Клуб Бургаски Ветренски мами-2

• 28 233
  • 723
  •   1
Отговори
# 345
  • Бургас
Ладидка ти днес случайно да не беше в мола по обяд? Видях аз една мацка с червена количка Stokke и доколкото си те спомням  
мацка ли?! 1,65 и 65 кила!!!  Shocked Кво, пиеш?  Joy
Иначе бях в МолЯ точно по обед, но се опасявам, че си мернала дружката ми- тя по-едно време се смили над мен и грабна Борис с количката и хукна да го друска да заспи, че ние да си полафим на спокойствие после.

За цените в Марк енд Спенсър-споделям!  Peace  Още преди седмица бях писала, че имат в момента страхотни намаления и от тук излизат на сметка. Аз поне доста нещица накупих буквално за без пари. И в Карфур има чудни дрешки. Тези палтенца и аз ги загледах, но за съжаление са само за малки дечица. За Краска нямаше подходящ размер.

mama89 , замразявай кърма, щом имаш. Аз с Красимира също имах много и бях натрупала доста солиден резерв. Така ще си спокойна, че ако решиш да излизаш ще има с какво да я нахранят малката буба.  Peace

mia71
, на колко години е тоз юнак?  Shocked

Момичета нормално е нослето да хърка - каналчетата има са много тесни, събират се секрети, които те не могат да издухат и от това хъркат. Малките бебета не могат да дишат през устата, затова хремата е много опасна за тях и за това трябва да правите тоалет на нослето със Стеримар или друг физиологичен разтвор сутрин и вечер. Слагате бебеока легнал, повдигате главичката и пръскате в двете ноздри. Не се притеснявайте пръска много, но половината изтича. Обикновено бебока след това се изкихва и изкарва секретите. След това взимате две клечки за уши без ограничител, вкарвате клечката да се скрие памука и завъртате. И секрета остава на клечката.  А Стеримара е обикновена солена вода. Много реват бебоците от тази процедура, но е важно да се прави профилактично. Това е за младите майки  Mr. Green
много, много точно написано! Аз обаче не бъркам с клечка. Сутрин и вечер му впръсквам докато е разголен и точно след максимум половин минута кихва и вади каквото трябва да вади!  Peace

# 346
LaDiDa,на 18 е.Точно във възрастта,когато си мислят,че света е в краката им,и че са мооого големи.То затова има един израз-малки деца-малки грижи,големи деца-големи грижи!

# 347
Луси, колко излиза доставката до БГ?

Мели
до английския адрес 3,5 паунда и после 1,5п. таксата на Емпреса в зависимост колко хора сме делим помежду си Peace
в Мола и аз ги гледах намаленията, но не всичко от сайта има пък и предпочитам от онлайн магазина и им да си пазаря по изгодно ми се струва и по удобно.

mama89 замразявай я  yes за понанатък все ще се наложи да я ползваш после и кашите и попарките може с нея да си приготвяш

Последна редакция: вт, 02 фев 2010, 23:27 от lusia_

# 348
  • Бургас
То затова има един израз-малки деца-малки грижи,големи деца-големи грижи!
въпреки скромния ми опит като майка, не мога да не се съглася.  Peace

миа, ентусиазира ме с тази разлика между децата!  Hug Размечтах се след 10тина години за още едно момиченце....

# 349
То затова има един израз-малки деца-малки грижи,големи деца-големи грижи!
въпреки скромния ми опит като майка, не мога да не се съглася.  Peace

миа, ентусиазира ме с тази разлика между децата!  Hug Размечтах се след 10тина години за още едно момиченце....

Simple SmileТака си е!Честно казано сега съжалявам,че не родих второто мноооого по-рано,за да имам време и за трето!Наистина е много хубаво-ето,сега си лежи в мен сгушена и спинка Heart Eyes

# 350
  • Бургас
Дами, препоръчайте някое разтоварващо филмче.

# 351
  • у дома
Ладида - http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=22803&hit=1 - ако харесваш Оскар Уайлд, много добра адаптация. Скоро го даваха по една от телевизиите...

# 352
  • Бургас
Ладида - http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=22803&hit=1 - ако харесваш Оскар Уайлд, много добра адаптация. Скоро го даваха по една от телевизиите...

Hug почна да се сваля...

Петър ще ме побърка! Баси, за един филм не можем да постигнем консенсус...  Twisted Evil
На всичко, което предложа се казва- не, не....  Close

# 353
# 354
  • Несебър
Не можахме да минем на преглед при Сгурова, защото тя била на работа до 14часа, А аз си мислех, че е цял ден. От рецепцията ме объркаха. Но решихме да отидем до Мола. Малката спа през цялото време от 14- 18 часа докато се върнем. Супер, когато сме в къщи спи само по половин час или в ръцете ми 10-15 мин.
Мисля  да правя както Проста Мария(защо така си се кръстила  Simple Smile), да правя промивки, само се притеснявам ще ни бият ли ваксината при това положение newsm78 .
Миа 71 , нашия батко е на 13 год. и сега влиза в пубертета, значи това да очаквам след някоя друга годинка.

# 355
Не можахме да минем на преглед при Сгурова, защото тя била на работа до 14часа, А аз си мислех, че е цял ден. От рецепцията ме объркаха. Но решихме да отидем до Мола. Малката спа през цялото време от 14- 18 часа докато се върнем. Супер, когато сме в къщи спи само по половин час или в ръцете ми 10-15 мин.
Мисля  да правя както Проста Мария(защо така си се кръстила  Simple Smile), да правя промивки, само се притеснявам ще ни бият ли ваксината при това положение newsm78 .
Миа 71 , нашия батко е на 13 год. и сега влиза в пубертета, значи това да очаквам след някоя друга годинка.

Е,може твоя да е по-кротичък!Но,има изключения разбира се,момчетата създават повече проблеми и са по-трудни от момичетата.

# 356

Е,може твоя да е по-кротичък!Но,има изключения разбира се,момчетата създават повече проблеми и са по-трудни от момичетата.

ооо ела да питаш родителите ми кой е създавал повече проблеми Laughing с мен са им побелели косите била съм ужас през пубертета с брат ми никакви проблеми, зависи си от характера не от пола Peace

# 357
Доброооо Утроооо!!! Хайде, поспалани, ставайте. Време е за закуска на вас и децата. Ето една скромна от мен  Laughing

# 358
Айде добро да е! Ама Неди, как ще отслабнем след тази апетитна закуска?!

# 359
  • Бургас
nedalinchi, с таз закуска направо ме изкушаваш да захвърля пижамата и да дойда веднага на гости!  Mr. Green Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт