Клуб Бургаски Ветренски мами-2

• 28 224
  • 723
  •   1
Отговори
# 360
  • у дома
И аз ако може  Mr. Green Ладида, стигнахте ли до консунсус с Петър? Ние с моя мъж сме се разбрали, който не иска да гледа филм, гледа децата  Mr. Green
Момичета, много ми е притеснено. Сутринта пералнята както си работеше и спря. Изключих я и пак я включих и тя си продължи да работи, ама знам ли... Пералнята ми е Уърлпул. Дали е нещо сериозно, да звъня ли в сервиза или... newsm78

# 361
  • Бургас
И аз ако може  Mr. Green Ладида, стигнахте ли до консунсус с Петър? Ние с моя мъж сме се разбрали, който не иска да гледа филм, гледа децата  Mr. Green

не, не постигнахме. Изчаках го да легне и си пуснах филм. При нас отпада наказанието за гледане на деца, щото Борис заспива към 19:30, а Красимира в 20 вече е в леглото. Пък и ние и двамата искаме филми. Не можем да се споразумеем какъв да е жанра и никой не остъпва.  Joy

# 362

не, не постигнахме. Изчаках го да легне и си пуснах филм. При нас отпада наказанието за гледане на деца, щото Борис заспива към 19:30, а Красимира в 20 вече е в леглото. Пък и ние и двамата искаме филми. Не можем да се споразумеем какъв да е жанра и никой не остъпва.  Joy

И ние сме така,добре че напоследък се е запалил по фотография и  ме оставя да си гледам филмите,които искам. Мацко не съм гледала по-голяма боза,снощи си го пуснах и заспах-толкова беше скучен. А за ''Една добра жена''-гледала съм го много одавна,доста муден,ама нали е със Скарлет Йохансън-изгледах го! На любителите на драмите мога да препоръчам http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=207794&hit=1  и този http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=202966&hit=1
 Hug

# 363
  • Бургас
Мацко, ти пък какво ще сваляш???? Групата на 50-те кг. да не дразни, моля  #Cussing out Joy Joy Joy Joy

Баси, аз пък сега съм с хрема  smile3511 Тази болест ме кара разделно май- първогърлото от дясно, после от ляво, сега хрема  smile3514, не мисе мисли какво следва  ooooh!

Айде, намрънках се, лек и успешен ден на всички   love001

# 364
Добър ден и от мен Simple SmileЧестит Имен Ден на всички именници   bouquet Някой спомена килограми....имам да свалям 20!!!  Joy

# 365
Добър ден и от мен Simple SmileЧестит Имен Ден на всички именници   bouquet Някой спомена килограми....имам да свалям 20!!!  Joy
че какъв ден е днес?аз съм изгубила всякаква ориентация за бреме и празници.
а за кърмата,голям проблем ми  е, че няма къде да я съхранявам. фризера ни е малък и почти няма място в него. а аз пълня по една чаша на ден

# 366
  • Бургас
Имаме си 3 Симони! Да си носят със здраве името!   bouquet

# 367
Вили, тамън се зачудих кой неска има имен ден и проверих календара  Hug
Да са живи и здрави и много щастливи 3 те ни малки форумски  Симонки и всички с това име  newsm51

# 368
Тъкмо щях да пиша и ме изпревариха Simple Smile Благодаря за пожеланията  Heart Eyes

# 369
Здравейте майчета:)Желая на всички слънчев и усмихнат ден smile3525 Да ви попитам по повод замразяването на кърма.От къде да си купя пликчета или чашки за замръзяване?Че така ме е яд като хвърлям.То сега не толкова ,но съм имала период да изхвърлям до 150 мл след ядене,и все се каня да започна да замразявам.

# 370
Здравейте майчета:)Желая на всички слънчев и усмихнат ден smile3525 Да ви попитам по повод замразяването на кърма.От къде да си купя пликчета или чашки за замръзяване?Че така ме е яд като хвърлям.То сега не толкова ,но съм имала период да изхвърлям до 150 мл след ядене,и все се каня да започна да замразявам.
продават и на нук и на авент контейнерчета за кърма които се замразяват във фризера Simple Smile

# 371
  • Бургас
а вие девойки защо се цедите? аз цедя само като реши да ми намаля кърмата или ако са мнооого твърди и болят. Иначе тя си се регулира според нуждите на бебо.
мама 89 жълта е заради коластрата. Може да си правиш маска на лицето.
тия контейнерчета мноооого скъпи. Някой беше споменал за стерилни такива за урина от аптеките  newsm78

# 372
Hugsy и на мен за тях ми бяха казали, ама били неудобни за замразяване че приемали правоъгалната форма на пликчето и трудно се рамразявали ама не е невъзможно де  Grinning и това е добър вариант  newsm10

# 373
а вие девойки защо се цедите? аз цедя само като реши да ми намаля кърмата или ако са мнооого твърди и болят. Иначе тя си се регулира според нуждите на бебо.
мама 89 жълта е заради коластрата. Може да си правиш маска на лицето.
тия контейнерчета мноооого скъпи. Някой беше споменал за стерилни такива за урина от аптеките  newsm78
Аз замразявах в такива.Авентските са безбожно скъпи.Стерилните контейнерчета са по 20-30 стотинки.

# 374
  • Бургас
Аз сутринта изцедих една чашка щото Поли снощи ми направи 7 часа пауза и бях напращяла Grinning и дадох на Румката да я изпие Grinning

Общи условия

Активация на акаунт