Клуб Бургаски Ветренски мами-2

• 28 218
  • 723
  •   1
Отговори
# 375
  • Бургас
Mia какво става с блудния син? Намери ли се?

# 376
Да,приятеля му су свързал с приятелката му по скайпа-нашичкия бил на хотел във Велико Търново и батериите му били паднали.Нищо повече-кога ще се прибира и прочее.Големия баровец-ученик-на хотел! #2gunfire

# 377
  • Бургас
Да,приятеля му су свързал с приятелката му по скайпа-нашичкия бил на хотел във Велико Търново и батериите му били паднали.Нищо повече-кога ще се прибира и прочее.Големия баровец-ученик-на хотел! #2gunfire

Mia  Hug Сега като се сетя и аз какви съм ги вършила  ooooh! Що хижи и палатки минаха под графата "Ще спинкам при приятелка"  Rolling Eyes
Ама както казва мъжо-сега вече ще сме подготвени- нямало да могат да ни изненадат с нищо  newsm78 Силно ме съмнява, де  Laughing

# 378
  • Бургас
Още като забременях с първото почнаха да ми кънтят в главата думите на майка ми "Едно такова като теб да ти се падне". Нейни са и репликите " Момче да имах, по-малко бели щеше да прави". Манеее направо изтрупвам при мисълта какво ме чака след 10тина годинки брррр

# 379
Още като забременях с първото почнаха да ми кънтят в главата думите на майка ми "Едно такова като теб да ти се падне". Нейни са и репликите " Момче да имах, по-малко бели щеше да прави". Манеее направо изтрупвам при мисълта какво ме чака след 10тина годинки брррр

Joy Joy Joy И аз откога го пожелавам на моя син!

# 380
  • Бургас
 hahaha Миа, милата тя;-) На мен бащата още ми вика: "На тате момЧенцето"Wink, въпреки, че имам по-малък брат все пак. През каквото са минали нашите.....само те си знаят. Сиси, ти с това малко скорпи...яка ти гърбина Joy

# 381
hahaha Миа, милата тя;-) На мен бащата още ми вика: "На тате момЧенцето"Wink, въпреки, че имам по-малък брат все пак. През каквото са минали нашите.....само те си знаят. Сиси, ти с това малко скорпи...яка ти гърбина Joy

Еееее,не така де! Wink.Аз съм била кротка като дъщеря,за сметка на по-късно!И ми стига един много буен,надявам се малкото скорпионче да ми създава по-малко ядове!

# 382
  • Бургас
хахаха, Миа, верно, че ти при теб е много сложно, чадо хахахаха
Аз си бях много трудно хлапе и сега, уж съм дърта вече 30 годишна сачма, коня не спира да ме хапе. Уж се кротнах и вече не скачам за щяло и нещяло на бой....макар, че има един подривен елемет в другата тема за Ветрен, дето много ми лази по нервните окончания....

# 383
хахаха, Миа, верно, че ти при теб е много сложно, чадо хахахаха
Аз си бях много трудно хлапе и сега, уж съм дърта вече 30 годишна сачма, коня не спира да ме хапе. Уж се кротнах и вече не скачам за щяло и нещяло на бой....макар, че има един подривен елемет в другата тема за Ветрен, дето много ми лази по нервните окончания....

Ей панта  Laughing, вземи пък ся да скочиш на компа на бой  Joy Joy Joy После ще пише във вестника "30 годишна сачма потроши ПС-то си, разгневена на подривен елемет в интернет форум"  newsm62

Свършихте ли вече инджекциите? Надявам се Колето да е вече здрав, че има луда мама за окротяване  Laughing

# 384
абе mia71 да питам нещо странично вашия батко като е толкова голям проявява ли някакъв интерес към бебето, че моя братовчедка и тя роди преди два месеца момиченце а баткото им е на 16 и се оплаква че изобщо не проявявал интерес към новия член на семейството. Нормално ли е да ревнува на тая възраст  newsm78

# 385
Сега чух че Чико правят разпродажба - 40% намаление и го преустройват в Премамам. Не мога да измисля какво да купя обаче - така сме се заринали с какво ли не вече.

# 386
Сега чух че Чико правят разпродажба - 40% намаление и го преустройват в Премамам. Не мога да измисля какво да купя обаче - така сме се заринали с какво ли не вече.

говориш за бившия магазин Полием на центъра ли
онзи ден минах от там и видях табелите за Премама имаше вътре разни хора ама ни заключиха под носа

# 387
Да, за Полием става въпрос.

# 388
Данооо, хич не е боза той! Ще те видя след 10 години съвместен живот с твоя.....и тогава колко истини и поводи за разсъждение ще видиш в тази ''боза''. Много разбираш ти от филми  smile3534

Майчеее, Майче - много ти е готин сина, нека си ходи, сега му се е паднало.....ама това с падналата батерия не го оправдава  Simple Smile.
И аз незнам каква ще е след 10ина години, ама нали затова има успокоителни хапчета......и виагра за остарелия ми мъж  Wink

# 389
  • у дома
Гледам екзистенциални теми сте засегнали  Mr. Green Мацо и аз тва щях да пиша на сенсейшън да го гледа след 30-тата година този филм. Има една култова реплика в него, любима на мъжа ми - "Семейното щастие е много голям товар да се носи от двама човека, трябва трети да помага"  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт