Клуб Бургаски Ветренски мами-2

• 28 145
  • 723
  •   1
Отговори
# 540
Неди, страхотна идея Wink
Върнаха ми детето от градината. Имали морбиле в групата и понеже Румката не била контактна...
Някой да знае защо няма вода  newsm78

А ние допреди малко нямахме ток-цяла нощ.зззззззззззззззззз

# 541
Благодаря за съветите! Пробвах повечето неща - изцеждам пробно всеки ден - увеличава се, но все пак 10-12 ден е, а достигам едвам заветните 20 мл. кърма. Оставям малката да изяде колкото АМ иска - минимум 30 мл, стига до 50.
Ще се мъчим, дано не се отбие. Не ми се иска да я държа и гладна, само и само да не давам АМ.
Въпроса беше дали е стандарт още от сега да яде по цели 90 мл.. както пише на кутията и в таблици разни?
Андерсен е точно до нас - да не би да си имам форумски съседки? Simple Smile

# 542
  • у дома
Неди, ами в къщи само пилешко не се яде, в събота правих риба, вчера супа топчета и месо с картофи...И сега вече не знам - имам едни кюфтаци в хладилника, да ги метна с едни пържени картофи  newsm78 Мойте хора ще умрат от кеф, ама пържено не ми се иска много.
В събота не знам дали ще мога, отсега имам ангажимент...
By the sea, ако я дохранваш ще я отбиеш. Много е малка още, Гого започна да яде по 80-90 мл. чак къмто 20ия ден. Не гледай таблици, а памперсите, ако ака редовно значи, храната и е достатъчно. Ако не и е - ще плаче.

# 543
Вале ,врътни им едно руло "Стефани" с картофено пюре или пържени картофи или пък една лека мусакичка  Laughing Да ти кажа аз не съм голям привърженик на Маги фиксовете,ама за сочни ребърца е чуден (става за всякакво месо).А  сетих се може и спагети "Болонезе" примерно

# 544
Там съм ! thumbsup

# 545
  • у дома
Знаех си аз, руло Стефани е чудесна идея  Hug

# 546
# 547
мама 89 не се притеснявай , аз на каката съм и правила 4ай от анасон и копър  Peace
Може нали на Хип 4ая е същия  Peace

# 548
Добър ден Simple Smile Голяма къръщина при нас от вчера направо ще откача!Снощи тъкмо бях метнала едни пържолки на фурната и към 21:30 тока спря,та мазахме филии за вечеря.Дойде чак към 00:30  #Cussing out Днес същата работа,тъкмо да храня малката и в 10:30 пак спря.Дойде след 1 час,тъкно викам айде мятам се да чистя,пералня да пусна,то докато се наканя ,пак го спряха.И така,пускат го за 10 минути,после пак го спират.Слава Богу от 1 час някъде не е спирал,да видим до кога.Интернета ни и той проблеми прави.....абе ужас.В Изгрев пък били още по-зле.Чухме се с една приятелка,нямали ток от снощи.
За хижичката и нас ни бройте,ЗА съм с двете ръце и двата крака  Grinning

# 549
  • Бургас
За събота съм ЗА!
Леле, къде са тези безтокови нощи? Аз одеве ходих да платя нашия ток и ми се при****. Няма такава сметка! Абе момичета вие колко плащате горе-долу?!
И моята половинка много уважава пърженотиите, докато аз все гледам да ги заобикалям...пазя талия  Joy hahaha Една талия станаааа, ама хайде. И когато пържа на него, на мен правя варен или пекан вариант - напр. на него пържени кюфтаци с пържени картофи, на мен - пекани на фурна или варени картошки. Ей такива истории.

Сега друго да ви питам ( макар, че е малко рано) за 8-ми март какви са ви плановете и искате ли да направим едно силно, дамско събиране? 

Последна редакция: пн, 08 фев 2010, 17:05 от Melly.G

# 550
За събота съм ЗА!
Леле, къде са тези безтокови нощи? Аз одеве ходих да платя нашия ток и ми се при****. Няма такава сметка! Абе момичета вие колко плащате горе-долу?!

Мели миналия месец тока ни беше 80 лева,а този 135 лева, ни мисля,че има някаква разлика този от предния месец относно консумацията,но ..... . И като имаш в предвид,че клматиците и крушките са енергоспестяващи  Naughty

# 551
  • Бургас
За събота съм ЗА!

Мели миналия месец тока ни беше 80 лева,а този 135 лева, ни мисля,че има някаква разлика този от предния месец относно консумацията,но ..... . И като имаш в предвид,че клматиците и крушките са енергоспестяващи  Naughty
шегуваш се, нали?! 135?! Миналият месец платихме 250 а сега 370 #Crazy #Crazy #Crazy

# 552
Какво става с тоя ток бе и аз говорих с една приятелка живее до стоматологията и те нямат ток,друга пък от снощи в 22ч. Аз съм в Изгрев не е спирал изобщо, ама ние щото сме до гробищата и сигурно за да им е топло на умрелите  Mr. Green извинете ме за черното чувство за хумор,обаче откакто ходихме да гласуваме в нашата секция и видях че сме 35 бл. и Гробищен парк ,просто останах без коментар.Попитах ги аз толкова ли е голяма избирателната активността на Гробищен парк та и те секция за гласуване имат  newsm78

Нашата сметка за тока миналия месец беше 110лв сега не знам колко ще е.Топлим се само на ток 2 климатика и една духалка другото не го броя

# 553
Добър ден Simple Smile Голяма къръщина при нас от вчера направо ще откача!Снощи тъкмо бях метнала едни пържолки на фурната и към 21:30 тока спря,та мазахме филии за вечеря.Дойде чак към 00:30  #Cussing out Днес същата работа,тъкмо да храня малката и в 10:30 пак спря.Дойде след 1 час,тъкно викам айде мятам се да чистя,пералня да пусна,то докато се наканя ,пак го спряха.И така,пускат го за 10 минути,после пак го спират.Слава Богу от 1 час някъде не е спирал,да видим до кога.Интернета ни и той проблеми прави.....абе ужас.В Изгрев пък били още по-зле.Чухме се с една приятелка,нямали ток от снощи.
За хижичката и нас ни бройте,ЗА съм с двете ръце и двата крака  Grinning
Аз съм от тези,на които им спряха тока снощи и чак от обяд имаме,макар и с прекъсвания.За 8 март съм ЗА.

# 554
Ииии,Мели много хубаво си го замислила за 8-ми.Дано да ме пуснат моите приятелки тая година

Общи условия

Активация на акаунт