Клуб Бургаски Ветренски мами-2

• 28 091
  • 723
  •   1
Отговори
# 630
  • Несебър
Горгоно, сети се най-сетне да ни удостоиш с височайшото си присъствие  hug
Ние утре пак към Ветрен.... Tired Ники ми е смного крив, пак започна да кашля....не знам вече...ще си посегна TiredЗЪби ли са, болни ли сме - не знам, но вече ще полудея smile3511

Ох, дано да не сте болни отново Praynig Може наистина да не е доизлекуван.

# 631
  • Бургас
Ходихме на контролен и беше добре ( то и видимо си беше ок!) Имало остатъчна кашлица при пневмония, но аз наистина съм супер наплашена и просто искам пак да го погледне Снежа Згурова (май само на нея имам доверие). Самият спомен, че предният път се влошихме са,мо за 3 дни - не мерси, по-добре ако трябва на празно да бия път до Ветрен, но да ми кажат, че е наред всичко.. Дано не се окаже от упоритите пневмонии.  Praynig
Може и да се втелявам, но предпочитам това пред нещо друго... Tired

# 632
А може ли да кашля ако връща малко храна,а ти да се шашкаш,защото скоро беше болен?

Аз да попитам-по колко памперси на ден долу-горе използвате?На нашата възраст де...Щото аз доста икономисвам май-сутрин сменям,наобяд храня и после сменям,защото обикновено тогава се изаква.После,ако не се е изакала пак,си откарваме до къпането.Значи 3-4 на ден.Когато ги сменям,са абсолютно пълни,но не е протичала досега. newsm78.Не се е и подсичала досега.Как мислите-да си карам ли така,или да стана малко по-отговорна майка? Wink

# 633
Спешъл за Горгона ще повторя  Naughty
Събота 13.02.2010 от 15:00ч ще се  състои сбирка на форумските мами (каки) в Трия в кафето на 3-тия етаж!
Отиваме без запазена маса наслуки!
 Hug

# 634
  • Бургас
Не знам, Майче, но не повръщаме. За памперсите - ок. 7-8 на денонощие.

# 635
  • Пловдив
Спешъл за Горгона ще повторя  Naughty
Събота 13.02.2010 от 15:00ч ще се  състои сбирка на форумските мами (каки) в Трия в кафето на 3-тия етаж!
Отиваме без запазена маса наслуки!
 Hug

Спешъл благодаря:)

# 636
  • Несебър
Ходихме на контролен и беше добре ( то и видимо си беше ок!) Имало остатъчна кашлица при пневмония, но аз наистина съм супер наплашена и просто искам пак да го погледне Снежа Згурова (май само на нея имам доверие). Самият спомен, че предният път се влошихме са,мо за 3 дни - не мерси, по-добре ако трябва на празно да бия път до Ветрен, но да ми кажат, че е наред всичко.. Дано не се окаже от упоритите пневмонии.  Praynig
Може и да се втелявам, но предпочитам това пред нещо друго... Tired
Сигурно е остатъчна кашлица. При баткото ми се е случвало 2 седмици след като е спрял антибиотика, като се затича да кашля. Но  за да си спокойна по добре отиди до Ветрен. Успех!
Мия и аз като теб 4-5 на ден. Отговорна майка си Grinning Grinning

# 637
  • Бургас
Ох, Мели дано ви няма нищо  Praynig мъка тия болести.
Миа памперси и аз този път икономисвам. По 4-5 сменям. Румката ми акаше след всяко хранене и се подсичаше адски, така че и през нощта сменях по 1-2. Поли пълни памперса на 2 дена веднъж и да чукна на дърво не се подсича. Сменям го само ако е наакан или по-тежечък.
Тая ферма е голяма краста. Бях стигнала до 38 ниво и преди 2 месеца я затрих, ааааа по-добре да дремна като имам свободно време отколкото дацъкам там.

# 638
  • Бургас
ааа ся се сетих един скеч на "Блондинки" относно памперсите. Една такваз руса като мен се тюхкаше че на памперса пише до 12 кг, а детето вече 2 дена седи с един памперс и още не е станал толкова тежък  Joy

# 639
Оле колко нещо сте изписали  #CrazyАз за Трията ще пропусна,няма кой да гледа малката  Cry
Тая вечер пак гости ще посрещам,у нас е като хан.Ще се гръмна  #2gunfire

# 640
ааа ся се сетих един скеч на "Блондинки" относно памперсите. Една такваз руса като мен се тюхкаше че на памперса пише до 12 кг, а детето вече 2 дена седи с един памперс и още не е станал толкова тежък  Joy
JoyМи на,то и аз тъй-щот сме на двойка,та цакам да стане с него 6 кила,и тогава сменям hahaha

# 641
  • Бургас
Леле, а ние още дрискаме или на всяко хранене, или през едно.  Wink  И като Мели сменям по 7-8 пампи  Whistling Май трябва да поръчвам промишлени количества памперси на Ладида  Heart Eyes

# 642
и ние сме с по 7-8 памперса. как ми се идва и на мен на срещичка.ама е малка беба още

# 643
  • Бургас
Кольо е така - на всяко ядене по един пълен със "злато" памперс Laughing

Да бе, дано да е остатъчна, но просто ще ида да проверим със сигурност.

Плами, ние на 15 дена бълвахме като гейзер..аз имам чувство, че само памперси сменях и все хранилките ми бяха отвън Sunglasses После спрях да сменям вечер, но и той вече си спи през цялата нощ, не се буди на два-три часа гладен.

# 644
И аз към като Миа по 4-5 на ден. Ние вече изцяло сме на адаптирано мляко и ака по два пъти на ден,ама такова акане-цялата се омазва до врата (не преувеличавам  Naughty) .Вие така обилно ли акате? Ми то след такова ако сме за къпане направо,аз за два дни събирам дрехи за цяла пералня  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт