Клуб Бургаски Ветренски мами-2

• 27 692
  • 723
  •   1
Отговори
# 645
Докато бяхме на кърма,и ние пълнихме памперса почти на всяко хранене.Ама сега е голям рахат.
Иначе и аз пускам всеки ден пералня на половин програма с бебешки дрешки.Така сме от раждането,а още не ми е свършил първия прах от 1,250 кг! Naughty

# 646
И ние почти на всяко хранене пълним памперса и ми отиват като на Мели по 7-8 на денонощие!
Оф и аз с тая ферма съм се зарибила яко , ужас направо!
Мимози дай да те направя една комшийка ако искаш  Laughing
И ако може и на мен сайта за врати ще съм много благодарна  Praynig  Hug

# 647
  • Несебър
Момичета, след като ни биха ваксината в крачето може ли да го мокря като я къпя?

# 648
  • Бургас
Момичета, след като ни биха ваксината в крачето може ли да го мокря като я къпя?
може

# 649
  • Несебър
Благодаря. Hug

# 650
  • Бургас
За фармвилето ли говорите? Яяяяя. кой играе?

# 651
  • у дома
Как имате нерви да играете на компютърни игри, не знам  Rolling Eyes За мен това е чиста загуба на време и много се нервя мъжа ми като играе  Close
Мели, след такава сериозна болест е нормално да има кашлица поне още седмица-две, че може и повече. Каката като ми тръгна на градина ми кашляше 2 месеца, без Т, без нищо...Дано да е това... Hug
Аз сменям пампите на всяко хранене, а понякога тъкмо сменя и той се издриска - най-му е хубаво на нов памперс да ака. Но Гоги много се подсича  Tired Ей го на, цял ден спи, сега се кокори и говори на играчките от кошарата, пък на мен ми се спииииииииииии...
Горгона, не паднаха ли малко цените - аз давам апартамент под наем, направо се видях в чудо, искат го съвсем за без пари...То криза, криза ама...

# 652
Миме, с какво го мажеш Гоги?

# 653
Аз мажа профилактично със судокрем.Може заради това да не се подсича,макар да сменям рядко памперсите.

# 654
  • у дома
Момичета ще се гръмна - каката току-що ми заяви, че "Миро я държал за ръка и май я обичал"  ooooh! Как да реагирам? Наталия е толкова наивна  ooooh! ooooh! Ох, не знам...
Мажа Гоги с един правен в аптека крем и го почиствам с тампони напоени с чай от лайка. Мокри кърпи не ползвам  Peace

# 655

Аз, аз...

А за подсичанията, да се оплача и аз.Моят нежен мъж пак се подсече, въпреки, че от самото начало започнах да го мажа с какво ли не.Купих седокрема, наистина помага но ми се струва, че доста изсушава кожата.Сменям памперсите като за световно #Crazy , само и само да не се застоят и да дразнят още повече кожата.

Последна редакция: вт, 09 фев 2010, 23:42 от mimozi

# 656
тез ферми голяма краста, като една позната на дискотека нашта и звъни да друга да и оберяла реколтата че я нямало и няма да успее  #Crazyхубу че не съм се зарибила и аз че немошеш ме мръдна от компа, не мерси Naughty

пампите по 4 смяняме той ака един път на ден обикновенно следобед през нощта пропускам да му го смяням, в началото след всяко кърмене пълнеше памперса вкл. и по нощите и тогава падаше голямото смяняне сега по се ядва Wink
не ми се подсичал досега мажа го с кремчето на Веледа Peace

офф ние май сме в кърмаческа криза нали така се казваше когато бебето не ще да суче  ooooh! Мартин уж гладеН сложа го да суче и се почва едно дърпане на зърното, изпъва се като червей назад после пак захапва замалко почва да гука и така 100 часа  smile3516

# 657

Аз, аз...

И аз  Tired

А исках да питам дали сте пробвали да мажете с Павлодерм-македонска маз, много е хубава, има я на Щъркела!

# 658
Good  morning ! Днес отскочих до Старбъгса за кафенце,айде да ви е сладко.

Памперси и аз сменям по 4-5,ниищо че сме на кърма.Тя ака по 2 пъти на ден и не се е подсичала,та икономично ми е детето.
Ей,ще вземете да ме зарибите с тез ферми  newsm78

Само аз като кукувица кукам тук

# 659
  • Бургас
Мерси, Неди Hug

Ще се сетиш ти Simple Smile))) Аз още чакам девойките които играят да си дадат координатите във Фейсбука Peace

И аз сега пия кафенце с мляко. Бях спряла кафето и цигарите. Е, кафенцето го почнах, но съм горд непушач вече точно годинка! Party Дано и като спра да кърмя да не посегна пак към тютюна, че доста се изкушавам на моменти. Особено половинката както ги дъни като 3фазна помпа , покрай мен:ooooh:

Общи условия

Активация на акаунт