Клуб Бургаски Ветренски мами-2

• 27 667
  • 723
  •   1
Отговори
# 660
Добор утро и от мен!
Благодаря много за кафенцето  Hug А ти както се кукаш все рано, рано си само за една фермерка  Laughing
Ще ти пиша на лични Миленка!
Лек и спокоен ден за сега на всички от мен  newsm51

# 661
  • Бургас
Мери, каква съм смотана:-) тръгнах да ти се представям на лични Simple Smile)) Мани, сдухана работа;-)

Отказах се да ходя до Ветрен...говорих вчера с д-р Снежа Heart Eyes Другата седмица така или иначе сме на консултация Hug Не искам да ставам някаква сдухана мама Tired

# 662
Добро утро newsm47

# 663
  • Несебър
Добро утро и от мен. Grinning Grinning. След малко тръгвам към Мола и смятам да опитам кафето на живо Laughing, макар, че Старсбъгс напоследък пянаната не я правят хубава, много бързо пада. В началото им бях голям почитател, но сега сядам в Ноа кафе, капучиното там е страхотно, като снимката на Недалинчи от предните дни.

# 664
Момичета да ви попитам-вас викаха ли ви на контролен преглед след секцио в края на 1 месец?Доктора нищо не ми каза,а аз забравих да го попитам  ooooh!

# 665
Момичета да ви попитам-вас викаха ли ви на контролен преглед след секцио в края на 1 месец?Доктора нищо не ми каза,а аз забравих да го попитам  ooooh!
Да,трябва да отидеш на контролен преглед. 

# 666
  • Бургас
Тани` на мен д-р Драгнева ми каза да ида 45 дена след раждането  Peace

# 667
Тани` на мен д-р Драгнева ми каза да ида 45 дена след раждането  Peace
аз вчера ходих при Драгнева,обаче родих нормално

# 668
Момичета имам въпрос към вас и по-точно към тези които имат деца,които вече са били захранени с пюре.Понеже малката трудно изяжда цяло пюре на едно хранене,остатъка си го съхранявам в хладилника за другия ден.Въпроса ми обаче е,като дам на другия ден остатъка от пюрето,примерно морков с картоф,може ли след това да и дам друг вид пюре (пак зеленчуково),но да кажем броколи с картофи? Тоест на 1 хранене да дам 2 вида зеленчуково пюре.Дано го обясних разбираемо  Hug

# 669
Аз мисля, че няма проблем да даваш на едно хранене два вида пюре, тъй като и двете съдържат картоф, пък и да не съдържат не мисля, че това е проблем, ако на детето му харесва нека си ги изяжда, няма да хвърляш я! Аз съм давала така!  Simple Smile

# 670
  • Бургас
Аз ичистих и изпрах, сега ще гладя и готвя;-)
Да попитам кога почнахте със захранването на бебоците?

Тани, като ти спрат лохиите е добре да отидеш;-)

# 671
  • Бургас
Оф,аз пък искам да се махне тоя сняг и да се стопли малко времето ,че да изкараме Диманка за пъърви път навън...  Whistling

# 672
Ох добре Simple Smile Мерси за инфото mam4eto84  Hug И на мен не ми се хвърлят,то и без това ги дават тия пюрета максимум 2 дена в хладилник след отваряне да се съхраняват.Ама то и аз не си нахравих сметката като ги купувах,взех все различни,уж да му е разнообразно менюто на детето,пък то стана манджа с грозде  Joy
Мели,аз почнах преди десетина дена.
И още нещо да питам  Embarassed Когато почна да и давам месно пюре,пак ли трябва да захранвам или може цяла порция да и дам? Гледам,че новите храни се добавят 2 седмици една след друга.Аз съм я захранила вече,след няколко дена почвам да и давам каша.Ама с туй месно пюре не ми е ясно как става номера....то пак си е пюре....Оф силно объркана съм  Laughing

# 673
Благодаря за отговорите  bouquet Явно пак ще му се обаждам.(Имам чувството ,че само му звъня да досаждам newsm78 Tired Още от бременността  Whistling)
........

Тани, като ти спрат лохиите е добре да отидешWink

Ами дано да спре около 40-ти ден  Praynig `Щото на 10-ти ден беше спряло и една седмица бях с леко жълтеникаво течение и ежедневни превръзки.Обадих се на Гамишев-било нормално.Добре,че ме предупреди ,че може пак да тръгне.Е от 2 дни пак съм с "чаршафа" от долу  #Cussing out

# 674
Благодаря за отговорите  bouquet Явно пак ще му се обаждам.(Имам чувството ,че само му звъня да досаждам newsm78 Tired Още от бременността  Whistling)
........

Тани, като ти спрат лохиите е добре да отидеш;-)

Ами дано да спре около 40-ти ден  Praynig `Щото на 10-ти ден беше спряло и една седмица бях с леко жълтеникаво течение и ежедневни превръзки.Обадих се на Гамишев-било нормално.Добре,че ме предупреди ,че може пак да тръгне.Е от 2 дни пак съм с "чаршафа" от долу  #Cussing out

На теб поне за малко ти е спряло Simple Smile На мен 40 и кусур дни ми течеше нон-стоп,направо се бях сдухала  smile3515

Общи условия

Активация на акаунт