запазих си час при Добрева и утре ще видим какво е положението
нали се поема от Здравната този преглед
щото ме пита дали имам направление а аз нямам
Явно пак ще му се обаждам.(Имам чувството ,че само му звъня да досаждам
Още от бременността
)
`Щото на 10-ти ден беше спряло и една седмица бях с леко жълтеникаво течение и ежедневни превръзки.Обадих се на Гамишев-било нормално.Добре,че ме предупреди ,че може пак да тръгне.Е от 2 дни пак съм с "чаршафа" от долу
На мен 40 и кусур дни ми течеше нон-стоп,направо се бях сдухала 

Вече като види лъжицата и зяпа с уста
Горгона,ти като пробва да му даваш,лъжичката каква беше? Да не би да не му е удобна? Аз първо бях купила една пластмасова на Нуби,доста вдлъбната ,ядеше от нея,но трудничко,понеже не можеше да вземе хубаво храната от нея.После взех силиконова,доста мека и почти плоска (марката я забравих,а на нея не я пише ) много ми е удобна и на нея и на мен.Яде си без проблем. Ако случайно решиш да пробваш пак да му даваш на Боби, мога да ти купя и да я пратя по майка ти. За мен няма проблеми,само кажи 

Пак си предлагам услугите,да не го разкарваш човека,ако искаш аз да ти купя,магазина е на 1 крачка от нас.
Доколкото разбирам си почнала първо с каша нали така?
Всеки път се заканвам да гладя само най-наложителните неща на малката , ама пусти му навик,чак лигавниците гладя....откачалка пълна съм станала 
),та се чудих дали има някой който си е поръчвал от там? В смисъл,дали всичко е наред с доставката и т.н.Доставката до БГ е 15.94 $....много ли е малко ли е??? Препоръчани теми