Клуб Бургаски Ветренски мами-2

• 28 257
  • 723
  •   1
Отговори
# 315
  • Бургас
Караджова ни се накара едно хубаво , 4е детето е здраво ,а ние ходим само по лекари  с събота и неделя, каза да спирам вси4к ои това , а пък малката има сополи и й пре4ат да се храни и да спи

бяхме на месец и половина ,когато ортопеда каза ,4е ве4е може да ползваме кенгуру, в 4етвъртия- на 45 градуса , а в 6-тия  на паяк

bobiboon обади се да разкажеш

du64e надявах се 4е няма да имате колики,4е малката 4етирима ни въртеше на пети,а пък ти мила с два юнака   ........

# 316
абе момичета един индиански въпрос на бързо ако си без уговорка с лекар за раждането а този който ти е на сърце е на смяна по случайност обаче в кабинета а не в залата трябва ли пак да се доплаща за избор на екип  newsm78

# 317
  • Бургас
боже как гледа телевизия това дете smile3512

# 318
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ МАЙКИ НА МОМЧЕНЦА!!! заколихте ли петела?  Joy
СЪНИ СКАЙ,разминахме се но нищо, все ще се срещнем.
да ви се похваля ПЪПЧЕТО НИ ПАДНА СНОЩИ  newsm44.тази вечер ще си я къпем по-спокойно.
коликити и при нас се обаждат 2-3 пъти на ден,но като и дам инфакол на момента и минава.незнам дали действието му е толкова бързо или от друго се успокоява  newsm78

# 319
момичета помагайте
по телцето на малката се появиха едни малки пъпчици с бяло връхче.общо са около 10 пъпки.
Караджова ми каза да я мажа с АРКОЛ,но забравих да я питам по колко пъти на ден и кога (след баня ли)

# 320
Така,пак съм аз Simple Smile Тъй като след малко ще се храним с пюре за първи път и ми се въртят разни въпроси из главата,искам да попитам тези,които дават вече пюрета, трябва ли лъжиччката да се стерилизира или може да е просто измита? newsm78

# 321
Така,пак съм аз Simple Smile Тъй като след малко ще се храним с пюре за първи път и ми се въртят разни въпроси из главата,искам да попитам тези,които дават вече пюрета, трябва ли лъжиччката да се стерилизира или може да е просто измита? newsm78
Аз лично лъжица никога не съм стерилизирала-мия на гореща вода

# 322
  • у дома
Miamp - и да меря и да не меря ние сме с парно. Много е топло, но въздуха е адски сух. И Наталия и аз и бебока сутрин се събуждаме с хрема и ножове в гърлото. Сега си играя да простирам дрехи в стаите, за да има малко влага...
Мама89, звънни по телефона да питаш най-добре, все пак това е лекарство и е важно как се прилага  Peace
Хъгси на мен, това че съм сама с деца, ми е голямо оправдание да зарежа част от домакинската работа. Добре, че имам мъж мечта  Heart Eyes
Аз бибероните на бебока спрях да стерилизирам, че камо ли лъжица  Whistling
За протокола да се отчета - вода давам, защото детето си иска. Пък и веднъж си опитах кърмата и установих, че е супер сладка  Sick

# 323
  • Бургас
то май само вие сте на пюренца. Горгоната беше тръгнала с кашите ама май спряха или греша  newsm78.
Нищо не стерилизирам аз.
Вале, аз слагам една тенджера на радиатора

# 324

Айде малко да се шокирате http://www.boozho.com/view_video.php?viewkey=cfec3b4030d4585bfba4a4fff143f6d9 особено финала Joy
[/quote]
Малиии, тея рашъни са луди  Shocked Сигурно са от някое циркаджийско семейство  Rolling Eyes.  Ако някой ми върти така детето направо ще го застрелям  #2gunfire
Вале, щях да ти казвам да пускаш стерилизатора/ ако ти е парен/, ама сега видях че си спряла да стерилизираш Wink

Айде, честит празник на всички мъжки рожби   bouquet Ние сега гоним петела и като го хванем , ще му скършим вратленцето  newsm62

Мама89, аркола е сребърна вода и  е безобидна, ние като имахме пъпчици по лицето Караджова също ни я изсписа, аз почиствах лицето сутрин и вечер и моного бързо се оправяхме

# 325
  • Бургас
Айде, Честит празник на юнаците ни  Hug Нашият тати сега приготвя петлето, че мама е малко скарана с готвенето  Heart Eyes

Днес сложихме и Превенара на баткото-най-накрая.

Мели, да ти е живо и здраво майчето и много да ти помага за зетя  Laughing

И при нас въздуха е много сух, и както каза Валето сутрин с тез запушени носове и болки в гърлото  ooooh! Отдавана си мисля за такова уредче,  ама все нещо отлагам, защото един е доволен, друг- не и аз незнам вече.

Водичка-чайче- пием от начало - първо глюкоза в Девата, а откакто ни изписаха й давам чайчето на Хумана-сладки сънища, така ме посъветваха оттам-чиста вода досега не съм давала. Изпива си по 80 мл. детето.

Последна редакция: вт, 02 фев 2010, 14:42 от sisi_f

# 326
  • у дома
Абе, аз съм решила вече, че без този разход няма да мина... Нищо не мога да сложа отгоре на раиатора, защото нашите са вградени. Гледах, четох и разбрах че трябва да има йонизатор и да не е на Солак или някоя евтина марка...
Сиси баткото ти не е ли колкото мойта голямата - към-то 5 години или се лъжа  newsm78 Защото на мен ми казаха, че тя е вече голяма за тази ваксина.

# 327
Ей ме на и мен. Много пишете бе,браво на вас.
Ах,Боби,тоз ненормалник докато го гледах просто щях да припадна. Ужас  #Crazy
Водичка моята мома пие,ама честно да ви кажа не знам по колко,различно
Хайде да е честит празника на всички мъжки майки   bouquet

# 328
  • у дома
Оф, Сиси ooooh!  Mr. Green ми на затуй понякога си оправдавам ника  Mr. Green

# 329
  • Бургас
Оф, Сиси ooooh!  Mr. Green ми на затуй понякога си оправдавам ника  Mr. Green

love001

Общи условия

Активация на акаунт