Клуб Бургаски Ветренски мами-2

• 28 247
  • 723
  •   1
Отговори
# 330
Радвайте им се на момченцата сега,че после дупе да ви е яко!Моят снощи не се прибра,излъга ме ,че е в един съученик,и днес като стана ясно,че не е бил там,се покри-изключени телефони.Включва ги явно за да провери кой го е търсил и веднага пак ги изключва.Гаджето е от Велико Търново.Ако не е там,пък на Sad

# 331
Честит празник на Мъжките Майки   bouquet в тва число и аз bowuu петел няма да  колим ама една пилешка кавърма можем да метнем Mr. Green

Като гледам май повечето сме при Караджова zaza-b кажи после какво ти е казала за хъркащото носле, че и на моето момче понякога му хърка и тя ни каза само със Стеримара да промивам newsm78 в тази връзка после попивате ли с клечка течността от ноздричките щото аз не.
Вода не давам всъщност той и се мръщи и не си правя труда, чай за колики пи вече недавам и сега е само на кърма нали уж в нея имало всичко необходимо и като го гледам не е прежаднял.
Мама89както ги описваш и ние имахме същите пъпчици по лицето само че с преварена вода ги почиствах, но май е нормално нали се чистят още в този период Мартин беше станал като пубертет милия Heart Eyes

Момичета тази вечер ще пускам поръчка от Марк&Спенсър чрез Емпреса, трябват ми още 1-2 човека да си поделим доставката който иска да пише има страхотно бебешорски дрешки материята е много качествена http://www.marksandspencer.com/Babywear-0-2-yrs-Kids/b/46366031който иска да пише за сега сме 3.

# 332
Радвайте им се на момченцата сега,че после дупе да ви е яко!Моят снощи не се прибра,излъга ме ,че е в един съученик,и днес като стана ясно,че не е бил там,се покри-изключени телефони.Включва ги явно за да провери кой го е търсил и веднага пак ги изключва.Гаджето е от Велико Търново.Ако не е там,пък на Sad
Оф ужас,направо те съжалявам....Като се сетя и аз какви главоболия съм създавала на родителите ми,като си представя,че и Симона някой ден ще почне с тия номера,направо от сега ми побелява косата.

# 333
  • Бургас
Луси, колко излиза доставката до БГ?

# 334
ЛУСИА, на нас от болницата ни изписаха МАРИМАР (за хъркащото носле) Згурова каза,когато има нужда да и слагаме.ОБАЧЕ това е на едни като ампули и като ги отвориш сгаш 2 капки и трябва да хвърлиш доста голямо количество. много странно и нерентабилно са го измислили.
Като се консултирах с Караджова ми каза да си взема СТЕРИМАР. днеска го взехме.обаче сега ми е много интересно как ще и го слагам,като то пръска страшно много. нека мамите , които са го ползвали да кажат.то пръска много и много силно,ще и стигне до мозъка

# 335
забравих да питам дали знаете някъде да мога да си продам кърмата. имам много.всеки ден по една пластмасова чашка пълня. незнам къде ще я съхранявам.а и за какво ми е. той срока и на годност е 3 месеца. а е много хубава и жълта,явно има висока масленост.моля ако някой знае нещо по въпроса да каже

# 336
ЛУСИА, на нас от болницата ни изписаха МАРИМАР (за хъркащото носле) Згурова каза,когато има нужда да и слагаме.ОБАЧЕ това е на едни като ампули и като ги отвориш сгаш 2 капки и трябва да хвърлиш доста голямо количество. много странно и нерентабилно са го измислили.
Като се консултирах с Караджова ми каза да си взема СТЕРИМАР. днеска го взехме.обаче сега ми е много интересно как ще и го слагам,като то пръска страшно много. нека мамите , които са го ползвали да кажат.то пръска много и много силно,ще и стигне до мозъка
Аз ползвам Стеримар Simple Smile Няма да и стигне до мозъка,споко Simple Smile Няма да натискаш докрай и така пръска по-малко.

# 337
  • у дома
Момичета нормално е нослето да хърка - каналчетата има са много тесни, събират се секрети, които те не могат да издухат и от това хъркат. Малките бебета не могат да дишат през устата, затова хремата е много опасна за тях и за това трябва да правите тоалет на нослето със Стеримар или друг физиологичен разтвор сутрин и вечер. Слагате бебеока легнал, повдигате главичката и пръскате в двете ноздри. Не се притеснявайте пръска много, но половината изтича. Обикновено бебока след това се изкихва и изкарва секретите. След това взимате две клечки за уши без ограничител, вкарвате клечката да се скрие памука и завъртате. И секрета остава на клечката.  А Стеримара е обикновена солена вода. Много реват бебоците от тази процедура, но е важно да се прави профилактично. Това е за младите майки  Mr. Green
Мая, съчувствам ти...Забравих да ти благодаря, имам да черпя!

# 338
забравих да питам дали знаете някъде да мога да си продам кърмата. имам много.всеки ден по една пластмасова чашка пълня. незнам къде ще я съхранявам.а и за какво ми е. той срока и на годност е 3 месеца. а е много хубава и жълта,явно има висока масленост.моля ако някой знае нещо по въпроса да каже
мама89 кърмата се съхранява във фризер и ако го отваряш рядко, издържа до 6 месеца,
при дълбоко замръзяване-19 градуса-още повече е годността и

# 339
Добре е да си замразиш известно количество.Някой ден може да ти потрябва.В Бургас мисля,че няма млечен център.

# 340
    Мама89, блазе ти, че имаш. Аз само я мъча кокошката, ама се надявам да успеем с нея да докараме повечко кърма.
   Момичета, имате ли идея дали може да пия Дуфалак, или нещо подобно, че голяяяяям зор, като имате предвид, че кърмя( или се заблуждавам, че кърмя) ?

# 341
Ладидка ти днес случайно да не беше в мола по обяд? Видях аз една мацка с червена количка Stokke и доколкото си те спомням от снимките май беше ти  newsm78.
Някой спомена за сайта на Марк и Спенсър,виждат ми се доста скъпи дрешките. В магазина на Марк и Спенсър в мола има 70% намаление и дрешките излизат супер изгодно. А аз да ви кажа преди време бях хвърлила око на едно детско палтенце пепел от рози,тогава беше 40 лева в Карфур,а днес го купих за 12 лева. Ема ще го носи другата зима-много е кипранско.
За водата докато бяхме само на кърма не пиеше,ама сега сме на смесено и си пие детето.
Днес купих сокчета на Хип,които са за след 4-тия месец. Някой взимал ли е досега? Малко ме е страх,че може и да има колики,ама нали имат витамини,та реших да ги опитаме.
Хъгси това филмче нещо не ни е интересно,виж Том и Джери и е любимото  Party. Обаче напоследък Ема е станала голяма ревла и както някой беше казал ,всичко и омръзва след 5 минути. Филми ли не гледаме,приказки ли не четем, мрънка си и това е  ooooh!
 Hug Hug Hug

# 342
    Мама89, блазе ти, че имаш. Аз само я мъча кокошката, ама се надявам да успеем с нея да докараме повечко кърма.
   Момичета, имате ли идея дали може да пия Дуфалак, или нещо подобно, че голяяяяям зор, като имате предвид, че кърмя( или се заблуждавам, че кърмя) ?
Ами на листовката пише-
Бременност и кърмене

Според съвременните научни изследвания, Дуфалак може да се използва безопасно по време на бременност и кърмене, при условие, че се прилага според указанията.Обърнете се към Вашия доктор за съвет преди да започнете да употребявате някое лекарство!

# 343
   Мерси, Миа, бих прочела листовката преди да питам, но просто нямам такава в момента. Blush

# 344
  • Бургас
хапни една активия Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт