Клуб Бургаски Ветренски мами-2

• 28 185
  • 723
  •   1
Отговори
# 450
  • Несебър
Ние сме още на двойка.Смених го когато започва да пропуска системно и да и стиска на крачетата.
Водата я преварявам на каната.
Наистина има вода за бебета, продават я в Метро, не си спомням името ще питам сестра ми. Тя даже беше звъняла на телефона на бутилката за да е сигурна. Казаха и, че изворна и после преварена. Ще викажа утре как се казва.
С мъжа ми сме женени от 15 години и преди това 2 год живяхме заедно. Хем е много , хем бързо мина времето. Thinking
Честита месечинка на бебчетата.
Наистина българския инфакол е нещо фалшив и пак си поръчах от Англия, не мисля,че си внушавам.

# 451
Добро утро! На мен като най-ранобудна се падна честта да сложа кафенцето пак. Сега тия които са още много влюбени в мъжете си да се откажат от бисквитката  Joy

Слънчев ден !!!
P.S Аз ли съм най-лудата,дето детето и спи пък тя кукува.Шантава работа

# 452
  • Бургас
брутро Simple Smile
Неди, мерси за кафенцето. Нещо е кацнало на ръбчето  Joy

# 453
Гуд морнинг и от мен Simple Smile Как сте мацки? nedalchini.....пак съблазнения рано рано  Grinning Ох,днес таткото не е на работа и ми е обещал активно да се занимава с малкия дзвер,от кога го чакам този ден.  newsm44

# 454
  • Бургас
Добро утро! С това кафе ... и аз се изкуших да ви пиша днес!!! Crazy

# 455
nedalinchi мерси за кафето, на диета съм и бисквитки не ям Hug
Вчера се размазах от кеф... Ходихме до Ветрен да ми поправят болничния, после в мола на кафенце (мисля, че видях Хъгси) и накрая Мъжо ми отпусна 3 часа градска разходка, магазини без бебе, без кола newsm44 newsm68 като изтървана марширувах из улиците не ми се прибираше Mr. Green Само дето ми домъчня за бебка  Heart Eyes
Днес като гледам времето едва се удържам Flutter
Аз да попитам биберона за цокане кога се сменя на 2 newsm78

# 456
LaDiDa благодаря ти  Hug ще помисля Heart Eyes

# 457
Мацки отивам в Борисовата,с червена количка съм и ще се радвам на компания!  Hug Hug Hug

# 458
здравейте! вчера изобщо нямах време да ви посетя,малката беше много крива. явно заради коликите.добре,че е този инфакол,направо е злато.
КЪРМАТА взех да я пращам във бабите.
и Микаела много си лапа ръцете.Да не говорим,че постоянно явно преяжда и повръща почти след всяко хранене. тя кърмата ми тече,като от чешма и можеби за това и идва в повече.
СРЕБЪРНАТА ВОДА (АРКОЛ) върши чудесна работа. от 2 намазвания и и се маха пъпката,много съм доволна,
а струва само 2.80лв.
кажете моля,на колко дни бяха вашите бебоци,като почнахте да ходите с тях на гости на бабите? само да кажа,че майка ми има котка

# 459
здравейте! вчера изобщо нямах време да ви посетя,малката беше много крива. явно заради коликите.добре,че е този инфакол,направо е злато.
КЪРМАТА взех да я пращам във бабите.
и Микаела много си лапа ръцете.Да не говорим,че постоянно явно преяжда и повръща почти след всяко хранене. тя кърмата ми тече,като от чешма и можеби за това и идва в повече.
СРЕБЪРНАТА ВОДА (АРКОЛ) върши чудесна работа. от 2 намазвания и и се маха пъпката,много съм доволна,
а струва само 2.80лв.
кажете моля,на колко дни бяха вашите бебоци,като почнахте да ходите с тях на гости на бабите? само да кажа,че майка ми има котка

Ами аз през цялата бременност бях с котка в къщи и мислех да я задържа и после.Но когато се прибрахме от болницата установих,че ще ми е много трудно да се грижа и за нея и за бебе ,но докато намеря на кого да я дам,мина месец.Така че не би трябвало да има проблем,още повече,че бебето е много малко и няма да контактува с нея.А за ходенето на гости- какво те притеснява?Ако няма болни ходете.Аз Ема на 20-тия ден я помъкнах в Мола!

# 460
ах, Недалинчи, откъде ги намираш тези искусителни кафенца?   Kissing Heart разтуптя ми се сърцето отвякъде  newsm62 Ние спинкаме до 10,30, понякога до 11,30, но пък вечер заспиваме към 0,00  часа  Rolling Eyes Снощи кво му стана на Крис, взе да се буди през 3часа да цока. Явно е скок в растежа, знам ли newsm78
sensation , и на нас ни предстои да ходим на  гости другата седмица, и направо незнам какво гости ще изкараме. Те у нас като дойдат гости става страшно, апък като смени и обстановката мога само да се надявам да изкараме поне половин час  Praynig
bobiboon , Биберон двойка - от втори навършен месец, но си зависи от бебчо, може да го пробваш Peace

# 461
мале, мале какви са тези кафенца  Heart Eyes бисквитката си я бива smile3521

и аз след малко си бия камшика и излизам то това време не е за изпускане Grinning, но без Марти майка ми всеки момент я 4акам да дойде да го гледа за час-два  и ще и кажа една разходка да му направи на терасата тя е дълга и има възможност да се бута количката.

за гостито
на 15-ия ден го оставих за първи път за една вечер при родителите на мъжа ми понеже жадувах за една вечер да се наспя като хората без прекъсваня на 2-3 часа, оставих им кърма и право в леглото Mr. Green на другия ден като си го взехме нашия момък станал само за едно хапване и после спал до 9 сутринта Thinking после мойте родит. бяха идвали за вечерта пак същата история Simple Smile или те нещо ме лъжеха да го оставям по често или нещо не се наяждаше като хората от мен та за това се е будил толкова начесто Rolling Eyes
и сега е така като сме на гости някъде нямаме проблеми не плаче, не се криви даже изтрайва и повече от 3 часа без кърмене Peace

# 462
  • Бургас
Ахой! Аз съм щастлива! Кольо е добре - днес бяхме при любимата Снежа Heart Eyes
Дани, сорка, малко ще се въздържаме от дългите разходки на открито Peace
Горги, дъклъг расте бате Бо;-) А пък и подобни детайли ( за коша за кола например), са твърде усреднени.
Някой знае ли до кога са тези намаления в М§S? Смятам утре да хвана половинката и синчето за ушите и да пообърнем мола.
Ако някой ще ходи натам - да свирка! Peace

# 463
  • Бургас
bobiboon и що не се обади  Crossing Arms
мама 89 на 7мия ден бахме при нашите в Каблешково с преспивне, на 12тия в Созопол на кръчма  Grinning Aма ние не сме критерий. Какво да направят дечицата като имат луди родители и навсякъде ги мъкнем.
Е на днес цял ден пих кафета във Ветрен. Довечера сме на Рожден ден на баба ми в Каблешково. Жената 86 или 87 години прави и аз незнам. Утре пак сме на гости с преспиване .... хаймани.
Мели Вчера го изтърбуших M&S луди намаления до 80%. Добре, че съм дебела и немога да се гледам, че иначе щях да отнеса магазина Grinning
Ух тва мойто тамагочи мнооого дебело бееееее  ooooh! Едни бузи висят и гуши .... и бутчетата шишкави.
Да споделя аз съвсем извън темата. Вчера каката гледа едно филмче и накратко, Бог казва на Моисей, че вечерта ще мине и ще убие всички първородни деца на египтените. Румката каза, че няма да го гледа било страшно. После иди обяснявай, че Бог е добър и милостив  Rolling Eyes

# 464
  • у дома
Здравейте и от мен, цял ден гости посрещам, не мога да сваря... Мели, ние ще ходим в мола утре. Ще ни разпознаеш по синьо столче Хаук  Mr. Green
Хъгси, наистина сте много смели, ние още не сме изкарали Гоги, единственото което правя е да го оставям да спи на отворен прозорец  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт