Клуб Бургаски Ветренски мами-2

• 28 173
  • 723
  •   1
Отговори
# 465
  • Бургас
Aууу, надъха ме, Хъгсо:-)
Вале, аз не знам още с какво ще сме ( количка, стол или кенгуру), но ще пиша малко по-късно Peace

# 466
# 467

Joy

Ще правя поръчка от кемиста,ако някой иска да се включи,да ми пише.Засега сме две,а доставката е 7,50 паунда.Има инфакол,има и от прахчетата при зъбоникнене-
http://www.chemistdirect.co.uk/ashton-and-parsons-powders_1_3354.html

# 468
  • Пловдив
Прахчетата са най-изгодни в ибей, май писах вече
1,99 са, доставката 2,99 паунда.

# 469
Относно Аштън енд Парсънс,които съм купувала от Буутс дрогерии и са ефективни,
ще напиша за дистрибуторите и производителите:

MA Holder&Distributer
SSL International plc.
SSL Innternational plc,Trafford Park,Manchester,M41 7HA,U.K
Ashton&Parsons is a Trade Mark of the SSL group

това е точно ,което е написано на кутийката,за да не стане нещо подобно като с английския и холандския Инфакол,
съпругът ми се върна преди няколко дни от Англия и донесе прахчета,но ги е купувал от Буутс на цена  от около 2.80 паунда

# 470
bobiboon и що не се обади  Crossing Arms

Hugsy Бяхме седнали в кафето от другата страна и не бях сигурна дали си ти, защото те видях леко в профил и гръб BlushГорките бебчета Mr. Green

# 471
Вале, аз не знам още с какво ще сме ( количка, стол или кенгуру), но ще пиша малко по-късно Peace

И аз ще гледам събота или неделя да отскоча до мола и точно това се чудя - с количка или столче за кола ще ни пуснат ли в Карфур или трябва да носим и кенгуро? Там опаковат и дамските чанти, сигурно ще поискат да ми опаковат бебчето....

# 472

И аз ще гледам събота или неделя да отскоча до мола и точно това се чудя - с количка или столче за кола ще ни пуснат ли в Карфур или трябва да носим и кенгуро? Там опаковат и дамските чанти, сигурно ще поискат да ми опаковат бебчето....
Laughing

Влизала съм и с количката,и със столчето за кола,поставено в пазарските им колички-много е удобно така.

# 473
  • Бургас

Мели, и ние сме планирали за утре разходка до мол-а. Може да се засечем за по кафе. Кога горе-долу мислите да ходите?

# 474
  • Бургас
Веси Hug ми не знам - когато мъжо се надигне #Crazy Значи, дакажем към 14ч. някъде Tired

# 475
Добро утро!Много спите! HugНе ви ли се излюпиха малките маймунки вече?

# 476
Добро утро! Майче, в този сайт има много съблазнителна играчка за Г-точката и цената е хубава, но мъжа ми нещо се дърпа  Simple Smile.
Не ви ли е страх да водите бебоците в тоз мол - ми то сигурно бъка от вируси! Или аз го пазя прекалено много моя Ачко? Нямам търпение да се съберем всички в морската, ще направим коловоз от бебета  Simple Smile.
Моя Ачко като стана 5 кила, минах на 4-9 памперси и 2ка биберон. Давам му само изворна на Девин и вече не стерилизирам, само попарвам с вряла вода.
Честито на месечинките с малко закъснение!
От другия месец почвам зеленчуковите пюрета и кашите малко по малко.
Да ви се похваля - чурката на Ачко вече е почти отворена  Simple Smile. Снощи се забели почти до ръбчето! Много съм щастлива, защото ако знаете вчера какъв кошмар беше с големия като ходихме на хирург да му я доотлепят - ужас!!!
Целувки на всички и приятен ден  Hug!

# 477
Добро утро! Майче, в този сайт има много съблазнителна играчка за Г-точката и цената е хубава, но мъжа ми нещо се дърпа  Simple Smile.
Не ви ли е страх да водите бебоците в тоз мол - ми то сигурно бъка от вируси! Или аз го пазя прекалено много моя Ачко? Нямам търпение да се съберем всички в морската, ще направим коловоз от бебета  Simple Smile.
Моя Ачко като стана 5 кила, минах на 4-9 памперси и 2ка биберон. Давам му само изворна на Девин и вече не стерилизирам, само попарвам с вряла вода.
Честито на месечинките с малко закъснение!
От другия месец почвам зеленчуковите пюрета и кашите малко по малко.
Да ви се похваля - чурката на Ачко вече е почти отворена  Simple Smile. Снощи се забели почти до ръбчето! Много съм щастлива, защото ако знаете вчера какъв кошмар беше с големия като ходихме на хирург да му я доотлепят - ужас!!!
Целувки на всички и приятен ден  Hug!

Ми тя G-точката си е твоя Joy.Ревнува,а?Ема също мина 5-те кила,ама още сме на двойка newsm78

# 478
Добро утрооооо Simple SmileМацки и ние ще се ориентираме след 12 към МОЛ-а.Ако някой ни мерне,да вика  Grinning.Ще сме с лилава количка на Чиполино Джема. Аз съм ниска,дундеста  Joy ,ще съм спортно обечена,с бяло яке.Мъжо не знам с какво ще е облечен.....

# 479
  • Бургас
Добутро! Мъжо го викнаха до офиса днес, та определено към 2-3 ще сме в Мола.
 Веси, към колко ще ходите.. newsm78 или вече сте там? Чек да ти дрън по тела;-)

Общи условия

Активация на акаунт