Клуб Бургаски Ветренски мами-2

• 28 152
  • 723
  •   1
Отговори
# 585
:
Macipis ти ли беше споменала нещо за пишлето на малкия?  Whistling

Мдааа, питай старото куче !  Wink

# 586
Ами аз ти писах на лични да не спамим тук  Rolling Eyes

# 587
  • Бургас
Ами аз ти писах на лични да не спамим тук  Rolling Eyes
aaa в тая тема няма как да спамиш Simple Smile Всеки се казва квото му е на душата Wink

# 588
  • у дома
И мен ме интересува това за чурката, че се притеснявям, че нещо не правя както требе...

# 589
Ами тя нищо не ми писа на лични де  Sad Сигурно сега не може! Simple Smile
А за чурката аз я патих малко с баткото чак като стана на 2 и нещо даже да слушам тоз и онзи чак тогава му я заголих и не ме питайте как беше, два часа над него, той пищи и реве, аз рева и крещя, ужас  Cry Но стана и сега му е добре и затова сега реших от рано да започна и понеже снощи я заголих на малкия вече , пак с триста зора, щото то едно малко пишленце няма как да го хванеш, исках да я питам дали после е слагала нещо , че гледам сега му е бая зачервена и се притеснявам малко! На баткото правих промивки с тетра, с калиев перманганат разтвор съвсем лек и едно мазило мазах, ама това малкото май е много малко за мазилото, освен само с тетра или калиевия  newsm78 Незнам чудя се още и исках малко помощ от нея!
Споделих си и аз мъката  ooooh!

# 590
Лайка!  thumbsup Зачервено е много, защото си го напънала малко в повече / естествено не се чувствай виновна / . Поливай отворената чурка с лайката след края на банята и затвори.

# 591
  • у дома
Добре, а колко често и колко да се забелва?

# 592
Ок, ще го поливам с лайка тогава, аз одеве като го къпах го промих с тетра , надявам се да не навреди по никакъв начин тя, нали е лековита! Но следващия път ще е с лайка!
А за въпроса колко често и колко, аз го правя всяка вечер като го изкъпя и под водата и го забелвам, по-малко, по-малко, но стигна до едно положение и спря, и снощи наистина понапънах малко повече и се отвори , но пак не е май изцяло отворена, ами до ръбчето май  newsm78
Дано му мине бързо поне, че ме обзема ужас като си помисля какво преживях с баткото #Crazy

# 593
А бе вярно бе, Горгона къде изчезна?

# 594
Момичета, аз нали съм на всяка манджа мерудия, пък и си имам една по-голяма чурка. Joy Смесвайте лайката с тетра,защото тетрата лекува, но много изсушава,докато лайката омекотява.

# 595
Да, това е добра идея! Благодаря ти много  Hug Винаги знаеш кога и как да помогнеш  newsm51

# 596
ще се вмъкна в темата за терзанията на чурките с нещо извън нея.
купих на малката една лента за главичката,но не е памучна а от някаква изкуствена материя. мога ли да и я слагам?

# 597
  • Бургас
Темата за пишоците и мен ме вълнува супер много:-)
За мачакнето на чаршафите - оооох, аз съм доволна:-) Peace Едвам дочакахме да ми спрат лохиите и се метнахме... Laughing
За килограмите - от един месец преминах в групата на 5 и..нещо си килограмовите и бавно и сигурно си пълзя надолу, към заветните 55 ( в интерес на истината имам само още някакви си 3 кила до целта Party). Сега обаче искам да се постегна и чакам с нетърпение изтичането на 6 месечния период, за да мога да се метна във фитнес залата Peace
Та, добро утро!
Да напомня за предложения за заведение за 8-ми март  Peace Може да си водите записки и да го обсъдим на срещата в Събота Peace Joy

# 598
  • Бургас
Недалинчи, нещо се бавиш, къде е закускатаааа??? Къде е млякото? Joy

# 599
към вече раждалите бърз въпрос правихте ли си изследване за австралийски антиген щото аз имам една брошура на Девата там пише че трябва а в сайта не е написано и са чудех тъкмо дали да звъня на мацките на регистратурата

а и в брошурата има и изследване на фибриноген  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт