Сарухан Хюнел-Saruhan Hünel-един диамант на турското кино -тема 7

• 34 274
  • 739
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна

Ето....поставихме нашата табела за село...с любезното съдействие на село Джемилкьой... newsm08 newsm08 newsm08

smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44

# 76
Хей, Кметичке грижиш се за селото smile3501 smile3501
Като отидеш в Истанбул погржи сеза Сару да не съжелява да дойде  в БЪЛГАРИЯ! newsm44 newsm44 newsm44 newsm51

# 77
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Хей, Кметичке грижиш се за селото smile3501 smile3501
Като отидеш в Истанбул погржи сеза Сару да не съжелява да дойде  в БЪЛГАРИЯ! newsm44 newsm44 newsm44 newsm51
Как...бе...он че е преди мене с куфарите пред хотела...и газззззззз...за БГ... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 78

Ето....поставихме нашата табела за село...с любезното съдействие на село Джемилкьой... newsm08 newsm08 newsm08

Кметичке бравооооо  smile3501 smile3501 smile3501 smile3501. Ей това се казва управник на място. Ама то сега вече Сару може и сам да ни намери. Няма нужда да биеш път чак до Истанбул.  newsm62 newsm62 newsm62 Трябва малко да ограничим разходите  smile3503 smile3503 smile3503 докато открием петролния кладенец.

# 79
Аааааааааа...без тия...требе да иде кметската делегация до самото место...щото имам мисия... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Требе да се погрижим за утешението и многократната употреба на Божеството.... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 80
 newsm44 newsm44 newsm44  Най-накрая и аз съм тук  newsm68 newsm68 newsm68

И веднага ви изчетох  Hug
Бризче, благодаря ти за темичката  smile3525 newsm51 smile3525
Вени, страхотна новина си намерила  newsm51 newsm51 smile3525
Благодарност и на Али, че я преведе  newsm51 newsm51 smile3525
И не на последно място благодарности и на кмета, че се грижи за оформлението на селото  smile3525 smile3525 newsm51

# 81
Трябва КМЕТА да отиде да преговаря и покани САРУ офицялно в нашето село.

# 82
Пари ще дадем ние жителите, на селото нали е за нас да го видим.

# 83
Отивам да му вдигна рейтинга и пак се връщам,дано стигне до 4001 гласа днес.

Одеве нещо се разсеях и прочетох само първите 4 думички от поста.... Ей такива очи ококорих ....  #Shocked

hahaha съсвем съм се деформирала ....

# 84
за новината-развеждат се след 6год.брак по взаимно съгласие без материални претенции и на двете страни.Съпругата има молба да продължи да носи фамилията Хюнел,което и се разрешава.Още преди година е направил молба за развод,но приятели ги сдобряват и се отказват,пише че затишието е продължило само 1 год.В статията никъде не пише за изневяра,а като причина се посочва че не се разбират и С.Х.казва,че когато жена му е боледувала от левкимия и диабет той е бил неотлъчно до нея,а когото се оправя почва да го ревнува

Едва ли някога ще разберем причината за разпадането на тази връзка. Не че е наша работа, де. Ама си мисля колко ли им е било тежко по времето, когато г-жа Сергин е била болна.
Тук нищо не се споменава за деца. Значи може би все пак нямат. Освен това се оказва, че са женени от 6, а не от 10 години. Не е за вярване просто. Възможно ли е и оскъдната информация, която имаме за този човек, да е невярна.  newsm78 newsm78 newsm78

# 85
  • София
ей ме и мен Hug
и аз си мисля че нямат деца, щото иначе щеше да пише нещо за попечителство, издръжка и т.н....
пък и ако Сергин се е въстановявала от левкемия и диабет, едва ли е имала възможност Thinking
важното е че се е въстановила жената, нали се занимава с политика Peace
другото  което си мисля, че и да го чака Врабка, она е много лесна, квато е щека ше я издухаме като за световно, квито сме Гици убавици hahaha hahaha hahaha
сега остава да дебнем некоя новина дали се е завъртела около Сару некоя мома Mr. Green

# 86
Галяяяя, здравеййй, къде се изгуби  Hug Hug Hug Hug

Гледай дали има някоя около него ,ако има  - ние вече сме добри в пъклените планове, няма да ни притесни...  smile3508
Ако няма вече идва трудното - не за нас, за Сару, щото ей колко сме хубавици и всичките сме негови ....  newsm47

# 87
Добър ден на всички! newsm51 smile3525

# 88
Тръдъдъдъдъдъммммммм....ето ме и мен....влизам с трясък...в целия си блясък... hahaha hahaha hahaha hahaha
Благодаря за аплодисментите немаше нужда... bowuu bowuu bowuu

Как сте дами...???

Да се надяваме че днес ще тръгне лафа... Thinking
Аз съм малко заета с пъклените мартенски планове дет кроя...но винаги ще намеря време да обърна внимание на село... Hug Hug Hug Hug

# 89
Кметичке, за къде без теб !  Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт