Отговори
Здравейте!

За първи път пиша в този форум, но често съм намирала тук отговори на въпросите, които търся.
Прочетох няколко мнения в различни теми относно лечението с меки лазери, но не намерих отговорите, от които се вълнувам аз. Интересувам се дали имат положително въздействие при лека форма на церебрална парализа(ДЦП), при която са засегнати колената и ахилесовите сухожилия. Много ще съм Ви благодарна, ако споделите с мен Вашия опит с подобни процедури, тъй като ние сме направили вече 8 процедури, а няма никакъв видим ефект. Лекарите са оптимисти, но ние вече не сме толкова положително настроени Sad. Питам конкретно за клиниката за лазерна терапия, като лекарите, които извършват процедурите са доц. Арнаудова и д-р Бонев.

Благодаря Ви!

# 1
Здравейте!  И аз имам детенце с ДЦП,на което сме направили 8+5 процедури при доц.Арнаудова.На нас лично ни помогнаха интелектуално и ''изправиха" конв. страбизъм. Ние сме от провинцията и може би на пролет пак ще отидем,защото като пропускаме зимния период,пак събира очичките. Дано съм била полезна. Thinking

# 2
  • София
Повече информация за лазертерапия при ДЦП може да откриете тук - http://www.cpcentresof-bg.com/pdf/dcp11.pdf

Общи условия

Активация на акаунт