У мен предизвиква учудване и недоумение как го постига това
Не е богат, не е красив, чаровен е да, но нищо повече. Има мъже, които го умеят това. Но Babe factor мисля че не е вярна тази теория, че интереса на жените може да бъде повишен от факта, че друга хубава жена е с този мъж - един вид конкуренция. От друга страна бях попаднала на някакви шеговити /и не толкова/ съвети към мъже как да манипулират жените. Имаше един съвет ако харесваш една жена примерно в дискотека и тя е с приятелката си, да я поканиш на танц, но номера е докато танцувате да й кажеш неангажиращо: "Много хубава приятелка имаш, ще ме запознаеш ли, беше ме срам да я поканя на танц и разчитам ти да помогнеш". С този ход я стъписваш и объркваш - хем я каниш на танц, хем показваш интерес към приятелката й, хем търсиш помощта й. В този наръчник казваха, че има ефекта да обърка жената и тя да стане по - лесна плячка - от желание да избереш нея пред приятелката. Нещо такова беше, та и тази твоя теория може да е вярна, най - малкото ще се чудя какво толкова има този мъж, че да има такива красиви жени, но няма да предизвика чак сексуален интерес - любопитство да
. Да, определено ако видя мъж в компанията на красива жена ще си помисля някое от следните неща: богат /и щедър/е, много умен и добър е, или всичко накуп. И макар, че има и една вероятност красивата жена просто да е хлътнала по мъж без кой знае какви качества, определено този мъж ще събуди любопитството ми.