Има ли нещо вярно в това?

• 4 892
  • 62
  •   1
Отговори
# 30
Всяка жена има различен вкус за красиви мъже и жени...
Ако е някакъв абсолютен кретен, а те абсолютни красавици, ще си помисля, че си плаща, а те заработват.

# 31
Защо ми е гадже /връзка/, което ходи с друга жена, пък била тя хубава или грозна?
  Laughing Не,не казвам че той трябва да е обвързан,просто всички с които си го виждала са супер яки мадами,а дали са му гаджета или не, не се знае.

Ти определено целиш да измъкнеш от мен точно определен отговор.
Мисля, че мнението ми отдавна стана ясно.

# 32
Виж, ако мацките са хубави, могат и да ме впечатлят, ако са много готини мъжът сред тях дори няма да го забележа като как изглежда, освен ако също не е много готин.

# 33
Тони, права си!
А мацките около него са кухи лейки Wink
Ами те ако не са кухи лейки нямаше да са с него Laughing

# 34
Сега се сещам за филма "Професия блондинка".Там имаше една сцена където главната героиня прибирайки се вижда един нейн колега- зубър с очила, да кани две момичета на среща. Те разбира се му отказват и тя чувайки това отива и пред тях му удря шамар казвайки нещо от сорта- Ти защо не ми се обади,беше с мен, прекарахме толкова добре, а сега ми разбиваш сърцето.
Моментално реакцията на момичетата се промени и те го попитаха кога иска да излезат.
Мисля че това е доста показателно.

# 35
  • Талант на 2012,2013 г.
"Котируем"...??? Само защото е с красива жена? По-скоро ефекта е обратен...Нали се сещаш... не искам да бъда груба. Rolling Eyes

# 36
Мислите ли че когато един мъж се показва в обществото в компанията на красива жена( жени) ,това го прави интересен и буди любопитството на другите представителки на нежния пол? Този факт прави ли въпросният мъж "по-котируем" така да се каже,при все че той самия на пръв поглед не е нищо особено.

Така той си вдига сам акциите/ самочувствието.  Laughing  Ако го имаше, нямаше да има нужда от такава показност от негова страна.

# 37
О, ако той е в любимата категория "богат" или "известен" - нормална закономерност..
И няма как да ме впечатли..с колекцията си..

Иначе - да, би ме впечалило ако сам, само с акъл и чар успява..

именно.

# 38
"Котируем"...??? Само защото е с красива жена? По-скоро ефекта е обратен...Нали се сещаш... не искам да бъда груба. Rolling Eyes
Ми не се сещам... newsm78

# 39
Ами всъщност познавам такъв мъж, обвързан е даже, но набележи ли си някоя - негова е. И то все хубави, интелигентни жени, а той съвсем обикновен - приятна външност, средна възраст, нищо особено, странното е че нито от една не е скрил, че е женен и това ни най - малко не му пречи. Винаги е с хубава жена, някои наистина са му само приятелки, други не  Wink
У мен предизвиква учудване и недоумение как го постига това  newsm78 Не е богат, не е красив, чаровен е да, но нищо повече. Има мъже, които го умеят това.
Но Babe factor мисля че не е вярна тази теория, че интереса на жените може да бъде повишен от факта, че друга хубава жена е с този мъж - един вид конкуренция. От друга страна бях попаднала на някакви шеговити /и не толкова/ съвети към мъже как да манипулират жените. Имаше един съвет ако харесваш една жена примерно в дискотека и тя е с приятелката си, да я поканиш на танц, но номера е докато танцувате да й кажеш неангажиращо: "Много хубава приятелка имаш, ще ме запознаеш ли, беше ме срам да я поканя на танц и разчитам ти да помогнеш". С този ход я стъписваш и объркваш - хем я каниш на танц, хем показваш интерес към приятелката й, хем търсиш помощта й. В този наръчник казваха, че има ефекта да обърка жената и тя да стане по - лесна плячка - от желание да избереш нея пред приятелката. Нещо такова беше, та и тази твоя теория може да е вярна, най - малкото ще се чудя какво толкова има този мъж, че да има такива красиви жени, но няма да предизвика чак сексуален интерес - любопитство да  Peace  

# 40
Ами всъщност познавам такъв мъж, обвързан е даже, но набележи ли си някоя - негова е. И то все хубави, интелигентни жени, а той съвсем обикновен - приятна външност, средна възраст, нищо особено, странното е че нито от една не е скрил, че е женен и това ни най - малко не му пречи. Винаги е с хубава жена, някои наистина са му само приятелки, други не  Wink

Да и аз познавам такъв. Жена му ми е приятелка- невероятно красива е,а той е с една глава по-нисък от нея,слаб,нищо особено.Пари има горе-долу, но не е богат в никакъв случай. Какво ги омайва тея жени,има някаква харизма явно,защото последната му любовница направо беше извънземна( видях ги случайно на една бензиностанция). Жена му знае за всичките му изневери,но вече му е свикнала и не им обръща внимание.Говорели сме си с нея и тя казва че не може да си обясни защо така му се лепят жените. Каза че нито в секса е някакъв невероятен,нито размера му бил добър, но той винаги е заобиколен от хубави жени. Факт.  Thinking

# 41
Стига де-не сте ли срещали все пак забележителни мъже? Не красавции и не богаташи - но с дух, страст, хъс, интелект и замайващо чувство за хумор?  newsm78

То не е особено трудно да омаеш някоя жена, ако ги имаш горните качества.. Sunglasses

# 42
Стига де-не сте ли срещали все пак забележителни мъже? Не красавции и не богаташи - но с дух, страст, хъс, интелект и замайващо чувство за хумор?  newsm78

То не е особено трудно да омаеш някоя жена, ако ги имаш горните качества.. Sunglasses
Да. Така е. Преди време в една тема доста народ изписа как имали страхотен секс с някакви грозновати и смешни мъже, които изобщо не са им тип,как сами не можели да си обяснят какво ги е привлекло,но сега...

# 43
Именно Бебе..Wink)

# 44
Имам познат, който винаги е ходил с готини мацки - в повечето случаи абсолютно без чувства от негова страна. Ама "друго си е да кажат виж го тоя каква мацка е забил"
"Нямало е щастие, нямало е любов, ами само задължение"- негови думи.
Вероятно се е бил напил този твоя познат, щом е тръгнал да споделя такива неща на вселослушание, или пък  ако е имало мъже в компанията е искал да се изтъква пред тях, че е ходил с готини мацки. Мъжете обичат така да се изтъкват един пред друг ,ама пък да казва,чак че е имал задължения #Crazy newsm78

Общи условия

Активация на акаунт