Има ли нещо вярно в това?

• 4 898
  • 62
  •   1
Отговори
# 15
Имам познат, който винаги е ходил с готини мацки - в повечето случаи абсолютно без чувства от негова страна. Ама "друго си е да кажат виж го тоя каква мацка е забил"
Ама за пред кой му е важно това,за пред мъжете или за пред жените? Въпроса ми е за това как жените се отнасят към този факт.

Зависи дали искам еднократна авантюра или връзка  Wink

# 16
Защо ли?Мъж ,който е с много жени ,не е с нито една както трябва -изцяло.Той е с всички и с никой.Такъв мъж за мен не е сигурен,той е вятър,който е трудно да уловиш.Не е мъж за когото си струва да се боря и да влагам чувства.Напразно е. Peace
Не става въпрос за някой който ходи с много жени,може една, но много красива.Или винаги като го видиш той да е с красавица.

# 17
Имам познат, който винаги е ходил с готини мацки - в повечето случаи абсолютно без чувства от негова страна. Ама "друго си е да кажат виж го тоя каква мацка е забил"
Ама за пред кой му е важно това,за пред мъжете или за пред жените? Въпроса ми е за това как жените се отнасят към този факт.

Не само пред приятелите си ами най вече за пред него си. Да се самодокаже, че и той може да бъде с "красавица". Комплексче, кво да правиш.

Пък как жените се отнасят? Не знам. Мен лично това не ми влияе на отношението и в никакъв случай не ми се вижда по-котируем.

# 18
О, ако той е в любимата категория "богат" или "известен" - нормална закономерност..
И няма как да ме впечатли..с колекцията си..

Иначе - да, би ме впечалило ако сам, само с акъл и чар успява..

# 19
  • София

На жена може да и стане тъпо, ако види мъж с красива жена само, ако има някви неизяснени чувства към въпросния и той нарочно се появява с такава компания за да и гледа сеира.  Mr. Green

# 20
Да разбирам ли че този който си го виждала само с красавици, според теб става само за авантюра?

# 21
Да разбирам ли че този който си го виждала само с красавици, според теб става само за авантюра?

Да  Simple Smile

# 22

Да  Simple Smile
И защо така  newsm78

# 23

Мен са ме учудвали мъже, които с нищо особено не блестят външно, обаче умеят да завъртат жени. Не говоря за това с парите и лесните малки момиченца.Така да се каже, възхищавала съм им се на такива мъже. Но когато става дума за мъж, към когото аз имам интерес, това е по скоро минус. Женкарите и тези, които са супер вървежни и най вече имат самочувствието на такива ме отблъскват, А и единственото, което ме е интересувало е отношението му към мен, а не дали се харесва на останалата част от женското съсловие.

# 24

Мен са ме учудвали мъже, които с нищо особено не блестят външно, обаче умеят да завъртат жени. Не говоря за това с парите и лесните малки момиченца.
Да бе,има такива мъже. И отстрани верно да се чудиш какво толкова намират жените в тях. И може би в това е ключа- жените нали сме си любопитни и си казваш- щом тая мацка ходи с него, сигурно нещо много специално притежава или прави тоя.

# 25

Как защо?
Ако е секс за една нощ е важна тръпката от авнтюрата, друго не ме интересува. Ако ще и най - големият плейбой да е.
Ако е връзка, мнооо ясно, че ще изисквам да съм единствена и неотразима, без конкуренция.

# 26

Как защо?
Ако е секс за една нощ е важна тръпката от авнтюрата, друго не ме интересува. Ако ще и най - големият плейбой да е.
Ако е връзка, мнооо ясно, че ще изисквам да съм единствена и неотразима, без конкуренция.
newsm10!

# 27

Как защо?
Никой не е казал че няма да бъдеш. Но така както се изрази те разбрах че щом някой ходи с красива жена, ти не би си го хванала за гадже.

# 28

Как защо?
Никой не е казал че няма да бъдеш. Но така както се изрази те разбрах че щом някой ходи с красива жена, ти не би си го хванала за гадже.

Защо ми е гадже /връзка/, което ходи с друга жена, пък била тя хубава или грозна?

# 29
Защо ми е гадже /връзка/, което ходи с друга жена, пък била тя хубава или грозна?
  Laughing Не,не казвам че той трябва да е обвързан,просто всички с които си го виждала са супер яки мадами,а дали са му гаджета или не, не се знае.

Общи условия

Активация на акаунт