Какво ви шокира най - много.....?

• 30 526
  • 453
  •   1
Отговори
# 210
При тези спортове не е ли опасно, няма ли пострадали или те са си свикнали?

# 211
спускане на крава по заснежен планински склон

rotfImao rotfImao rotfImao

Стига, бе!

# 212
спускане на крава по заснежен планински склон

rotfImao rotfImao rotfImao

Стига, бе!

Аз бих казала - горките животни!  Joy Интересно ми е има ли правозащитници, които да укоряват това нечовешко отношение, че ако кравата вземе, че се блъсне в борче и си счупи някой крак, после става страшно  Joy Joy Joy такъв психологически шок ще изживее  Wink

# 213
Ами точно това с кравата го слушах скоро по радиото, че се отказват от този спорт от толерантност към животните все пак. Иначе хората не се спускат заедно с кравите, а на практика само се качват заедно на върха на склона, където засилват добичето да се пързаля пък където спре, спре... а кравата не е особено ергономично животно... и тежи няколкостотин кила.

Друго, което се сещам: Нова Година посрещнахме на концерт на главния площад в Лугано. Е, част от купона беше "голямата атракция", трикратен национален шампион по air guitar - Mystic Barrito!!
Ще попитате: "W.T.F e air guitar?!?!!?"
Ами много просто - това е да подскачаш на сцената в такт с музиката и да се правиш, че свириш на китара Laughing Laughing Да свириш на китара във въздуха! Това съм го правила като дете с братовчедите ми, когато имитирахме 'металистите как правят', но ето, че швейцарците си имат Mystic Barrito.

# 214
Това ми напомня един обичай в Иран и Афганистан-мъжете яздят коне и си подхвърлят една овца,като се наиграят правят курбан с добичето.

# 215
Аз се възхитих по скоро от факта, че дори и не мислиха дали ще ги хванат, просто правилата са такива и толкова.

# 216
Това ми напомня един обичай в Иран и Афганистан-мъжете яздят коне и си подхвърлят една овца,като се наиграят правят курбан с добичето.
Shocked Shocked Shocked
това е садизъм.

# 217
Shocked Shocked Shocked
това е садизъм.

И аз така си мисля.Затова попитах какъв е смисъла на това подхвърляне, но не ми обясниха.Било приятно. Rolling Eyes

# 218
  • След завоя в дясно
Честността е шокираща. Има едни ей такива "сергийки" (примерно на снимката е с домашни яйца), без продавач, по селските пътища (и без да има къща наблизо). Спираш, взимаш каквото ти хареса, сам си смяташ колко струва (има изписана цена), и пускаш парите в "касичка". На снимката "касичката" е лилавата кутия отгоре. Ако нямаш точните пари си вземаш (сам) и ресто.

Браво на тези хора! Вярно е шокиращо Shocked
Опитвам се да си го представя това на наша почва Joy

На нашата улица в България имаме една съседка, която продава цветя по този начин и то от години. Най- редовно си купувах.

# 219
Shocked Shocked Shocked
това е садизъм.
А коридата какво е - гаврят се с добичето, мушкат го с копия и стрели, заколват го накрая и си правят BBQ  Stop

# 220

Това звучи даже по - нетолерантно  Joy Поне при "спорта" с кравите няма фатален край (освен, както казах, някоя крава не се блъсне в някое борче и не се осакати или убие сама WinkJoy

# 221
Shocked Shocked Shocked
това е садизъм.

И аз така си мисля.Затова попитах какъв е смисъла на това подхвърляне, но не ми обясниха.Било приятно. Rolling Eyes

дами, от там е тръгнало полото.
Както са казали вече коридата не е по-хуманно забавление.

# 222
Това със сергийките ми хареса Simple Smile Тук в църквите съм виждала да продават картички и други неща така, на самообслужване с касичка за монетите. Цената си стои, взимаш си каквото искаш и пускаш монетките. Явно се разчита на хорската честност.

# 223
Shocked Shocked Shocked
това е садизъм.
А коридата какво е - гаврят се с добичето, мушкат го с копия и стрели, заколват го накрая и си правят BBQ  Stop

Успокойте се, животното е вече с отрязана глава при подмятането  Peace Играта се казва Бузкаши и се играе само с тялото на обезглавена коза или теле. Обичаят идва от древните времена когато изкусни ездачи - чергари са крадяли кози или телета от чужди стада, при което е било важно да можеш от препускащ кон да грабнеш животното от стадото му и да го отмъкнеш преди да те хванат. В днешно време е останало само като спорт, и се играе със заклани животни.

# 224
Честността е шокираща. Има едни ей такива "сергийки" (примерно на снимката е с домашни яйца), без продавач, по селските пътища (и без да има къща наблизо). Спираш, взимаш каквото ти хареса, сам си смяташ колко струва (има изписана цена), и пускаш парите в "касичка". На снимката "касичката" е лилавата кутия отгоре. Ако нямаш точните пари си вземаш (сам) и ресто.

Браво на тези хора! Вярно е шокиращо Shocked
Опитвам се да си го представя това на наша почва Joy

На нашата улица в България имаме една съседка, която продава цветя по този начин и то от години. Най- редовно си купувах.

Това го има и при нас. Така продават най-вече ябълки в зеленчуци. В по-забутаните райони.

Общи условия

Активация на акаунт