Какво ви шокира най - много.....?

• 30 526
  • 453
  •   1
Отговори
# 240
Ние така миналата година за деня на благодарността ходихме да гледаме едни пещери в пустинята Чиуауа. И си мислим, края на ноември е, но все пак отиваме в пустинята, колко да е студено  Laughing. Такъв сняг ни пра  Crazy - то кой да се образова, че пустинята е на 1600 м надморска височина  Laughing

# 241
Намирам за много странно това че доста момиче стоят с шапки вьв вьтрешни помещения през зимата. Имам предвид този вид шапки.

Офиси и други затворени помещения се дьржат доста топло и температурата достига до 25-27 градуса. Всеки пьт когато видя жена с шапка, напаво ми става горещо и не мога да си представя как тя издьржа да я носи, но явно е някаква мода.

# 242
Аз също понякога стоя с шапка от посочения вид в затворено помещение. По-скоро е мързел да я сваля. Сега са модерни беретите, тези шапки им беше модата миналата година. Наречете ме демоде. Laughing

# 243
Мен ме шокира в началото как нямат денонощни магазини и магазините в неделя не работят, а в събота работеха само до 18ч като дойдох (сега вече до 22ч). Голям страх ме гонеше, че ще остана без храна  hahaha Сега, когато мъжът ми работи в тази сфера съм много благодарна, че не работят и неделя, защото щях да откача.

# 244
в това градче (UK) мерят на кантар градския кмет в началото и в края на мандата, за да проверят дали е наддал на тегло за сметка на данъкоплатците  Mr. Green Ако е наддал на тегло, публиката го овиква, а може и да бъде замерян с развалени домати и други меки плодове  Laughing

# 245
Германците не изплакват чиниите от верото с вода. Практиката е повсеместна, от 5 звезден ресторант , през нормалните домакинства, до детската градина (при повредена съдомиялна).
Дойдох 1995 и ме шокираха гооолемите магазини и избора на стоки, многото коли по магистралите, че шофьорите ми дават предимство.

# 246
Мен ме шокира че намерих лютеница Дерони, вафли Морени и всевъзможни други глезотии внос от България. Е, не навсякъде, но има на доста места. Шокира ме и че при такова огромно българско население в града няма пукнат български ресторант, а другите нации като че ли всичките си имат поне по един...

# 247
Мен ме шокира че намерих лютеница Дерони, вафли Морени и всевъзможни други глезотии внос от България. Е, не навсякъде, но има на доста места. Шокира ме и че при такова огромно българско население в града няма пукнат български ресторант, а другите нации като че ли всичките си имат поне по един...
Къде е това, завидях благородно. И аз искам лютеница и други бг вкусотийки да мога да си купувам, когато ми се приядат, а не само да поръчвам да ми носят или сама да пренасям.

# 248
В началото гледах деца и бях ужасно шокирана, как вечер първо се къпят, обличат пижами  и след това се хранят, съответно с пижамите са се въргаляли по земята, после ги поокапват здраво със супата, ако е лято, играят така в градината и после така си лягат! Та кел файда че са се къпали, се питаше моето бг мозъче?
Сега, много години и две собствени деца по-късно познайте кога се къпят, преди или след вечеря?

# 249
  • Torino,IT
И в Италия се смята че след хранене не е много разумно да се къпеш Peace

# 250
Къде е това, завидях благородно. И аз искам лютеница и други бг вкусотийки да мога да си купувам, когато ми се приядат, а не само да поръчвам да ми носят или сама да пренасям.

Бостън  Grinning

# 251
Тука има сирене и кашкавал, ама са толкова скъпи,  че пак си ги купувам от България и поръчвам на разни познати.
Туй за чиниите е много странно наистина, тука си ги мият порядъчно.
Мен ме шокира в началото как нямат денонощни магазини и магазините в неделя не работят, а в събота работеха само до 18ч като дойдох (сега вече до 22ч). Голям страх ме гонеше, че ще остана без храна  hahaha Сега, когато мъжът ми работи в тази сфера съм много благодарна, че не работят и неделя, защото щях да откача.
И мен ме беше обхванала същата паника, но и до сега си хистерясвам понякога и се презареждам с хляб от петъка в последствие в понеделник едвам го ръфам и се чудя какво да го правя  hahaha

# 252
ние тук така си купуваме риба от рибарите
няма никой обикновено в магазин4ето
само много риба и кутията с монети и една за банкноти
вимаш, опаковаш, плащаш

# 253
ние тук така си купуваме риба от рибарите
няма никой обикновено в магазин4ето
само много риба и кутията с монети и една за банкноти
вимаш, опаковаш, плащаш

А после и си я готвиш сама предполагам, дано само друг не я изяжда след пълното самообслужване  Wink
Въпреки че сега ми хрумна, че поне е добре, че няма опция в магазина да са поставили аквариум и вие директо да си я ловите от там  Joy

да, разбира се
още на маси4ките пред къщи4ката и виждаме сметката ако е пушена

а има места за риба в морето, едни големи заградени басейни, водата ври от сьомга, вадиш на всяко хвърляне
ама не е кеф като на истинския риболов

# 254

Да и на мен ми звучи познато това, което казваш Simple Smile Само дето аз съм била свидетел на работно време на магазини до 17 - 17:30ч. през седмицата и до 12 - 12:30ч. в събота - това е по принцип за всякакъв вид магазини, неделя - не работят естествено. Само някои от големите вериги супермаркети са отворени през уикенда до по - късно (напр. до 20ч.!), обаче по време на Коледните празници или Великден - нищо не работи, дори и 98% от супермаркетите  Shocked

Общи условия

Активация на акаунт