Какво ви шокира най - много.....?

• 30 526
  • 453
  •   1
Отговори
# 375
А стига, бе. Crazy Това джудже, с гигантското дилдо, така ли ми се струва или е пред сладкарнинка сложено?
Е холандците вярно са велики Mr. Green Mr. Green Mr. Green.

# 376
И погледът е намерен много точно!

Погледнах в интернет и видях, че автор на гномa с дилдото е Пол МакКарти, така че няма и грам съмнение, че това е точно дилдо, а не опит за елхичка. Grinning

Последна редакция: ср, 20 окт 2010, 14:18 от Barbabeau

# 377
  • в сърцето на един мъж...
Еее, определено си харесвам повече нашите лъвове пред джуджета с дилдо Blush

# 378
Културата на хората най-вече .. непознати ти казват добър ден на улицата , в асансьорите . Много неща има , но трябва да напиша 2 листа голям формат за да разкажа накратко ( даже са малко )

# 379
"Kabouter Buttplug" (или гном, леприкон buttplug, сорри за цветущото разяснение  Blush).

Много ъъъм, напредничаво. Напомни ми за една статуя на богиня на лова, някъде из Южна Америка, която президентшата на въпросната страна си била набелязала като непристойна заради разголените й гърди и я обличала...Как се променят нещата...А аз намирах статуята на бика с огромния пакет в НЙ за недомислена Laughing

# 380
Последните две страници май са за темата с кафеварките и италианците Rolling Eyes Mr. Green

# 381
Ооо, кравите! И ние си имаме от тия крави в Бостън, някои май си останаха за постоянно. Ето официалния сайт на проекта, с описание на замисъла и т.н.
С две думи, собственици американци започват проекта като глобална форма на изкуство, и той наистина завладява света - CowParade е най-големият и най-успешният проект тип "публично изкуство" в света. Неукрасени крави се разпращат в различни части на света, където местни художници ги боядисват и украсяват, и излагат на показ из градовете. Защо крави? Защото кравите са миловидни животни, обичани и харесвани по целия свят  Laughing

На мен любимата ми е троянската крава, на гарата в Бостън:

В нашия квартал също има една, но не е толкова интересна. Троянската ми е №1 засега.

# 382
Гледайки тези шедьоври започвам да си мисля,че нищо не разбирам от изкуство.Явно съм от онези консервативни мацки,за които изкуство се римува с платната на Ботичели,Моне,Пикасо и компания.
Жалка картинка,честно казано.

# 383
Гледайки тези шедьоври започвам да си мисля,че нищо не разбирам от изкуство.Явно съм от онези консервативни мацки,за които изкуство се римува с платната на Ботичели,Моне,Пикасо и компания.
Жалка картинка,честно казано.
Аз за себе си установих този факт, че съм от този сорт кифли, когато през 2006 г. отидохме на разходка в Белград. Пред музея на съвременните изкуства имаше следното произведение (личен архив):   с размери над човешки ръст (е, зависи от човека  Mr. Green или моите очи са били големи)

да не помисли някой, че хората са тръгнали да си копаят лозята  Wink

Е, аз от изкуство НИЩО не разбирам!  ooooh!

Последните две страници май са за темата с кафеварките и италианците Rolling Eyes Mr. Green
Да бе! И да изместим прословутите италианци, айде моля ти се, нема нужда!  Mr. Green

# 384
Друго си мисля,не очаквах холандците да бъдат до такава степен без задръжки.Идва ми малко в повече.
Интересно ми е ако сложат въпросното джудже с дилдо пред МС в София,какво би се случило?  Mr. Green

# 385
Друго си мисля,не очаквах холандците да бъдат до такава степен без задръжки.Идва ми малко в повече.
Интересно ми е ако сложат въпросното джудже с дилдо пред МС в София,какво би се случило?  Mr. Green
Чакай сега, това за "дилдото" ние си го интерпретираме  Mr. Green (е, и явно доста други хора, за да излезе такъв прякор на "статуйката"), а дали автора е имал точно това в предвид като е създавал статуята е мистерия. Оригиналното наименование е "Дядо Коледа"  Mr. Green
Всъщност не всички холандци са толкова разкрепостени и без задръжки, бе, като навсякъде, само дето тук явно си го показват и говорят...оооох, и това ми напомни още нещо, което ме шокира, именно съществуването на суинг клубове  Whistling. Заведения където отиваш със съпружеството, приятелка, партньорка или обратното и си разменяте с друга двойка партньорите.  #Crazy Ма не само, че си ги менкат за по питие, ами и за другите екстри в кревата. Е, за моя консерватизъм тЕ товА ми дойде мноооого в повече.

# 386
Е, такива съществуват и в София и то отдавна.

Малко да изместя темата от "изкуството" към Перуанските индианци - преди десетина години си спомням, че бях страшно шокирана, че
1) жените кърмят почти цял живот
2) първо на цицата се слага домашното прасе, и чак, когато то се нахрани се мятат децата. Нито се мият, нито нищо. ако няма мляко за детето - кофти, но важното е животните да са сити> деца се правят и раждат.

# 387
Е, такива съществуват и в София и то отдавна.

Малко да изместя темата от "изкуството" към Перуанските индианци - преди десетина години си спомням, че бях страшно шокирана, че
1) жените кърмят почти цял живот
2) първо на цицата се слага домашното прасе, и чак, когато то се нахрани се мятат децата. Нито се мият, нито нищо. ако няма мляко за детето - кофти, но важното е животните да са сити> деца се правят и раждат.

И аз знам за този шокиращ обичай, но той не е разпространен сред перуанските индианци. (Все пак не са чак толкова диви и нецивилизовани, а и от доста отдавна са християни. ) Мисля, че ставаше дума за някакви диваци от  джунгли в Югоизточна Азия. Кърмят прасета през целия си живот. Дори престарели бабички, които вече нямат кърма държат прасета на гърдите си. Така ги успокоявали.  Shocked

# 388
Че за какво му е на прасето да е спокойно  Rolling Eyes Или бабичките се успокояват така - не можах да разбера newsm78

# 389
Теа, позволи ми да знам какво говоря (и пиша Laughing) - все пак съм прекарала 3-4 месеца в Luritu - ако не се лъжа е най-големия район на Перу с население от 1-2 души на кв.км., където си живеят все още доста по-спокойно и традиционно отколкото в районите по крайбрежието и именно там си кърмят животинките и си викат традиционните лечители като ги заболи глава. Иначе всички са кръстени и покръстени, да - по един или друг начин.

Когато прасето е спокойно, духът му ще бъде приятелски настроен и когато дойде време да му теглят ножа ще се върне да благослови хората, които са се грижили за него добре, къщата и останалите им животни. Вярват, че и месото е по-вкусно, когато животното е било "глезено" през земният си живот. Така, че или кърмиш - или се уреждаш с кофти печено. Обикновено след като бъде сготвено животното костите му се използват за украса на другите животни, къщи и хора. Аз си имам гердан от зъб на щастливо прасе - мога по-късно да пусна снимка Mr. Green.

Общи условия

Активация на акаунт