Да смачкаш едно куче от бой ...до какви резултати ще доведе?Кучето не те уважава,няма доверие в теб,кучето просто не иска да бъде бито.За него ти си просто нещото,което го малтретира.Хората като теб използват боя като възпитателно средство,защото са невежи ,нямат умението и волята да изградят връзка.С една дума-слабост и неумение.Не знаят и какво значи да общуваш с кучето си.Никога няма да узнаеш какво значи това и колко е хубаво.
Въпросното ви куче ръжми и хапе,не защото е лошо,а защото вие сте неспособни!
Да коментирам въпросното предаване нямам амбицията.Става въпрос за приют,не за стопанина на кучето.
Чакай сега. Нещо не можем да се разберем. Първо кучето не е било наше още от малко а на баща ми му го е дал някакъв познат и то дошло в двора на село такова невъзпитано и ръмжащо и се опитало да ухапе баща ми. Баща ми се е опитал да му говори като на човек че не е хубаво да го хапе обаче кучето явно не го е разбрало нещо... Чак тогава е прибегнал към изпитания метод бой и глад докато кучето явно бързо е разбрало кой е доминиращия в това семейство и кой може и кой не може да лае и хапе... От тогава кучето не е бито нито малтретирано по никакъв начин. Напротив стана много мило и дрюжелюбно към семейството ни и лаеше и скачаше да хапе само циганите които минаваха по улицата (което е напълно нормално и допустимо все пак)
А въпросното куче вече не ръмжи и не хапе никого от семейството което е било и целта на заниманието и на никой през ум не му минава да го бие или каквото и да било... Живее си един щастлив кучешки живот защото много бързо разбра какво трябва и какво не трябва да прави в новото си жилище...