Отговори
# 120
 Joy Joy
На 10 месеца е тамън тийнейджър.Честито Laughing Ще го израстете.

# 121
По-зле.
Тинейджърка.
Веднъж (беше в кетчуп) взе акъла на Мъжкар съпородник с размер на магаренце.
Милия, от любовни мъки, отказал вредния навик да се храни, след като я подуши.

# 122
Каква порода е вашето произведение на генното инжинерство?
Булдозер?
Защото металната мрежа, най-често се прави от метал, все пак?

За теб майтап, за мен истина - разкъсва мрежа, две мрежи бяхме сложили, една върху друга, изяде ги гадинката. Накрая арматурни скари, наложени -  две една върху друга, за да се получат малки квадратчета - прокопа под бетоновия борд добитъка. Вервай ми, че да тръгна да изпиша толкоз мастило по форумите за туй творение на природата, не ще да е от скука.

И ние обичахме обувчици, и двамата се забавляваха, но това го израстнахме - така, че има шанс за теб.  Grinning

# 123
хубава тема

# 124
Включвам моята Шушана, но не за да конкурира вашите по пакости, а да я похваля Heart Eyes
 Heart Eyes
За 4 години съвместно съжителство, пакостите й се броят на пръстите на едната ми ръка...
Понякога си мисля, че сме си взели човече, а не куче Mr. Green Laughing

Последна редакция: сб, 06 фев 2010, 13:18 от Me_and_baby

# 125
  • София
По-зле.
Тинейджърка.
Веднъж (беше в кетчуп) взе акъла на Мъжкар съпородник с размер на магаренце.
Милия, от любовни мъки, отказал вредния навик да се храни, след като я подуши.

Хахахах, и ние имахме подобно изживяване. И аз гледам магарица, вече е на почти 5 години, но на акъл е като пале. Все пак да я похваля, гледам я в апартамент, имам още едно добитъче, но щети не е нанасяла никога  Flutter

# 126
Искам тук да изразя искреното си възмущение и огромния яд който събрах докато гледах преди два дни предаването "Ченгета спасители на животни" по Анимъл Планет. Някои от вас сигурно го гледат. Съвсем случайно попаднах на едно тяхно предаване и просто не можах да повярвам на очите си какво направиха т.нар. "спасители на животни" То бива тъпи хора, то бива тъпи американци ама тия за мен са направо изроди и не мога да повярвам как се наричат "спасители на животни".
Бяха спасили едно хубаво, здраво и едро куче от някаква беда не знам каква точно но кучето го бяха оправили и беше съвсем добре вече - здраво и жизнено. И последния тест който трябвало да му се направи преди да се даде за осиновяване е дали кучето е кротко. Една изродка американка (не мога да я нарека по друг начин) даде пържола на кучето да яде и после се опитваше да му я вади от устата докато то я дъвче. Кучето естествено не я даваше и ръмжеше предупредително НО НЕ Я УХАПА. Обаче гадната, тъпа и изродка американка заключи че кучето било много агресивно защото не си давало пържолата от устата и ръмжало, и не ставало по никакъв начин за осиновяване. Заключението й беше - СМЪРТ ЧРЕЗ ПРИСПИВАНЕ. Можете ли да си представите само - убиха младо, здраво, жизнено куче САМО ЗАЩОТО РЪМЖЕШЕ когато тъпата американка искаше да му извади пържолата от устата... И това ми било "спасители на животни" ... не са спасители изроди са тия дето убиват кучетата защото ръмжели.... просто нямам думи да изразя възмущението си  #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Колко от вашите кучета си дават храната да им я вадите от устата докато ядат - сигурен съм че не са никак много... Това значи ли ще всички вие ще трябва да убиете кучетата си защото ръмжат и не си дават храната....
Освен това този дефект ако може така да се нарече се оправя много много бързо - два силни ритника и една сопа в главата на кучето и то силно ще се замисли следващия път когато ръмжи и не си дава храната. Аз лично такова куче мога да го оправя точно за два дни и ще си дава храната без проблем. А тия тъпи американци го убиха кучето... Ужас....
Това са изроди не са хора...

# 127
Разлика в стандартите между прогнил капитализъм и развит посткомунизъм.
Тук, ако куче разкъса детенце, то е мило животинче с невинни очички, а агресивното дете го е предизвикало. А на кмета му дреме.
Там, ако ръмжи е агресивно и го приспиват или пращат в България.

# 128
  • sofia
Цитат
- убиха младо, здраво, жизнено куче САМО ЗАЩОТО РЪМЖЕШЕ когато тъпата американка искаше да му извади пържолата от устата... И това ми било "спасители на животни" ... не са спасители изроди са тия дето убиват кучетата защото ръмжели.... просто нямам думи да изразя възмущението си   
.................                                                                                                                                   Предполагам и моя Марто няма да е навит да му извадя месцето от устата. Ма кажете, що за тъпак трябва да си, да тормозиш куче, което се храни. Мисля, че проблема може да се избегне, ако обясниш на детето си, да не го прави. Аз така смятам да постъпя, когато му дойде времето, а не да си отрепя дакела.

# 129
Каква порода е вашето произведение на генното инжинерство?
Булдозер?
Защото металната мрежа, най-често се прави от метал, все пак?

За теб майтап, за мен истина - разкъсва мрежа, две мрежи бяхме сложили, една върху друга, изяде ги гадинката. Накрая арматурни скари, наложени -  две една върху друга, за да се получат малки квадратчета - прокопа под бетоновия борд добитъка. Вервай ми, че да тръгна да изпиша толкоз мастило по форумите за туй творение на природата, не ще да е от скука.

И ние обичахме обувчици, и двамата се забавляваха, но това го израстнахме - така, че има шанс за теб.  Grinning
Ние освен че копаем траншеи, прескачаме и огради .

# 130
Разлика в стандартите между прогнил капитализъм и развит посткомунизъм.
Тук, ако куче разкъса детенце, то е мило животинче с невинни очички, а агресивното дете го е предизвикало. А на кмета му дреме.
Там, ако ръмжи е агресивно и го приспиват или пращат в България.

Не знам какви са им стандартите ама че са тъпи и прости американци съм сигурен. Това да осъдиш на смърт куче защото ръмжи и не си дава да му извадиш от устата пържолата е просто нечовешко... И това го правят т.нар. "спасители на животни" ....
А въпроса с ръмженето и агресивността се решава точно за два дни. Имахме в село такова куче - опита се да ухапе баща ми докато го хранеше - трябваше му точно два дни за да разбере как и защо трябва да се държи. Метода е много прост и много ефикасен - бой, глад, бой, глад, бой, глад и така два дни докато кучето разбра кой е шефа и как трябва да се държи... След два дни бой и глад кучето го гледаше в очите и не само не смееше да ръмжи ами и не дишаше докато баща ми не му дадеше знак... Камо ли пък да си помисли да го ухапе втори път.... Само си представете какво щеше да му се случи на горкото куче ако беше попаднало при тъпите американци "спасители на животни" - щяха да го убият като безнадежно зло куче.... А то само за два дни стана най-кроткото куче на света...

# 131
Цитат
- убиха младо, здраво, жизнено куче САМО ЗАЩОТО РЪМЖЕШЕ когато тъпата американка искаше да му извади пържолата от устата... И това ми било "спасители на животни" ... не са спасители изроди са тия дето убиват кучетата защото ръмжели.... просто нямам думи да изразя възмущението си    
.................                                                                                                                                   Предполагам и моя Марто няма да е навит да му извадя месцето от устата. Ма кажете, що за тъпак трябва да си, да тормозиш куче, което се храни. Мисля, че проблема може да се избегне, ако обясниш на детето си, да не го прави. Аз така смятам да постъпя, когато му дойде времето, а не да си отрепя дакела.
Кучето не трябва да ръмжи и хапе който и да е от членовете на семейството,по какъвто и да било повод.Ти имаш дакел,който дори и да захапе някого,едва ли ще нанесе чак толкова непоправими щети,а ако кучето е ротвайлер или дого аржентино или малиноа?Ще си просиш ли,че въпреки твоето обяснение,детето е посегнало към кучето в неподходящ момент(все пак е дете) и е пострадало?

Последна редакция: сб, 06 фев 2010, 11:13 от Rinusha

# 132
дон, провокираш, а?

# 133
  • sofia
Цитат
,а ако кучето е ротвайлер или дого аржентино или малиноа?
Виж,  Rinusha , аз съм доста крайна по отношение на тези породи. Различните породи са създадени с различна цел, съответно, не смятам, че т. нар бойни кучета и пр. чудовищни марки, са подходящи за компаньони. Мисля, че гледането им у дома не е добре нито за тях, нито за нас. Още по-малко в апартамент. Оттам могат да дойдат много беди. За това, както забелязваш, гледам дакел /имали сме и авганистанска хрътка-деликатно създание/. Кучета, от споменатите от теб породи, трябва да минават специално убочение. Те не са за всеки! А, колкото до
Цитат
Метода е много прост и много ефикасен - бой, глад, бой, глад, бой, глад и така два дни докато кучето разбра кой е шефа и как трябва да се държи/
Цитат
.................................. #Cussing outДон...........човече...........голяма простотия е това, бе!

# 134
Метода е много прост и много ефикасен - бой, глад, бой, глад, бой, глад и
и секс забрави.

Общи условия

Активация на акаунт