КАРТИ ТАРО- VIII ТЕМА

• 56 668
  • 783
  •   1
Отговори
# 645
Поли,коя подредба ползваш? Картите имат ли си позиции? Това което мога да кажа без ясни позиции е че нещо скоро с бързина идва.Мога да спомена и някаъв въпрос за майчинство, някаво задържане или отприщване на дълго задържани емции и май става въпрос за връзка от миналото ????Ако кажеш подредбата мога и да го свържа в изречение.

# 646
Здравейте момичета, днес ми е много гаден ден, мисля че се отчаях. От дълго време съм сама и днес нещо ми стана много мъчно. Иска ли накоя от вас да ми изтегли карти относно развитието на личния ми живот. В каква посока да вървя или де да знам. Благодаря ви ако се отзовете.
Никол,имала ли си връзка с обвързан мъж?Наредих карти ,но днес май не ти е ден или на мене.Ще опитам пак ,но ,моля те подсети ме.По това което видях е ,че в миналото си поела необмислен риск по отношение на някава връзка ,после е имало нужда някой да се защитава.Сега,хъм ,някави противоречиви негативни емоции ,които те провокират да правиш безмислени неща.Периода е труден и продължителен, чувстваш се някак пуста,пресъхнала.Бъдеще- болката ти и желанието ще придобие форма ,но нистина се иска търпение и време.

# 647
Здравейте момичета, днес ми е много гаден ден, мисля че се отчаях. От дълго време съм сама и днес нещо ми стана много мъчно. Иска ли накоя от вас да ми изтегли карти относно развитието на личния ми живот. В каква посока да вървя или де да знам. Благодаря ви ако се отзовете.
Никол,имала ли си връзка с обвързан мъж?Наредих карти ,но днес май не ти е ден или на мене.Ще опитам пак ,но ,моля те подсети ме.По това което видях е ,че в миналото си поела необмислен риск по отношение на някава връзка ,после е имало нужда някой да се защитава.Сега,хъм ,някави противоречиви негативни емоции ,които те провокират да правиш безмислени неща.Периода е труден и продължителен, чувстваш се някак пуста,пресъхнала.Бъдеще- болката ти и желанието ще придобие форма ,но нистина се иска търпение и врем

Здравей Шопке, отговора ти направо ме втрещи, толкова добре описваш ситуацията. Преди години имах връзка с обвързан мъж и от тази ситуация и от развръзката аз много страдах и поех доста голям риск и донякъде глупав и необмислен - разведох се.И сега наистина периода е труден и все ме е страх, че как да кажа нищо няма да се случи и че постоянно ще съм в това положение. Твоите думи - пуста и пресъхнала много точно ме описват, така се чувствам. Моля да ми хвърлиш пак карти, явно ти се получава с мен много добре. Благодаря ти много!

# 648
Поли,коя подредба ползваш? Картите имат ли си позиции? Това което мога да кажа без ясни позиции е че нещо скоро с бързина идва.Мога да спомена и някаъв въпрос за майчинство, някаво задържане или отприщване на дълго задържани емции и май става въпрос за връзка от миналото ????Ако кажеш подредбата мога и да го свържа в изречение.

Здравей, шопката,
ами подредбата е 1-минало, 2-настояще, 3-бъдеще,4-отговор на въпрос. Забелязала съм обаче, че първите 3 карти понякога показват изцяло бъдещи събития. 4-тата все си показва отговора на въпроса.

# 649
Здравейте, предлагам една дневна подредба

2-това, което е в движение около нас, 1-карта на деня, 3-фон на деня, евентуално друг човек в нашия ден

2 - рицар чаши                  1 - рицар жезли          3- принцеса чаши

# 650
Никол,имала ли си връзка с обвързан мъж?Наредих карти ,но днес май не ти е ден или на мене.Ще опитам пак ,но ,моля те подсети ме.По това което видях е ,че в миналото си поела необмислен риск по отношение на някава връзка ,после е имало нужда някой да се защитава.Сега,хъм ,някави противоречиви негативни емоции ,които те провокират да правиш безмислени неща.Периода е труден и продължителен, чувстваш се някак пуста,пресъхнала.Бъдеще- болката ти и желанието ще придобие форма ,но нистина се иска търпение и врем

Здравей Шопке, отговора ти направо ме втрещи, толкова добре описваш ситуацията. Преди години имах връзка с обвързан мъж и от тази ситуация и от развръзката аз много страдах и поех доста голям риск и донякъде глупав и необмислен - разведох се.И сега наистина периода е труден и все ме е страх, че как да кажа нищо няма да се случи и че постоянно ще съм в това положение. Твоите думи - пуста и пресъхнала много точно ме описват, така се чувствам. Моля да ми хвърлиш пак карти, явно ти се получава с мен много добре. Благодаря ти много!
Никол,задай конкретен въпрос с някаъв срок ,ако искаш и някога нощес ще питам картите.

# 651

Здравей, шопката,
ами подредбата е 1-минало, 2-настояще, 3-бъдеще,4-отговор на въпрос. Забелязала съм обаче, че първите 3 карти понякога показват изцяло бъдещи събития. 4-тата все си показва отговора на въпроса.
Поли, имало е някаво внезапно сменяне на курса  във взаимоотношенията ви,ако мога така да кажа,сега ситуацията е -пак искам да намеся  въпрос за майчинство.Човекът или ти - мислили ли сте за деца?В бъдеще-Силни емоции,които обаче ще бъдат овладяни.Връзката ви -много добро пиятелство с история.изяли сте една торба сол.Поли ,хич не ги разбирам твойте карти ,а са ми и мако ситни.Имат много детайли ,които не мога да ги видя.И другите ти карти пак така.

# 652
аз пък си имам нови карти за подарък-друиди и уика.много ги исакх.

дневни за утре.

# 653
аз пък си имам нови карти за подарък-друиди и уика.много ги исакх.

дневни за утре.

Меги, дай ги малко по-едрички или пиши под тях какви са, че едва ги разгадах Simple Smile)) Утре май ще се посдърпате с половинката, пази си нервите пък после ще се сдобрите. Нещата не са толкова драматични, колкото ще изглеждат на пръв поглед.

# 654

Здравей, шопката,
Поли, имало е някаво внезапно сменяне на курса  във взаимоотношенията ви,ако мога така да кажа,сега ситуацията е -пак искам да намеся  въпрос за майчинство.Човекът или ти - мислили ли сте за деца?В бъдеще-Силни емоции,които обаче ще бъдат овладяни.Връзката ви -много добро пиятелство с история.изяли сте една торба сол.Поли ,хич не ги разбирам твойте карти ,а са ми и мако ситни.Имат много детайли ,които не мога да ги видя.И другите ти карти пак така.

Ти всъщност как се казваш, че шопката ми е малко странно като обръщение? Simple Smile))

Ако ги увелича още и ги изрязва и не се събират Simple Smile

# 655
меги, честити и аз ги харесвам ... на мен  не ми се пипат  карти
 искаш ли да питаш нещо вместо мен?  в сряда вечер ми се случи нещо интересно  и  да питам какво е (  не е изолиран слуай)?

# 656
6 жезъла-8 меча и 2 чаши.
  аз  ги виждам малко отговорни,показни,каточели нещо има да се свърши,нокато задължение,не като желание.напарвена е ''крачката'' и няма връщане. за 2 чаши си мился че подхода е  нещата да са  с лекота без пресилване и бързане,повече позитивизъм

# 657
ще дръпна едни, дано покажат истиността на ситуацията.но ще тегля  от уейт таро.

0тг-ком-съвет/резултат. вятър за теб

Последна редакция: пт, 23 юли 2010, 17:57 от *МЕГИ*

# 658
хм, много благодаря................ не харесвам 7 меча- предателство:(
но не зная какво значение има на езотеричен въпрос
ти как мислиш?

# 659
вятър винаги съм се възхищавала на твоят поглед ВЪВ тарото,моето скромно мнение е- тайно,скрито,отнемане,отстраняване,извземване.
 лична загуба,нещо твое което губиш поради външна намеса,това може да е някаква спънка пред теб,защото губиш нишка,връзка,но защо е отнета.вероятно искаш релакс,медитация.тези дни все такива медитации са ми в главата. newsm78 че взех и да предлагам.неспокоен дух си ,търсиш приземни наслади,очакваш материализиране а нещо ти убягва.

Общи условия

Активация на акаунт