Незабравима(unutulmaz)-тема- 4

• 48 190
  • 734
  •   1
Отговори
# 315
Момичета, много сте сериозни днес!  Sad  Може би е под влияние на потоците сълзи, които се изляха снощи от екрана. Дайте малко по-весело!  Laughing Аз, например, снощи много се забалявах пак с творенията на лудото братче Кемал.  Joy hahaha Joy  Как само ги събра двете си гаджета и им гледаше сеира, но ... хората са казали - от два стола, та на земята! Поне беше нещо по-свежо. Той дали ще разбере кой кого обича наистина в този "паралелен любовен триъгълник"? Дайте, моля ви, малко ББ и по този казус, че на мен ми е интересно как се развиват нещата!  Praynig
ББ
Той ще разбере че обича повече Гьозде но тя му е сърдита и ще изпадат във още много кумични ситуаци и двете мацки ще си правят мизери една на др по едно време керем ще започне на работа където намери във ед супер маркет после като клун във едно заведение и още куп забавни случки ще има със него

# 316
Здравейте момичета,реших и аз да се добавя към фенките на Харун.Много сте сладки с тези коментари,не можах да се въздържа Crazy

# 317
Много ми е интересно Мелда като излъже Харун че е бременна от него после от кого мисли да забременее  newsm78
И той рано или късно ще разбере и тогава и уважение няма да изпитва към нея.
Аз съм за Еда тя има достойнство за разлика от Мелда

# 318
Много ми е интересно Мелда като излъже Харун че е бременна от него после от кого мисли да забременее  newsm78
И той рано или късно ще разбере и тогава и уважение няма да изпитва към нея.
Аз съм за Еда тя има достойнство за разлика от Мелда
Че защо и е да забременява от някого тя ще чака щъркела да кацне на техния покрив

# 319
Еееее , супер сте !  bouquet Много ви благодаря !  bouquet Така определено и на мен ми по-добре. Къде ли не търсех кирилица,накрая ми казаха,че ще трябва да ми я инсталират,тъй като лаптопът съм го взимала от the USA. Страхотни сте ! Едно голямо БЛАГОДАРЯ ДАМИ !  bouquet Hug

# 320
ама те като се целуват по бузката ,а Мелда иска разрешение от баща си да излезне за вечеря,кога точно се очертава че трябва да е забременяла newsm78

# 321
От инсценираната вечеринка на яхтата може би.

# 322
Мелда ще каже ,че е бременна , а после" уж "е направила спонтанен аборт. Сигурно нещо такова ще стане, а може и въобще да не успее да го изрече. Все пак сега още го обмисля,като алтернатива. Rolling Eyes

# 323
binzi, супер си!   bouquet

# 324
Снощи като гледах 29 серия и си помислих, да не вземе Харун да се прави на Батман, ама разгеле реши само чашата да хвърли. Незнам коя от вас беше споделила за някакъв филм с лош край  май "Мелодия на......" и аз изтръпнах. Въпреки, че се надявам на един хубав край.

Абе за любовта трябва да се рискува. Като гледам каква динамика има в отношенията между Харун и Еда и каква заспала история с Мелда. То не бяха катастрофи, разбит нос, срязана ръка и т.н и кой знае колко ще видим още.

И друго ми беше интересно - как само ги измъчват хората в Турция - един път в седмицата да гледат само Харун newsm45

# 325
Мелда ще каже ,че е бременна , а после" уж "е направила спонтанен аборт. Сигурно нещо такова ще стане, а може и въобще да не успее да го изрече. Все пак сега още го обмисля,като алтернатива. Rolling Eyes

Сори за тъпия въпрос, но за бебе нетрябва ли да има физически контакт или нещо бъркам? То вярно, че Харун и с поглед може, ама......  Crazy Crazy

# 326
За сега не знаем наистина как ще се развият нещата, но кое ще има повече тежест:
 - бременната жена в която е влюбен
или
 - бременната жена която отчаяно се опитва да го докопа

# 327
Има доста несъответствия. Кой кога иска разрешение за глупости, а всеки си прави каквото си иска... Еда вечно спи в приятелки и даже не я проверяват ! Shocked А Мелда иска разрешение  за елемантарни неща , а работи и кара кола?! newsm78

# 328
  • София
Ей,този Харун като се напие и не знае какво прави.Добре че от време на време си слага очилата,за да ги предпазва другите Embarassed Embarassed Embarassed

# 329
Мелда ще каже ,че е бременна , а после" уж "е направила спонтанен аборт. Сигурно нещо такова ще стане, а може и въобще да не успее да го изрече. Все пак сега още го обмисля,като алтернатива.

Сори за тъпия въпрос, но за бебе нетрябва ли да има физически контакт или нещо бъркам? То вярно, че Харун и с поглед може, ама......   

В следващите серии ,ако не си ги гледала, ще разбереш защо тя ще иска да каже ,че е бременна.

Общи условия

Активация на акаунт