Незабравима(unutulmaz)-тема- 4

• 48 190
  • 734
  •   1
Отговори
# 675
Костваше ми почти 24 часа но я открих Kıraç - Acı ÇekmeKıraç Özgürlükse  е вече и на ваше разположение:
http://www.bizimmp3indir.com/mp3.php?action=file&id=3172

сега и ако я изтеглиш и имаш добро сърце и я изпратиш на пощата на една фенка, цена няма да имаш

# 676
  • София
мисля,че ще му каже.даже той ще обзаведе една стая за бебето.но ще се скарат с Еда и ще накъса тапетите.А още тази седмица до четвъртък той ще се изнесе от къщата и ще заживее сам.чат пат Еда ще спи при него.
Ама как хем ще спи при него хем не го иска немога да я разбера newsm78 Embarassed Rolling Eyes

# 677
аз със разни ментета не искам да се занимавам държа на оргинала но исках да го погледна защото се съмнявам че Харун може да има копия той е единствен и във близките 150гд др такъв няма да се роди Laughing Laughing

Binzi - напълно те подкрепям newsm10
И аз това казвам - нищо лошо няма да му правим на ХАрун, само хубави неща smile3521

# 678
нещо съвсем се обърках в номерата на епизодите  newsm78 тази вечер коя серия гледахме

# 679
сега, запалихте ме и тъй като от понеделник съм на работа, а на половината ми ученици турския език им е матерен - почвам да го уча. Аз тях на български, те мен -турски

# 680
Костваше ми почти 24 часа но я открих Kıraç - Acı ÇekmeKıraç Özgürlükse  е вече и на ваше разположение:

сега и ако я изтеглиш и имаш добро сърце и я изпратиш на пощата на една фенка, цена няма да имаш
Би трябвало без проблем да я изтеглиш. Червения бутон DOWNLOAD и е твоя.
Но мога и да я пратя.

# 681

Би трябвало без проблем да я изтеглиш. Червения бутон DOWNLOAD и е твоя.
Но мога и да я пратя.

дано Еда не роди докато ми отвори и я изтегля..изхвърля ме

# 682
Как да ти я пратя?

# 683
мисля,че ще му каже.даже той ще обзаведе една стая за бебето.но ще се скарат с Еда и ще накъса тапетите.А още тази седмица до четвъртък той ще се изнесе от къщата и ще заживее сам.чат пат Еда ще спи при него.
Ама как хем ще спи при него хем не го иска немога да я разбера newsm78 Embarassed Rolling Eyes
.ами тя ще в неговото легло а тои милият на дивана

# 684
някой ще ми отговори ли моля Praynig

# 685
Доста интересна ще е в понеделник серията. А Толга много ли ще има проблеми с тея дето се беше забъркал за парите за операцията?

Нали уж Харун бил сам в момента, защо е с халка на една от снимките по-назад  Thinking Я да видим коя съфорумка се е облажила без да почерпи  

# 686
Нали уж Харун бил сам в момента, защо е с халка на една от снимките по-назад  Thinking Я да видим коя съфорумка се е облажила без да почерпи  

Хубав въпрос?!

# 687
Ако не се лъжа, по номерацията на Нова ТВ трябва да са 30 и 31ва.

# 688
GOODLY гледам ти подписа, там където се целуват, като хипнотизирана съм. Коя е жената дето се вижда в далечината?

# 689

30-31

Общи условия

Активация на акаунт