Незабравима(unutulmaz)-тема- 4

• 48 190
  • 734
  •   1
Отговори
# 75
Ще ти бъдем благодарни да ги качиш във В-бокса примерно  bouquet

# 76
мога да ги кача тук http://tranz.it/  ако някой му направи и бг субтитри  ще е супер

# 77
Момичета, пропадна ми екскурзията до Гърция заради блокадата на границата и сега ще се утешавам с Незабравима, по - точно с Незабравим. Ама не съжалявам.
За анкетата - гласувах, че ще ги обвиня и двамата, никакво оттегляне. Е, не съм привърженик на мръсни номера.

# 78
приятно гледане момичета Flutter

# 79
Направи ли ви впечетление че вчерашният и днешният анонс на серията за след малко бяха различни

# 80
не newsm78 http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=466158.15 видяхте ли тая тема Sick

Последна редакция: ср, 27 яну 2010, 20:20 от Чочи love

# 81
Чочи love, нека си пишат, нали живеем в свободна държава. дано само си пишат там,а не се включват в наши теми, както един елемент, който се заяждаше с diziler.

# 82
Нека го оставим да си пишат за това което ги вълнува а ние да си се забавляваме както досега защото според мен по умния отстъпва ако се включим във подомен спор няма да постигнем нищо друго освен излишно хабене на нерви

# 83
издразних се...иска ми се да напиша точно какво си мисля,но по-добре да замълча както каза Бинзи Wink

# 84
  • северно море
Не бях гледала досега турски сериал.
Този става за гледане Grinning
Само имам едно друго виждане на нещата.
Еда според мен не трябваше да припада и да прави стойки,
ами да беше казала,на сестра си.Малко ми идва в повече това преиграване Grinning
Но това е мое лично мнение Peace
Приятно гледане Wink

# 85
издразних се...иска ми се да напиша точно какво си мисля,но по-добре да замълча както каза Бинзи Wink
ама защо се дразните аз немога да разбера...ами ние харесваме турските сериали,те пук-не,вие им се дразните и те на нас
всеки спредпо4итанията си,какво дразнещо има newsm78

# 86
Е, ама вече прекалиха! Може ли да кръцнат серията насред танца! Мизерници!

# 87
И добре ще направиш във такива безсмислени спорове никога няма победители аз вече веднъж съм спорила със тях

# 88
 bambam тия па верно

# 89
Е, ама вече прекалиха! Може ли да кръцнат серията насред танца! Мизерници!
ЕЕЕЕЕ какво се учудваш това все пак е нова тв Laughing

Общи условия

Активация на акаунт