Незабравима(unutulmaz)-тема- 4

• 48 190
  • 734
  •   1
Отговори
# 420
Кой серии даваха тази вечер?
От  три дни тегля и гледам,надявам се от понеделника да съм в час .
Само мога да кажа СТРАХОТЕН  ФИЛМ  Heart Eyes

# 421
Как Толга и другите ще разберат, че е брат на Харун?

# 422
Едно въпросче в следващата серия виждам че Харун и Еда отиват в къщата на Толга!Защо???
бб  Мелда  и Харун отиват да занесеът багажа на еда и да изкажат съболезнования на толга

# 423
Много грозни изказвания има срещу Мелда,недей Stopте така
Като е много отворена Еда,що не се изправи срещу семейството си а???
Ами пак изчезва?
Ама и вие много се вживявате Hug
Изцяло поткрепям написаното  newsm10 newsm10 newsm10

# 424

ББ това още не се е случило нито харун знае че толга му е брат нито обратното харун знае че има брат но незнае кой е и толга знае че има брат но още не са се запознали

# 425
Ех, тия багажи Hug Ама как не искат да се виждат Харун и Еда и как обстоятелствата ги карат да се срещат smile3521

# 426
Коя серия даваха тази вечер? Реших да ги догледам от ютуб, понеже много се влачат, пък аз съм нетърпелива.

# 427
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница

ББ това още не се е случило нито харун знае че толга му е брат нито обратното харун знае че има брат но незнае кой е и толга знае че има брат но още не са се запознали
Абе милоо...снимката от аватара ти да не е от следващата серия ....че ми е познат нещо стайлинга на Хару... newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

# 428
http://vbox7.com/play:6a30b778 Искам това ако го имате в мп3 вариант 2 песни са на куп  Crazy

# 429

Абе милоо...снимката от аватара ти да не е от следващата серия ....че ми е познат нещо стайлинга на Хару... newsm78 newsm78 newsm78 newsm78
да снимката ми е от предстоящя 30еп  съвсем пресна е

# 430
# 431
Ох, както мразя сериали, така захапах, без да се усетя  ooooh!. Хвана ми окото този Харун  Heart Eyes и сега всяка вечер съм залепена за телевизора.
Записвам се да следя развръзката  Grinning.

Едно лирично отклонение. Бюстът на Еда естествен ли е според вас?

# 432
Аз пък се притесних Харун като падна във асансьора да не си счупи нещо че тогава трябваше да си прекратим уроците по тенис

# 433
Добър вечер аз днес изпуснах епизода защото нещо ни се е прецакала кабелната някой може ли да пусне линк със серията качена някаде.
Благодаря ви предварително.

# 434

Едно лирично отклонение. Бюстът на Еда естествен ли е според вас?

Според мен не. Още в първите серии го забелязах.

Общи условия

Активация на акаунт