Командировка-презервативи

• 12 984
  • 139
  •   1
Отговори
# 60

Като гледам, само аз и още една съфорумка сме от либералните. Ти как успя да извадиш средностатистически данни?  newsm78

Пардон, вие сте ме заслепили и съм объркала статистиката  Laughing
Сексът не е изневяра, сакън, никогаЖ  Naughty

# 61
...
Сексът не е изневяра, сакън, никогаЖ  Naughty

Въпрос на гледна точка.

# 62
  • София
Въпрос на гледна точка.
azaf, колко гледни точки може да има, когато мъжът ти прави секс с друга. Или когато ти/аз/която и да била прави секс с друг.
Друг е въпросът, когато някой се опита да намери извинение за изневярата и се опита да я пречупи през призмата на собственото си съзнание, като я категоризира като "нещо друго"  Peace

# 63
Въпрос на гледна точка.
azaf, колко гледни точки може да има, когато мъжът ти прави секс с друга. Или когато ти/аз/която и да била прави секс с друг.
...

Гледни точки има точно толкова, колкото хора има по земята (дори някои си ги променят с времето). Дори и така написано, ясно се вижда колко различни са моята и твоята гледна точка по въпроса, примерно. Peace
Не става дума за оправдание или за извинение, а за начин на възприемане на нещата.  Peace

# 64
  • София
Аз, като изпращам жената в командировка, приготвям й багажа, слагам презервативи, вазелин, за всеки случай и вибратор. А тя на мен ми приготвя багажа, слага презервативи, за всеки случай и виагра, да не се изложа, слага и вазелина, че може и на мен да ми излезе късмета.  Mr. Green

# 65
Друг е въпросът, когато някой се опита да намери извинение за изневярата и се опита да я пречупи през призмата на собственото си съзнание, като я категоризира като "нещо друго"  Peace

Много, tonkabonka .
Напоследък гледам един филм  - Big love, за мормони и полигамия.

# 66
 Аз имах позната, която изпращаше дъщеря си на купон с бутилка водка и мъжа си в командировка с презервативи в джоба.  А и тя какво доживя - проблеми с детето от всякакво естество и се появи в един момент една булка с претенции ,че съпругът е баща на детето й, въпреки презервативите. Докъде я докараха с нея не разбрах. Толкова широко скроена не мога да бъда. Не смятам,че изневярата е най-страшната случка в един брак, но и не мога да дам зелен светофар, купувайки презевативи на мъжа ми, когато отива нанякъде.

Последна редакция: чт, 28 яну 2010, 11:13 от Анонимен

# 67
Хммм, надали водката и презервативите са проблем в случая, а липсата на комуникация и приемането на свободата за свободия...

# 68
Хммм, надали водката и презервативите са проблем в случая, а липсата на комуникация и приемането на свободата за свободия...
Много си комуникираха даже. Тя знаеше всички пикантни подробности от интимния живот на непълнолетната си дъщеря. А и с мъжа си доста свободно си споделяха интимните  преживявания по света и у дома. Не знам дали това легитимира свободията.

# 69
Егати темата...Остава да ида и да му го надяна, че не знам дали ще се справи сам... ooooh!

# 70
Shocked  Егати! Чак толкова - нЕма нужда  Naughty
Ако се стигне до там се ега има акъл да си е купил презервативи.
Изобщо не бих допуснала да си помисля дали да му сложа или не презервативи в сакчето...
То по тази логика ще трябва да му поръчам и компаньонка за вечерта за да съм на 100% сигурна, че ще се 'изхарчи' презерватива.

# 71
......
То по тази логика ще трябва да му поръчам и компаньонка за вечерта за да съм на 100% сигурна, че ще се 'изхарчи' презерватива.

Е, щом подценяваш толкова много мъжа ти...
Надали е куц, кьорав или сакат /нищо лично към хората с недъзи, но така е приказката/, че да не може да си хване мацка безплатно. Twisted Evil
Изхарчването не е задължително, но ако се наложи, няма ли да ти е по-спокойно?

Всъщност, самите вие носите ли си презервативи?

# 72
въпросчето къде е ,дали ще кръшка безопасно ли newsm78

# 73
въпросчето къде е ,дали ще кръшка безопасно ли newsm78

Анджък. Sunglasses

# 74
  • София
Не, не нося.
За почти 8 години заедно не ми се е случвало д аизневерявам. Имала съм достатъчно случаи да го направя... Grinning  Но...не съм го направила. Ако някога се случи - презерватив ще намеря, но при мъжа ми надали ще се върна. Такава съм. Веднъж съм изневерявала във връзка - на следващия ден приключи. Просто като ме видя човекът, с когото имам връзка разбра. А сме били от месеци заедно. Представете си колко ми личи... Joy Мъжът ми ме усеща ако имам камъче в обувката, какво остава за изневяра. Не мога чук и бег...всичко ми е емоция, ама вулкан и лава, а не огън от клечка кибрит.

Общи условия

Активация на акаунт