VIP АГ Варна - 2

• 70 677
  • 815
  •   1
Отговори
# 165
Ами най-вече баня и тоалетна ,а с операция не може да се клечи ....Леглата са от най-старите болнични с изтърбушена пружина.Родилката ,която лежеше аз като влязох беше като в люлка,не мога да се представя как се става от това легло.Миналата година ми правиха секцио и знам колко е трудно ставането,та си го представих на това легло!В коридора стар овехтял хладилник!Единствено стаите са боядисани,др не знам какво е правено ,за да стане ВИП.И можело придружител,но извинявай за него има само един стол  Shocked
И другото  уж няма списък официално,ама всичко си носиш,питах родилката в стаята.
В моите очи поне е това положението!

# 166
Това е ужасно!!!  ooooh!

# 167
pashic [/b], miMozzza вие ме разбихте, аз както бях писала по-напред в темата мисля да раждам във ВИП-а секцио, но не съм влизала в стаите мислех че има и друго легло евентуално за придружител и толетните не са ли чисти поне, чак толкова ли е зле.Не ми се ходи долу, а да си платиш дефиринцирана стая май излиза еднакво с ВИП-а.
И мен ме хвърлихте в размисли  newsm78.
На 16-ти ще ходя да се уговаряме вече уж последно с моя лекар за датата и други подробности, ще се кача горе и ще порзгледам и поразпитам.

# 168
Срамота е да искат толкова пари за тези условия!Макар най-важно са специалистите!Но вече съм раждала и нормално ,и секцио и знам какво е и какво да гледам,не че да е лукс ,ама малко от малко!Не знам може аз да съм глезла!Споделете и вие като отидете да видите!
Проблема с инфекциите при бебетата най-основно ме притеснява!А два дни бебетата са си на долния етаж(не знам кой точно) и риска е реален!

# 169
за инфекциите риска е реален където и да раждаш.. преди време майчин дом имаха такъв случай

# 170
  • Варна
Аз раждах преди 2 години в стаята която бях имаше две легла можеше да остава придружител, но пък леглото беше високо и доста трудно се измъквах въпреки че раждах нормално. За банята и тоалетната нямам оплаквания.

# 171
Здравейте мами, предстоими след около 3 месеца раждане и сега събирам информация, т.к не мога да реша кой вариант да избера. Първото ми раждане беше на Вип етажа, но сега ми се иска да събера и инфо за така наречените диференцирани стаии на 4-я етаж. Питането ми е към мамите раждали там секцио. Как е реанимацията? Трябва ли да се носят някакви консумативи(марля, конци и др.). Самата диференцирана стая предполагам, че е с обща тоалетна с друга както е на ВИП-а, таткото може ли да идва безпроблемно в стаята? Бебето ще ми го донесат ли да стои при мен? През 2008 когато раждах  на вип-а беше 850 лева които бяха разделени 400 лева избор на екип и 450 лева вип престой(6 дни по 75 лева на ден) Доколкото разбирам за дефер. стая сега се заплаща около45-50 лева на ден, колко е в момента на вип етажа, а каква е цената за избор на екип? Интересуваме от тези 1000 лева кое за какво е? Искам да си пресметна колко по евтино излиза на 4-я етаж и дали си заслужава? Когато питах лекаря каква е разликата м/у двете ми отговори доста уклончиво(нямало климатик на 4-я, но аз и на 7-я не ми се е налагало да ползвам, а и сега няма да имам нужда; акушерките били малко и не можело да обърнат внимание - и предния път не бях доволна от акушерките, сега като не ми е за първи път кой знае каква нужда от акушерка нямам) Моля мамите избрали варианта 4-и  етаж за всякакво инфо за да мога да реша този път как да родя

# 172
Това за "ужасните условия" на VIP етажа не е верно.Ако там са ужасни на 4-ия как да ги наречем?
И с тази тоалетна хартия ....хора,вземете се в ръце!Ако това ви е проблема ....ми занесете си!
Аз като бях си имаше и тоалетна хартия ,и легло за придружител ( моя доктор ме сложи в стая с две легла).Стаята е чиста,прясно боядисана,леглото ще си го свалите като ви е високо,тоалетната е тясна,верно е,ама вие искате да танцувате там ли? И кво е това "клечане"? На село ли ще раждате?
Хладилника бил стар....ми на 4-ия са чистно нови ...идете там Grinning
Я стига глупости.Това не е хотел,а и в крайна сметка никой не ни кара насила да ходим на 7-я етаж.
За инфекциите...при нас нямаше инфекции,а и не мисля,че веднъж като е имало е "практика" да изписват бебетата с инфекции.
Така че ...по темата.
Леко и безпроблемно раждане на всички...без значение къде.

P.S. Аз носих единствено хавлия,памперси дрешки на малкото.

# 173
P.S. Аз носих единствено хавлия,памперси дрешки на малкото.

Peace и аз така. Условията не са лоши, тоалетната също.
За инфекциите.... ако бяхме само ние щях да се съглася с теб, но познавам още доста случаи на такива. Въпреки че да, не е гаранция...

# 174
Радвам се, че условията не са лоши!  Знам, че не отивам на хотел и че доктора ми е по- важен и затова се реших за АГ.
Иначе съм си много "в ръце"! Жалко е, че трябва да плащаме толкова пари за що- годе прилични  условия в болниците в родината ни. 

# 175
Всички знаем ,че е болница !Но по скоро коментираме така усърдно условията във Випа заради заплащането,всеки като чуе 1000лв очаква добри условия и като види му се вкисва!Но така е важно е всичко да е наред,а условията ще ги преживеем!Но мен ме отказва основно инфекциите,аз чета в много форуми и майките чиито бебета са заразени изобщо не са малко!

# 176
  • Варна
Пашик аз пък никъде освен в тази тема не попаднах за тази инефкция, кога какво, що. Даже чичко Гугъл питахй и там не разбрах за тази инфекция. Дайте повече информация.

# 177
# 178
Искам да попитам раждалите със секцио в АГ дали са има слагали венозно антибиотик за профилактика по време или след секциото?Все пак това е коремна операция и има риск от инфекции!Ще съм благодарна на всеки който ми отговори!!!

# 179
bubka, на мен не са!  Crossing Arms
Lady V, инфекциите не са специално за Вип-а, те са си в цялата болница (то къде ли ги няма). Коментарът ми беше, че според мен щом си плащаме тези пари за по-добри условия, добре би било и бебчетата също да са отделени!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт