VIP АГ Варна - 2

• 70 667
  • 815
  •   1
Отговори
# 150
По спомени - 5 денонощия е престоя. Но не твърдя със сигурност. Да се вкючи някое скоро родило майче за рефреш Hug

# 151
Здравейте! Знаете ли какви са актуалните цени за нормално раждане във ВИП стаите? Срещам 660лв , но от миналата  година. Дали има промяна? В сайта нищо не намирам. Благодаря!

# 152
  • Varna, Bulgaria
ivdrag, и аз се интересувам и от някъде ми писаха 1000 лв, ама аз мислех, че това е за секцио. Дано някой да отговори с конкретен отговор за нормално раждане и то актуален.
Иначе 1000 лв за нормално раждане не давам  Crossing Arms

# 153
Kally, 1000 лв или около 1000 е за секцио. Това е със сигурност, но за нормалното не знам. И аз не бих дала толкова...

# 154
  • Варна
Здравейте!Преди 5-6 дни ходих да разгледам VIP етажа-цената е 700 лв за нормално раждане+100 с грижа за новородено(както беше написано е като допълнителна опция).Носиш си всичко като за 4-и етаж без чаршафите.Стаите са прилични и санитарните помещения също.Аз също съм в дилема дали да ги дам тези пари, но като се сетя за мизерията на 4-ия етаж най-вероятно ще ги прежаля-само всичко да мине добре

# 155
Тази грижа за новородено какво включва, пита ли?

# 156
  • Варна
Не съм питала тъй като нямам намерение да се възползвам.Мисля че се отнася по-скоро за секцио, но както беше написано пред вратата не ставаше ясно.Всеки който желае може да се качи на 7-ия етаж и да разгледа.Аз бързах тъй като си чаках реда на 1-ия етаж за преглед и видях само това което ме интерисува.

# 157
Интересно ми стана просто, защото на мен никой не ми го беше казал като опция, но въпреки всичко горе се грижиха за бебка перфектно. Жалко само, че бебетата от Вип етажа не са отделени. Според мен условията за бебчо са по-важни от тези на майката и би трябвало в цената да влиза и това.

# 158
Аз днес се поразходих до АГ, на мен за грижи за новородено нищо не ми споменаха. Казаха само 700 лв за нормално раждане, а на въпроса ми за необходимите неща, които трябва да нося за ВИП стаите започнаха с тоалетната хартия!

# 159
ivdrg,ти попита ли как стои въпроса с инфекциите?Как ти се стори?

# 160
  • Варна
Аз не съм питала, а видях ценоразписа зад вратата на VIP етажа- и си помислих, че става въпрос за секцио.Нямаше някой свободен от персонала да го попитам, но според мен в тази цена трябва да се включва и грижите за бебенцето.

# 161
Когато раждах аз не съм плащала нищо за гледане на бебето.Бях секцио.Дори ме приеха 2 дни преди секциото и нищо не съм плащала допълнително

# 162
А някой раждал ли е секцио при доктор Козовски? И секциото ви по принцип с пълна или със спинална упойка беше?

# 163
Аз доста търсих някой родил секцио при Козовски ,но не открих.Понеже и аз съм негова пациентка.Та се чудих и говорих вчера за секцио с Александров.Иначе Козовски тъй като работи само в частния си инвитроцентър ,има договор с болницата и идва за секцио когато има уговорка!
Вчера се започнах с условията на ВИП и да ужасни са !Само това ме спира за АГ-то,но имам още месец да мисля!

# 164
Аха, а какво по- точно имаш впредвид под ужасни....

Общи условия

Активация на акаунт