VIP АГ Варна - 2

• 70 707
  • 815
  •   1
Отговори
# 285
  • Варна
Maria_I , супер, че си излязла толкова бързо от пълната упойка  Simple Smile

# 286
Бързо ли е това?
В 20.40 са извадили бебето, после не знам до колко са ме шили, но е отишло сигурно след 21.00часа, към 22.20 ме разбудиха от операционната и ме закараха в реанимация, вярно бях замаяна, но грасбнах телефона, обадих се на таткото и написах 2 смс на вестителките ми от отчетните в които пишех.

# 287
  • Варна
Бързо ли е това?
В 20.40 са извадили бебето, после не знам до колко са ме шили, но е отишло сигурно след 21.00часа, към 22.20 ме разбудиха от операционната и ме закараха в реанимация, вярно бях замаяна, но грасбнах телефона, обадих се на таткото и написах 2 смс на вестителките ми от отчетните в които пишех.

Ехаа това е още по-бързо Simple Smile Понеже съм раждала със спинална и незнаех кога се събужда след пълна, но едно момиче пък беше с пълна и от сутринта излезе чаак към 18.00 часа/това в МД/ Затова си мислех, че отнема мн време събуждането.

# 288
Saly
Може да присъства  който си поискаш!Даже можеше да се редуват при раждането!Е,Смешно звучи,но така беше при мен!Е,не се редуваха,но можеше!Относно цените-такива са!В дясно на кабинета на Георгиев има ценоразпис-може да отидеш да погледнеш за допънителна информоция за допълнитилните грижи за бебето!Чела съм от форумите,че били 100лв.Може да родиш без предизвикване,а за  да не останеш без свободно място,ще се разбереш с доктора!

# 289
Здравейте момичета! Аз родих на 10.05. на Вип етажа при д-р Георгиев. Останах очарована от вниманието което получих по време на престоя си там. Родих нормално за около 2 часа и половина. При раждането майка ми беше при мен и веднага след като се появи сина ми и го дадоха. На таткото леееееко му прилоша....мъже! Леко и безшевно раждане желая на всички мами!

# 290
  • Варна
nova_mama, честито! И  браво за лекото раждане.   bouquet
спонтанно ли тръгна раждането? Т.е искам да кажа, раждането тръгна само без да е предизвикано, без уговорки, и като отиде имаше свободни места ли ?
И друго по време на контракциите къде беше в стаята си или в предродилна зала ? Някакви ей такива организационни подробности ме интересуват.
Какво включват така наречените грижи за новородено, можеш ли да ги откажеш?

# 291
сали, на 10-ти имах уговорка с д-р георгиев да ме прегледа за разкрите. Оказа се че съм с 3 см., попита ме дали искам да остана или да си чакам вкъщи. Бях си взела багажа и казах че оставам. Даде ми хапче и в 8:30 ч. ме приеха. Имаше 2 свободни стаи. Към 9:30 ч. болките вече се поусилиха док. ми би бусколизин и продължих да си обикалям в коридора докато наближи момента. Към 10 и нещо ме включи на система и в 10:45 ч. вече пишех SMS-и.  По принцип имах уговорка с д-р георгиев, но да ти кажа акушерката ми помогна най-много. А по отношение на грижите за новороденото - мен педиатърката ме пита дали да ми го оставят веднага след като се роди. Предпочетох да го вземат, защото бях след упойка и не бях много на себе си. Донесоха ми го на обед на др. ден, но допълнително не съм плащала.

# 292
  • Варна
Нова_мама, честито, радвам се че всичко е минало безпроблемно  Hug

Момичета, искам да ви питам, някой има ли информация  д-р Танев кога ще излиза в отпуска ?

# 293
Сиси, аз преди да родя ходих при него на преглед и ми каза че от 12.05.  до края на месеца излиза  в отпуск и затова не може да поеме раждането и ме насочи към д-р георгиев.

# 294
  • Варна
nova_mama  , благодаря ти много за инфото. Абе и на мен ми направи впечатление, че ходеше при Танев и роди при Георгиев и се чудех защо така  Simple Smile Значи идеално, щом сега е бил 1 месец в отпуска септември може и да не излиза  Grinning  

Да те питам и друго - към колко часа няма голяма опашка при Танев преди 16 ако отида или след 17 часа?

# 295
аз бях там в 15 ч. и бях пета, но прегледа минава бързо. Отделя по около 10 мин. на човек.

# 296
Днес и аз се уговорих с д-р Ковачев за моето секцио, което ще бъде в края на юли.Макар, че точно тогава е в отпуска, поема ангажимента да ме оперира, за което му благодаря.Показа ми и стаите- не са нищо кой знае какво, но поне са чисти, не са мизерни и нямат никаква връзка с долните етажи.Не видях само дали имат телевизор? И...списъка с необходимите вещи от къде се взема?  newsm78

# 297
  • Добрич
Записвам се да следя,живея в Добрич и си мисля дали като му дойде времето,ще съм в състояние да пътувам до Варна за раждане там?

# 298
Илианка има телевизор в стаите - с монети е! За Вип-а ти трябват нощници, чехли, тоал. принадлежности, еднократни чаршафи, бельо, хавлии. За бебо - дрехи, памперси, мокри кърпи и хавлийка.

# 299
нова мама благодаря! Мен като ме заведоха да видя стаите такава паника ме обзе, че нищо не видях.А като ми каза доки, че може и операционната да ми покаже, само трябва да се облечем...щях да припадна  hahaha
Доста се обсъждаха тук упойките, но в крайна сметка практикуват ли секцио съ7с спинална упойка?

Общи условия

Активация на акаунт