VIP АГ Варна - 2

• 70 712
  • 815
  •   1
Отговори
# 300
Може ли някой да ми напише какъв е списъка с необходимите неща при постъпване в болницата и има ли разлика в списъка за ВИП етажа и на 4 етаж.

# 301
  • Варна
Преди няколко дни се запознах с д-р Георгиев  Simple Smile той е човека - страхотен е!

# 302
vanilla80  за ВИП етажа няма списък! Носиш си само нощници, чехли, хавлии, тоал. принадлежности, превръзки. За бебо - хавлийка, памперси, мокри кърпи и дрешки. Списък има за 4- я етаж.

Сиси, чудесен избор си направила! Аз родих при него на 10.05. - много съм доволна. Но да ти кажа акушерката води раждането, така че дано да случиш и на акушерка.

# 303
  • Варна
Аз  задължително ще съм секцио, имам такова преди  1,5 г.  Така че за мен е по-важен д-р, дано да е правилния избор  Praynig

# 304
sisi83 , бъди сигурна, че няма да съжаляваш. Аз все още не съм стигнала до момента със забременяване и раждане (надявам се скоро да стане), но си ходя при него редовно на прегледи. Имам 2 приятелки, които родиха естествено при него и са страшно доволни. Не са били на vip етажа, но отношението му е било повече от перфектно. Постоянно ги е проверявал по време и след раждането. Даже на едната и е казал, че не е чак толкова необходимо да е на vip  етажа, т.е. не е някой който се чуди как да ти вземе парите.
Пожелавам ти лека операция и леко излизане от упойката, както и хубаво здраво бебче. Успех!

# 305
  • Варна
she_moto, благодаря ти! А на теб ти пожелавам скорошно забременяване и лека бременност  Simple Smile

# 306
  • Варна
sisi83, подкрепям горните мнения, че няма да съжаляваш за избора! Аз родих при д-р Георгиев секцио, чудесно се справи, доста е чевръст - бързичко е успял да извади малкия /което е много важно при пълна упойка/, а белегът ми е просто незначителен и предполагам след като му приложа процедурите, предлагани в АГ, съвсем ще се заличи.

# 307
  • Варна
Maria, благодаря ти! Като каза пълна упойка искам д апопитам - като извадят бебето, събуждат ли майката и така да я шият. Някой ми беше казал нещо подобно  newsm78

# 308
Това ми звучи като мит. Според мен е по- опасно да го правят така. Ще има някои, които няма да издържат на болката и може да им стане нещо. А това не е крайник, а корем и там ще боли много. Дано не е така. Като цяло ме съмнява. Преживяла съм 3 операции с пълна упойка и на нито 1 не са ме будили преди да ме зашият

# 309
  • Варна
Няма такова нещо, събудиха ме чак като беше минала операцията.

# 310
Искам пак да ви питам за дрешките за бебето които носихте.Аз съм раждала нормално преди две години ,дъщеря ми беше през цялото време при мен и аз си я обличах с каквото си исках,не са ми правили забележка.
Сега се интересувам има ли някакви изисквания за дрешките които се носят за бебето,например ако си секцио първите дни бебето стои при тях - обличат ли им бодита,сега разбрах,че в окръжна искали камизолки  newsm78?Стягам си багажа и съм приготвила бодита с дълъг ръкав и ританки.

# 311
  • Варна
Няма изискване какви дрешки да носиш - докато бебето е при тях, е повито в техни пелени, после като ти го дадат си го обличаш както прецениш. В списъка им с необходими неща има 2 пакета пелени /от тези бархетни+тензухени/, но те си остават при теб ти да си ги ползваш, така че ако прецениш може да не вземаш.

# 312
Maria_I, благодаря ти ,значи няма да взимам камизолки ще си приготвя бодита ,които и след това ще обличам.

# 313
Аз раждах секцио ноември миналата година при д-р Георгиев...той е невероятен и като специалист и като човек...първият ден идваше през няколко часа в реанимация да види как съм, следващите дни пак по няколко пъти...веднага след като родих слезе долу при мъжа ми да се похвали за бебо и ги завели да видят Марти, дори преди да го видя аз Simple Smile Ако трябва пак да избирам той ще е Simple Smile

# 314
Някой може ли да ми каже кога д-р Георги Георгиев ще е в отпуск, смятам да раждам при него..

Общи условия

Активация на акаунт