VIP АГ Варна - 2

• 70 743
  • 815
  •   1
Отговори
# 375
  • Варна
Малко офф-топик, но не мога да се сдържа като стана дума за приборите за хранене. Не се бях сетила да си взема и заръчах на мъжа ми да ми донесе, понеже в реанимацията на 2-ри етаж видях една от съседките по легло как се мъчи да яде картофено пюре без прибори. Той, милият, ми донесе нож и вилица, почти безполезни за въз-течното картофено пюре, което дават на втория ден. Човекът си мислел, че пържоли ще ни дават да ядем и въобще не му минало през ума да вземе лъжица Laughing Laughing Laughing.

# 376
Здравейте момичета.   bouquet
През 2008-ма година родих секцио във МБАЛ "НИЯ Мед"-Стара Загора. Бях с нагласата за нормално раждане,но поради няколко причини се наложи секцио 5 дена преди термин.

Сега чакам втората си рожбичка,но вече не съм във С.Загора. По никакъв начин не искам да родя във Шумен и то нормално. Като се има предвид всичко което чух за тук. Confused Честно казано искам да родя пак секцио и сега събирам информация за "Майчин дом-Варна" и "АГ-Варна"  newsm78

Много ще съм Ви благодарна ако някой може да ме светне как стават нещата и естествено коментари от майки ползвали услугите на "Майчин дом-Варна" и "АГ-Варна"

Благодаря Ви пак   bouquet

# 377
  • Варна
За "Майчин дом" има отделна тема, потърси я и ще получиш най-пълни впечатления от там. Иначе цените за секцио и на двете места са подобни. В Майчин дом, като цяло е по-луксозно, и по комфортно , все едно "хотела е с повече звездии" ако мога така да се изразя. Simple Smile За това много жени, които ще са секцио предпочитат, Майчин дом, защото за същите пари, получаваш уж по-голям комфорт, иначе самото качеств на медицинските услуги не мисля, че е по-добро там.  Тези които предпочитат АГ го избират или заради специалистите или заради неонатологичното отделение. Като цяло има доста недоволни от неонатолозите в Майчин дом. А да има и др. детайли в АГ след секцио ти дават бебето на 3тия или 4тия ден, а в Майчин дом , почти веднага , ако не на същия ден, то на следващия бебето е при теб. Това е доста важно.
Относно храната, и аз малко оф-топик - родилите нормално, ги захранват направо с наденици и кърначето,  Mr. Green

# 378
Момичета, за диференцирана стая, може ли да се ражда на 2ри етаж..(говоря за старите диференцирани, не тези на 5ти етаж) И който има наблюдение къде е по-добре, в диференцирана стая илина вип-етажа..? Благодаря ви

# 379
renka86, до колкото съм чувала при диференцираните стаи има опасност, ако няма места да ти сложат компания. Зависи дали можеш да се примириш с това да имаш компания.

# 380
  • Варна
Била съм във Вип-а реди 6 г, и в дифренцирана стая преди 2. Разлика в условията , удобствата  няма, Диференцираните излизат обаче по-евтино. 45лв е нощувката, ако платиш за избор на лекар 235 + 3 (или 4) дни по 45лв , смятай пак е по-малко от 700 за Вип-а. А като си плащаш мисля, че няма опасност да ти сложат компания. В стаята имаше едно легло, едно кошче за бебето и един фотойл. А в коридорчето, което е общо за 2 стаи, то и във Вип-а е така, има хладилник.

# 381
  • Варна
Аз бях в диференцирана стая на 4 етаж, а родих със секцио на 2-ри, значи може  Wink. За ВИП-етажа нищо не знам, но на 4-ти диференцираните не са нищо особено, дори са с доста стари мебели, единствения плюс са неограничените свиждания. 2 стаи са с обща баня и тоалетна.

radost183, аз избрах АГ, защото смятам, че там са по-добри специалистите - и гинеколози, и неонатолози. Цената е като в Майчин дом за ВИП етажа, иначе ако не си на ВИП-а е по здравна каса, аз родих на 2-ри етаж и платих само за избор на екип 350 лв. и за 2 нощувки в диференцирана стая - 90 лв. Може и да не са луксозни условията като в Майчин дом, но за мен не това е най-важно - в крайна сметка отивам да раждам, а не на екскурзия, каквито и да са условията, за 4-5 дни се преживяват. Изключително съм доволна и при следващо раждане пак ще избера АГ Peace.

# 382
renka86, до колкото съм чувала при диференцираните стаи има опасност, ако няма места да ти сложат компания. Зависи дали можеш да се примириш с това да имаш компания.
Ми то тогава какъв е смисълът от диференцирана, ако ти сложат компания, те обикновените стаи и без това са си 2-ки и си имаш компания, за какво си плащаш в случая?

# 383
  • Варна
Ми то тогава какъв е смисълът от диференцирана, ако ти сложат компания, те обикновените стаи и без това са си 2-ки и си имаш компания, за какво си плащаш в случая?

Според мен няма така опасност, понеже съм била и в двата вида, а разликата е , че си сама, и че посещенията не са ограничени, а да и ти носят храната в стаята, която е кетъринг , а в другите стаи ходиш да си вземаш храната сама. Иначе като обзавеждане в стаята разлика няма.

# 384

Според мен няма така опасност, понеже съм била и в двата вида, а разликата е , че си сама, и че посещенията не са ограничени, а да и ти носят храната в стаята, която е кетъринг , а в другите стаи ходиш да си вземаш храната сама. Иначе като обзавеждане в стаята разлика няма.
Това исках да кажа и аз.
Бях в обикновена, не в диференцирана стая и бяхме 2 момичета, обаче и на мен ми носиха храната, понеже бях секцио, единствено последния ден ходих да си взема храната.
Най-дразнещото бяха липсващите контакти и че трябваше да си зареждаме телефоните в коридора.
Другото, което имам като забележка е това, че излъгаха и ни накараха да ходим да си купим ваксината анти Д гама глобулин (отрицателно RH съм, а бебето положителен като татко си), при положение, че се поема от ЗК и трябва да я имат в болницата (в Окръжна я има на 100%), а тя не е евтина (180 лв). Трябваше да се разправям с жалби, пуснаха им проверка от ЗК и в крайна сметка ми върнаха парите  Mr. Green

# 385
би било добре да се отвори отделна тема за другите етажи на АГ-то...... Тази е за седмия етаж  Peace

# 386
  • Варна
Тази е за седмия от години, но винаги са се коментирали всички етажи  Mr. Green Тук таме се появи някой да каже че тук е само за ВИП-а, ама никой не го отразява. За АГ за другите етажи тема няма, само тази е и за всичко се пише тук, следя повече от година Wink

# 387
Аз и двете теми изчетох и се обсъжда не само вип етажа....според мен следващата тема трябва да е "АГ Варна - 3", защото много хора се заблуждават, че има и друга тема, аз лично доста порових, докато установя, че тази е единствената тема за АГ

# 388
Ясно, че няма друга тема...но няма да е зле да се пусне

# 389
И какъв е смисълът да се пуска нова тема, при положение, че тук е цялата информация и човек може да направи по-обективна преценка на кой етаж ще му е по-комфортно и каква стая да избере

Общи условия

Активация на акаунт