VIP АГ Варна - 2

• 70 667
  • 815
  •   1
Отговори
# 120
vassi79 да попитам нещо мисля да раждам във ВИП-а секцио, имам вече уговорка, макар че бебка незнам какво ще реши  Grinning.Искаха ли ти списък с консумативи и ако да какви?Какво ти трябваше там, дават ли ти списък с необходимите неща?

И аз да питам дават ли списък?От предната вечер ли трябва да те приемат или може рано сутринта да отидеш?
Дейзи,на теб колко дни преди термин смятат да ти е секциото,страх ме е мен да не се окаже рано и да имам проблем с дишането?Ти с кой лекар се уговори?Знаеш ли Александров дали е в отпуск?

# 121
В цената от 1000лв е включено всичко не се налага да се купува нищо!Само памперси и мокри кърпи за бебето!Имам познати които са ги приели предния ден , спали са си у тях и на сутринта са отишли за секциото, при мен ме приеха на обяд уж да направят секциото до час , два но решиха да ме отложат за другия ден и го направиха по спешност в 23 ч защото ме почнаха контракции!

# 122
В цената от 1000лв е включено всичко не се налага да се купува нищо!Само памперси и мокри кърпи за бебето!Имам познати които са ги приели предния ден , спали са си у тях и на сутринта са отишли за секциото, при мен ме приеха на обяд уж да направят секциото до час , два но решиха да ме отложат за другия ден и го направиха по спешност в 23 ч защото ме почнаха контракции!
Хм,аз срещнах доста коментари,че дрехи за бебето искат,памперси ,абе всичко както си е !
Това мн ме успокои ,че мога да не нощувам там,че ще лудна!
Другото ,което ме притеснява е реанимацията,как е ,гадно ли е?Никой ли не може да те вижда?На мен след секциото точно първиите часове ми бяха ужасни и майка ми беше придружител ,и определено имах нужда,а там какво ще правя не знам! ooooh!
Ох,май са ми хиляди притесненията!

# 123
Не че искат дрехи ами като ти го донесат и си го обличаш с твои дрехи и с твои завивки го завиваш , не бих се съгласила на болничните и без това!Реанимацията са две легла в една стая и идват акушерките да те проверяват, аз например извадих късмет , имаше още две секцио и нямаше къде да ги сложат и ме преместиха в стаята в 9 сутринта, секциото беше в 23 и нещо. При нас не можеше да се пуска че хванах грипната епидемия но доколкото знам може за малко някой да те види!

# 124
pashic уговорих се с д-р Танев, ако всичко е наред около 10 дни преди термин ще е секциото ми.
За Александров незнам, звънни му по телефона го питай.
И аз разчитам на това, че пускат хора след като излезеш от реанимацията, че мисля ще имам нужда някой да стои от време на време при мен.

# 125
pashic уговорих се с д-р Танев, ако всичко е наред около 10 дни преди термин ще е секциото ми.
За Александров незнам, звънни му по телефона го питай.
И аз разчитам на това, че пускат хора след като излезеш от реанимацията, че мисля ще имам нужда някой да стои от време на време при мен.
Нужда има определено,но реанимацията е 24часа и чак тогава в стая и ако във Вип имаш право на посетител,това поне съм разучила досега!

# 126
Надявам се всичко да мине нормално, че това ми е първо раждане, досега не са ми правили и никакви операции, ебе тресе си ме шубето малко, но няма как...

# 127
Надявам се всичко да мине нормално, че това ми е първо раждане, досега не са ми правили и никакви операции, ебе тресе си ме шубето малко, но няма как...

По- добре е като не знаеш,аз като знам гледай в какви детайли се замислям  Rolling Eyes Crazy
Дано всикчо е наред и да си гушнем бебенцата! Praynig

# 128
Реанимацията верно е една малка стая с две легла и ....един голяяяяяям прозорец,през който персонала наблюдава  Grinning Ако изкарате късмет да ви сложат до прозореца ще си гледате и техния телевизор  Sunglasses (като мен). И не мисля,че ще имате нужда от някой да стои до вас постоянно Simple Smile Аз съм голяма пъзла и щом аз не викнах майка ми да спи при мен значи не е чак толкова страшно  Laughing А и досега в темата не съм видяла някой да се оплаче от излизането от упойка (в други теми бях чела,че на някои им се повръщало,вода им се пиела и кво беше още, та се бях запасила с хапчета против главобол  Grinning).В реанимация не пускат - само след упойката ще пуснат таткото за малко.При мен в 8 беше секциото, в 10 дойдоха майка ми и мъжа ми и следобед към 4 пак дойдоха ,за да видят бебка и аз да я видя за първи път Simple Smile
Момичета,не се притеснявайте - всичко ще е наред! Там са големи специалисти и наистина,ама наистина са много внимателни  Peace   bouquet

# 129
  • Варна
vassi79 благодаря ти за отговора!
Да те попитам д-р Кондаков във АГ ли работи?Каква е цената на спиналната?Трудно(и болезнено) ли е поставянето?Ти при кой лекар ражда,аз ще съм при д-р Атанасов.На мен ми е още доста рано,но все пак ми е интересно.

# 130
здравейте момичета при мен пусанаха в реанимацията мъжа ми и майка ми да ме видят и после докараха и бебо да го гушна.Никакви консумативи не ви трябват за операцията,но иначе си носите каквото смятате за необходимо за вас и за бебето.От болницата ви искат само памперси и мокри кърпи и после ще ви трябва хавлийка за бебо като го вземат да го къпят сутрин.Д-р Кондаков работи в АГ-то незнам колко струва спиналната и дали изобщо се плаща,мъжът ми се занимаваше с плащанията.Аз отидох сутринта в деня на операцията,оперираха ме на обяд не съм спала там предната вечер.
Аз бях при д-р Александров,колкото до спиналната упойка ,трудното идва от заемането на правилна поза,но с помоща на анестезиолога и акушерките ще се справиш.Не е болезнено просто е неприятно.

# 131
  • Варна
Здравейте, искам да отправя въпроса си към родилите скоро майчета на ВИП етажа в АГ Варна. Моя приятелка роди преди около 50 дни там и оттогава детенцето е със стафилококова инфекция, лежи в Терапията за втори път. Оказва се, че в Терапията имат вече няколко такива случаи с малки бебета напоследък и общото между случаите е родилното отделение. Моят въпрос е имате ли такава информация за инфектирани бебчета? Аз също съм родила в АГ, но на 2-ри етаж и не мога да повярвам, че е възможно от не спазване на стерилност да се стигне до такива тежки инфекции при бебетата. Моля, ако някой има сигнали за подобни случаи да ми пише, може и на ЛС.

# 132
  • Варна
Здравейте момичета!
Понеже не намерих подходяща тема ще питам тук.
Има такава вероятност бебето ми да се роди по-рано(дай боже да издържи повече ),т.е в близките седмици.Имаме изоставане с 2 седмици и съм с намалени околопл.води Sad
Въпроса ми -бебечето ще е в кувьоз-това ще се плаща ли ,и ако да ,колко на ден ?
Понеже сме зле с финансите ,то поне отсега да се подготвим,да търсим финанси.

# 133

Въпроса ми -бебечето ще е в кувьоз-това ще се плаща ли ,и ако да ,колко на ден ?

Според мен - НЕ! Каквото и да се наложи за бебчо, не вярвам че ще се заплаща допълнително.
Даже и да раждаш на ВИП етажа Peace
Инфо от първа ръка предполагам може да ти даде лекаря, при който ще раждаш в АГ-то.

# 134
За кувьозите не се заплаща, доколкото знам. За всеки случай се информирай в болницата.

Общи условия

Активация на акаунт