VIP АГ Варна - 2

• 70 694
  • 815
  •   1
Отговори
# 225
тигърчо безкрайно много ти благодаря за ценната информация.Хубаво е по-отраничко да ги знам тези неща, защото всичко е свързано с финанси-наблюдаване на бременност,изследвания,раждане,купуване на необходимите неща за бебчо...Благодаря!  Hug

# 226
  • Под липата
......
Хм-м-м,... излиза, че във Варна няма кой да ти води една нормална ЖК без да си платиш?! А въобще има ли смисъл от ЖК или по-добре да си спестим парите и да ги даваме само за платени прегледи?!
Поздрави  Hug
tigyrcho, аз съм една от тези жени, които и лев не е дала за преглед на ЖК, направени ми бяха всички необходими изследвания и когато е имало нужда, съм била пращана на специалист с направление ( примерно ендокринолог и кардиолог ) от АГ-то. Всеки месец на консултация, освен мерене на обиколка на корема, кръвни и тегло, са ми правили ехографски преглед и са следяли развитието на плода. Платих единствено ФМ при Балев и това са ми разходите около бременеенето.
 Не съм очаквала чудеса от гинеколожката ми, но не съм била пренебрегвана от нея и когато съм имала въпроси , ми е било отговаряно. И сега ходя при нея, след раждането, и когато съм с направление от ЛЛ, никой не ме кара да плащам за каквото и да е било.

Чак пък незаменим  newsm78... Ехографа в АГ е жесток (нов) и е класа над този, който използва Балев и ако и специалиста, който ти разчита резултата е ОК (д-р Георгиев, д-р Николов...) спокойно може да не се редиш при Балев. В "Темелков" също са с нова апаратура. В последните месеци на бременността ми им доставиха нов ехограф, но така и не го пробвах, защото ползвах този в АГ.
Незаменим, именно поради причините, които посочва Raniya  Wink

# 227
  • Варна
Здравейте и от мен. Пиша тук, защото четох доста коментари и видях, че много хора са доволни от д-р Георгиев. Това кой точно д-р Георгиев е? Не успях да видя повече информация из форума, затова се извинявам ако някъде е имало такова инфо.
Аз съм от Варна, но от година живея в Стара Загора. Месец преди термина ми ще се върна във Варна, за да родя там и там ще остана (така ще имам помощници-баби  Laughing). Та тепърва търся лекар, място, където да родя (колебая се между АГ-то и Майчин Дом, макар да чувам, че втория може би не е много добър избор).
Ще следя темата с интерес Simple Smile На всички леко бременеене Peace

# 228
  • гр. Варна
Двете ми бременности следи д-р Николов и той изроди и двамата ми сина. Изключително доволна съм от него. Бях на Вип етажа, акушерките бяха много мили, докато позвъниш за нещо и са в стаята. Първото раждане беше на четвъртия етаж и там като ми се наложи да потърся акушерка не открих никой, беше ми лошо и се наложи по стълбите да слизам на третия да търся някого, не ща да си спомням просто. Ще преглътнете не дотам лъскавите условия на етажа и бъдете убедени, че заплащате за това, че се намирате Вие и най-вече бебето ви в най-добрите ръце и в най-добрата неонатология в града. Защото в края на краищата никой не знае как ще приключи раждането, отивам например в окръжна и се окаже, че с бебето има проблем, тогава го транспортират къде? В АГ-то. Като си помисля само и ме обзема ужас, ами как да не отида там, естествено че щом всички проблемни случаи ги пращата там е нормално за всеки трезвомислещ да избере да ражда в АГ болницата, не заради себе си, а заради детенцето. Така мисля аз, а тези които искат хотелче да отиват в Майчин дом, където всички ти се усмихват мило и говорят само за пари. Като д-р Станева, "това ще ти струва толкова, онова толкова, ще сложим от най-скъпата спирала 300 лв."....дъра бъра........, добре че поразпитах и д-р Николов, та да ми отвори очите. Информирайте се!

# 229
  • Варна
VSD няма да сбъркаш, ако се довериш на д-р Николов както те е посъветвала madam23. Изключителен професионалист.
Моята бременност с близначките я следи той. Той ми прави и секциото. Изключително доволна съм. Нямаше ден, в който да пропусне да дойде да ме види и да ме прегледа лично той, освен обичайния преглед на визитациите.

# 230
Здравей, Илианка Simple Smile, информацията ми е от преди месец:
Цени във VIP-a на АГ:
Нормално раждане /престой до 4 дни/ - 700лв.
Секцио /до 6 дни/ - 1000лв.
Грижи за дете - 100лв.
Ден допълнителен престой - 80лв.

Лека и безпроблемна бременност Party
Тези 700 лв за нормално раждане включват ли избор на екип? Благодаря предварително за отговора и щастливи и здрави бебчета на всички мами!

# 231
Raffaella, къде си била на Ж.К.? Simple Smile

# 232
  • Под липата
Не искам да се мисли, че правя реклама на някой лекар, но ако наистина те интерисува, ще ти пиша на лични.
Просто, най обикновен лекар, с най обикновенна практика. Отзовах се съвсем, съвсем случайно.

# 233
Не искам да се мисли, че правя реклама на някой лекар, но ако наистина те интерисува, ще ти пиша на лични.
Просто, най обикновен лекар, с най обикновенна практика. Отзовах се съвсем, съвсем случайно.
Интересувам се много , понеже скоро трябва да се запиша за  Ж.К. Simple Smile .

# 234
Някой чувал ли е нещо за секцио при д-р Г.Козовски? Д-р Давидков го препоръчва горещо, но аз не намирам информация изобщо да е правил секцио някога.

# 235
Някой чувал ли е нещо за секцио при д-р Г.Козовски? Д-р Давидков го препоръчва горещо, но аз не намирам информация изобщо да е правил секцио някога.

Аз знам само, че баща му е голямо светило в гинекологията. А иначе е част от екипа на д-р Давидков. И на мен ми го препоръча, но аз раждах в друг град!

# 236
  • Някъде там
Някой знае ли колко струва изборът на лекар за секцио на 4-тия етаж и дали се плаща на касата или на ръка на лекаря (избрала съм си д-р Николов)?

# 237
Плащат се 350,00 лв на каса за избор на екип за секцио. И аз ще съм при Д-р Николов  Simple Smile Мисля, че имаше и списък с консумативи който струва 70-100 лв, но не съм питала Д-р Николов за него. Скоро ще разбера със сигурност.

# 238
  • Някъде там
Аз имам още време и не съм ходила ходила още на преглед при него, каза ми в осмия месец някъде да отида. Когато разбереш повече, пиши  Wink

# 239
Здравейте,може ли някой да ми каже др.Георгиев от колко часа преглежда в Аг болницата и колко е прегледа?

Общи условия

Активация на акаунт