VIP АГ Варна - 2

• 70 720
  • 815
  •   1
Отговори
# 315
Вчера го чух да казва, че последните 2 седмици на юли. От август ще е обратно на работа. После не знам дали ще излиза пак отпуска. Най-добре е да се разберете лично с него

# 316
  • Варна
Моя приятелка ще ражда при него - с термин начало на септември, което ще рече, че от август ще я чака, аз ще раждам при него каря на септември началото на октомври. Абе до 17 октомври ще е тук със сигурност. Като виждам коя седмица си - значи ще е тук когато ти трябва  Simple Smile

# 317
Здравейте! На мен ми предстои раждане края на септември и съм се спряла на АГ Варна, въпреки че съм от Добрич!!! Искам да ви попитам за кой доктор Георгиев става дума по горе Георги Георгиев или Кирил Георгиев! Също така ако може да ми кажете от къде мога да разбера за цените в АГ-то! Не намирам нищо в сайта им. Благодаря ви предварително! Ако споменете и за някой анестезиолог ще съм много благодарна!  Embarassed

# 318
Става въпрос за д-р Георги Георгиев.
Знам за цени за секциото - във ВИП (което включва и избор на екип) 1000 лв, а в другата част е 350 лв. Нека другите кажат колко е нормалното раждане във ВИП, но мисля, че имаше коментари преди това.
В сайта им едва ли ще намериш. По-добре иди на място в болницата. Чувала съм за дни на отворени врати и да си избереш в коя част на болницата искаш да родиш. Ще ти обяснят и за цени и какво ти е необходимо.

# 319
  • Варна
Аз знам, че нормалното раждане във  VIPa e 700лв, което включва всичко избор на екип и престой. Секциото в обикновенното отделение е 350 , а отделно ако желаеш си плащаш диференцирана стая. Която май е 45 лв на ден.
Искам обаче да попитам майките, които са раждали във VIPa нормално, чувала съм , че се е случвало да не присъства анестезиолог или педиатър на самото израждане. Т.е може да се окаже, че екипа да не е пълен, ако раждането не е планирано или е посреднощ.
И друго, относно присъствието на бащата, тук преди ми казаха че във Випа, не се плаща, а от друго място чух , че се плащало дпълнително 80 лв. Някой знае ли нещо със сугурност, или ако се обадя в болницата, да питам дали ще ми кажт.

# 320
Благодаря ви много за отговорте, ще се разбера с д-ра и след прегледа, ще споделя впечатления. Дано на някой да са му от полза Simple Smile:Simple Smile

# 321
Здравейте, във връзка с д-р Г. Георгиев как се процедира. На личният му моб. номер ли да звънна или има някакъв кабинет(частен) където се записват часове? Благодаря предварително за отговорите.

# 322
  • Варна
Здравейте, във връзка с д-р Г. Георгиев как се процедира. На личният му моб. номер ли да звънна или има някакъв кабинет(частен) където се записват часове? Благодаря предварително за отговорите.

Здравей, аз му звъня на личния след 11 часа, ако не е удобно, няма да ти вдигне и ще те потърси обратно. Ако не ти звънне след 30 мин му звънни пак. Има частен кабинет на улица Ивайло, тя е точно до Била на пазара - срещу рибната борса.

# 323
Благодаря ти много Simple Smile Приятен ден

# 324
  • Варна
Моля, моля, но забравих да кажа, ако незнаеш, че приема всеки вторник от 14:30 - до 16:30 в АГ-то  вкабинета на първия етаж. Там става без записване  Peace Успех.

# 325
Чух се преди малко с него- на мен ми каза в сряда след 14 часа да отида в АГ на преглед..

# 326
  • Варна
Чух се преди малко с него- на мен ми каза в сряда след 14 часа да отида в АГ на преглед..

И аз съм тогава там - сигурно ще се засечем пред кабинета  Simple Smile

# 327
Чудесно, значи ще се засечем.като видиш момиче с  мнооогоо голям корем, значи съм аз Simple Smile

# 328
Чудесно, значи ще се засечем.като видиш момиче с  мнооогоо голям корем, значи съм аз Simple Smile
Joy Joy Joy
Не, че нещо ама то всички пред кабинета ще са с много големи кореми.
Когато моето раждане наближаваше и той ми каза да ида след 14.00 часа в АГ-то на преглед, като отидох заварих около 30 бременни жени пред кабинета и на всички беше казал сщото. Shocked
Така, че предупреждавам идете по-раничко за да си запазите ред и да минете по-бързо, защото иначе с бая чакане ще откарате там.

# 329
  • Варна
 Shocked много бе, значи към 13:30 да съм там .
 Joy за корема и аз се посмях, най-вероятно всички ще сме с кореми  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт