VIP АГ Варна - 2

• 70 760
  • 815
  •   1
Отговори
# 540
  • Варна

svetl@ мерси за информацията....значи има вероятност още на другия ден да ме преместят в стая...а бебето ? кога го дават ? В стаята идвяат ли лекари,акушерки Simple Smile или по-рядко Simple Smile А с храната как стоят нещата ? Кога дават да се хапне ? Вода поне може ли в началото ?

# 541
  • Варна

svetl@ мерси за информацията....значи има вероятност още на другия ден да ме преместят в стая...а бебето ? кога го дават ? В стаята идвяат ли лекари,акушерки Simple Smile или по-рядко Simple Smile А с храната как стоят нещата ? Кога дават да се хапне ? Вода поне може ли в началото ?

Да още на другия ден сутринта ще те преместят. бебето го носят след няколко часа при теб в реанимация да си го гушнеш Simple Smile после го връщат обратно в неонат. Инъче ще ти го оставят в стаята при теб на 3-я ден от раждането. Водичка мъжа ти може да ти донесе още като излезеш от упойка в реанимацията. Да ти вземе от тези бутилчици с биберонче дето са  Peace
А първото ядене, което е картофено пюре го го давах или на следващия ден от операцията след обяд или на следващия следобед /не се сещам вече/.

# 542
Знам, че тамата е за вип, но да кажа за реанимацията на 2 ет, защото явно има разлика. Там има тв с монетки. При акушерките не видях, но аз си подремвах и не ме го пускали. На следващия ден дойде рехабилитаторка да ни покаже малко упражнения и каза ставането в присъствието на санитарка или акушерка. Вода ми дадоха следобяд след операцията, но не веднага. На следващия ден малко солетки и ако изкараш газове вечерта и дават картофено пюре. Носи си прибори, че не ти дават.
За водата подкрепям светла - от тези спортните.
За болката мен шевовете не ме боляха. Ставането беше неприятно първите няколко пъти. Най-неприятното за мен бяха лохиите, защото съм свикнала да ходя с тампони. Явно при всеки различно се отразява операцията

# 543
Здравейте, момичета
Все още се колебая дали да раждам във VIP-а или не, но имам още малко време да го измисля.
Имам следния въпрос. На деня на отворените врати казаха, че всички консумативи си влизали в цената, но разсеяния ми мозък забрави да попита какво значи всички консумативи , защото в списъка има както конци, спринцовки и т.н. и подложки, памперси, пелени, термометър... Ако може някой да ме ориентира какво трябва и какво НЕ трябва да занеса в болницата за VIP-а.
Предполагам, че ще трябва да си взема в багажа моите неща и неща за бебчето - дрешки, памперси, пелени.

# 544
  • Варна
Здравейте, момичета
Все още се колебая дали да раждам във VIP-а или не, но имам още малко време да го измисля.
Имам следния въпрос. На деня на отворените врати казаха, че всички консумативи си влизали в цената, но разсеяния ми мозък забрави да попита какво значи всички консумативи , защото в списъка има както конци, спринцовки и т.н. и подложки, памперси, пелени, термометър... Ако може някой да ме ориентира какво трябва и какво НЕ трябва да занеса в болницата за VIP-а.
Предполагам, че ще трябва да си взема в багажа моите неща и неща за бебчето - дрешки, памперси, пелени.

Здарвей! Значи, преди операцията трябва само един пакет памперси за бебето да вземеш - това е! Списъка с консумативи не важи за 7-я етаж. Инъче да вземаш твоя багаж, багажа на бебето могат да ти го донесат на следващия ден.
Успех и здраво бебче  Hug

# 545
Ще допълня Светлето - за бебето ми искаха памперси и мокри кърпички, после като ми донесоха беб ми върнаха каквото е останало. Носих си дрешки за бебето, хавлийка, одеалце. Твоя багаж си го знаеш Simple Smile
Успех и от мен Hug

# 546
  • Варна
 ooooh! да бе и мокри кърпи искаха за бебето  Peace

# 547
  • Варна
аз пък се качих само с моя багаж, на бебето остана в колата, и му слагаха през нощта от техните памперси. на сутринта като ми го донесоха вече си ползвах моите.
дрехи, хавлия за баня, мокри кърпички и памперси - друго не ти трябва за детето. пелени и чаршафчета не съм носила, ползвах техните.
а за теб си вземи и посуда, щото храната се оказа в кутии и прибори няма /за мен беше голяма изненада, тъй като преди 7 години не беше така/. нощниците, чехлите, хавлиите, бельото и козметиката са ясни

# 548
  • гр Шумен
Мамчета здравейте ! Аз съм от Шумен искам да раждам в АГ Варна защото наблюдаващата ми лекарка изражда там. Исках да прочета за някоя мама раждала нормално но неоткрих от това което прочетох.Ако все пак има нека ми разкаже как преминава процеса от влизането до излизането. Ако искам съпруга ми да присъства на раждането задължително ли трябва да съм във вип-а, ако трябва да съм там колко се плаща на ден? Ако не какви разноски имаш? Според вас трябва ли да ида по рано в болница или да чакам докато ми почнат контракциите? Ако ми изтекът водите по пътя дали е опасно  и възможно повече информация да получа !

# 549
  • Варна

Здравейте искам да попитам за ВИп етажа..Казаха ми че ще ме приемат предния ден преди секциото сутринта...Какви процедури ме чакат ? Изследванията него ден ли са ? Там ли трябва да нощувм преди операцията или пускат вечерта ? Казаха ми деня преди секциото 10 часа да ида да ме приемат..гладна и жадна ли ?

# 550
  • Варна
Мамчета здравейте ! Аз съм от Шумен искам да раждам в АГ Варна защото наблюдаващата ми лекарка изражда там. Исках да прочета за някоя мама раждала нормално но неоткрих от това което прочетох.Ако все пак има нека ми разкаже как преминава процеса от влизането до излизането. Ако искам съпруга ми да присъства на раждането задължително ли трябва да съм във вип-а, ако трябва да съм там колко се плаща на ден? Ако не какви разноски имаш? Според вас трябва ли да ида по рано в болница или да чакам докато ми почнат контракциите? Ако ми изтекът водите по пътя дали е опасно  и възможно повече информация да получа !
отиваш с багажа, приемат те на първия етаж, оправяте документите и се качваш нагоре със сака. ако си си избрала ВИП-а таткото може да дойде с тебе, и да присъства на раждането. целия престой струва 700 лева, допълнително нищо не се плаща. сама си в предродилна и родилна зала, и след това също си в самостоятелна стая. свижданията не са ограничени.
ако си на 5-я етаж таткото няма да го пуснат, щото всъщност се ражда на 2-я етаж в една обща зала със всички останали, и после те качват на 5-я. плаща се мисля 350 лева за избор на екип, и отделно ти дават един списък с конци, ръкавици и прочие консумативи, които трябва да си носиш /да речем към стотина лева/. ако си в стая с още едно момиче нищо повече не плащаш, ако искаш да си сама се доплащат още 40-50 лева за нощувка /минимум три нощувки си там/.
за контракциите и изтичането на водите не мога да ти отговоря, тъй като и двете ми раждания бяха предизвикани
аз лично съм раждала и на двата етажа, и съм с две ръце за вип-а

# 551
  • Варна
И аз исках да раждам нормално на Вип -етажа , но като ми почнаха контракциите и отидох, нямаше места, Sad макар че два дена преди това уж беше свободно и не се очакваше в близките дни да няма места. Но явно в последния момент са се заели. Така че това е една вероятност, да няма места ако чакаш раждането да тръгне спонтанно. Ако ти е предисзвикано, стига това да е опция за теб, можеш да си по-сигурна за местата.

# 552

Здравейте искам да попитам за ВИп етажа..Казаха ми че ще ме приемат предния ден преди секциото сутринта...Какви процедури ме чакат ? Изследванията него ден ли са ? Там ли трябва да нощувм преди операцията или пускат вечерта ? Казаха ми деня преди секциото 10 часа да ида да ме приемат..гладна и жадна ли ?
Не пускат. Гладна и жадна, че току виж те метнали още същия ден. Иначе мисля кръвни изследвания, кардиолог.

Изборът на екип за 5 етаж е 390 лв, консумативите са под 80 лв, престоят в самостоятелна стая е 40 лв на ден. За вип-а го е описала BoBoDes само дето ако ти се наложи повече от предвидения престой (3 за нормално и 5 за секцио) доплащаш, но не си спомням цената дали не беше около 80 лв. Под това да се наложи да останеш имам предвид, че някога не искат да изпишат бебчето, ако има силна жълтеница например

# 553
dior.84 приеха ме предния ден преди секциото, тогава ми направиха и изследванията, пробите за упойката, настаниха ме в стая, ако искаш можеш да си оставиш багажа, дават ти ключ и си заключваш стаята. Мен ме пуснаха да си спя у дома, на другия ден ме извикаха в 8 гладна и жадна /заради упойката. За изследванията не е необходимо да си гладна и жадна, поне а мен нищо не ми казаха за това.
И аз като BoBoDes съм раждала и на двата етажа, отношението е несравнимо, долу се държаха с мен като с... дори не мога да намеря думата, нито пък искам да си спомням. Раждането ми беше "мъртво", бях изгубила бебчето в 33 г.с. никой обаче не го интересуваше какво преживявам. Та с две думи момичета  ако имате възможност вървете във ВИП - а. Условията не са кой знае какви, но поне ще получите отношение.  

# 554
Сега от както е ремонтиран 5 етаж мисля, че също се води по-така. Аз съм много доволна от отношението, с изключение на 1 педиатърка, но тя май и през ВИП-а минава

Общи условия

Активация на акаунт