Подсъзнанието може всичко 21 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 101 382
  • 732
  •   1
Отговори
# 420
Я, някое другарче да си поиска нещо, че да му го пожелая в този ден.
Като му се случи, ще си поискам и аз нещо в замяна. Така, де Mr. Green
Само да кажа, че съм една същинска орисница, не се шегувам. Crazy
Аз си пожелавам да се отърва най-сетне от пан.атаките и гадната постоянна тревожност, и пак да си заживея живота спокойно и щастливо Praynig

# 421
  • София
Простете ми! И аз прощавам на всички!  Heart Eyes Hug

Я и аз да си поръчам на Клонка....  Hug
Аз си пожелавам да си купя мечтаната къща в Австралия....   bouquet

# 422
  • София
Аз си пожелавам да се отърва най-сетне от пан.атаките и гадната постоянна тревожност, и пак да си заживея живота спокойно и щастливо Praynig
Зная за това състояние. Грешка е да искаш насилствено да го отстраниш, защото то има своята причина. След време ще си благодарна на факта, че си била потисната и държана като в капан на собствените си страхове. Когато опасността от живота ти премине или осъзнаеш коя е и можеш да се предпазиш от нея, тогава ще преминат и паник атаките.
Моментът е наближил.
Пожелай си нещо друго.

Аз си пожелавам да си купя мечтаната къща в Австралия....   bouquet
Теб те очаква наследство.
Къщата в Австралия си е твое решение.
 Hug

# 423
  • София-в сърцата на моите деца
КЛОНКЕ, да илядиш! От твойте уста в Божиите уши!!  bouquet

# 424
  • София
Теб те очаква наследство.
Къщата в Австралия си е твое решение.
 Hug

Тогава си пожелавам да реализирам толкова успешно новият проект, който започнах, че да ми помогне да постигна мечтите си... Не ми се мисли за наследство, защото не ми се иска да си отиват близки хора  Hug

Последна редакция: нд, 14 фев 2010, 18:24 от Lilian_V

# 425
Привет Клонка,
на мен можеш ли да ми кажеш кога ще си купя мечтания замък и дали някой ден ще срещна мечтания мъж? Благодаря ти много  Grinning

# 426
Клонка, ориснице наша, от твоите уста в Божиите уши!  Laughing   Hug  Аз не знам какво да си пожелая ... newsm78 но мисля,че ми се върти  едно дълбоко желание, което бих искала да се сбъдне и което сме  обсъждала с моя викинг преди време и идеята му харесва...Та  един ден,/  живот и здраве/ , моето сегашно семейство, да се завърнем в България и да заживеем там...до дълбока старост!   Heart Eyes Приблизителни дати като прогноза...?    Flutter

Последна редакция: нд, 14 фев 2010, 18:42 от ЧервеноВинце

# 427
  • в резерват
Та  един ден,/  живот и здраве/ , моето сегашно семейство, да се завърнем в България и да заживеем там...до дълбока старост!   Heart Eyes

babydust7  Aмин

Последна редакция: нд, 14 фев 2010, 23:32 от Арбанашка кокона

# 428
  • София
Та  един ден,/  живот и здраве/ , моето сегашно семейство, да се завърнем в България и да заживеем там...до дълбока старост!   Heart Eyes

babydust7  Амин  Peace

babydust7  Амин и от мен !

# 429

babydust7  Амин  Peace

babydust7  Амин и от мен !

И на вас да ви се връща момичета!   bouquet  Амин и за вашите желания и мечти от мен!   babydust7

# 430
  • най-шареното място
Честит празник!
Да сте винаги влюбени и обичани!
Простете ми!
Просто да ви е!
И всички ваши желания да се сбъднат по най-прекрасния възможен начин!

Аз си пожелавам хубава планинска къща с двор, където да играят децата ни, а с татко им да им се радваме.
Малко много е, ама нали мечтите нямат граници Simple Smile

# 431
Ох, Клонке колко ми е нужна една орисница в този момент на пълно отчаяние ,че не успяваме вече десети месец да продадем един голям търговски обект,който ни вкара в страхотни разходи .За пореден месец пиша желания и визуализирам ,но все още резултат няма.Другото ми желание пък вече десет години не се изпълва - да имаме собствене жилище.
За довечера съм решила да събера на масата семейството и да си простим . В семейството на съпруга ми всяка година сме си искали прошка ,когато сме били на гости у тях ,но до сега не съм си давала сметка ,че не е било истинска прошка . Били са само изречени думи .

# 432
  • София
Аз днес се посветих на себе си - направих прекрасната Karma Releasing медитация, простих и поисках прошка от всички, за които се сетих чрез медитация, дори успях да си направя Карта на желанията  Simple Smile
Чувствам се прекрасно, въпреки, че има аспекти от живота ми в момента, които не са на нивото, на което желая. Но ще поработя и над това Wink
Аз съм от четящите, защото от вас мога да науча много повече, отколкото мога аз да дам. Но съм ви безкрайно благодарна, че ми помагате в търсенето  bouquet
Бъдете щастливи и в любовта, и в мечтите, и в пътя си!

# 433
  • София
Тогава си пожелавам да реализирам толкова успешно новият проект, който започнах, че да ми помогне да постигна мечтите си... Не ми се мисли за наследство, защото не ми се иска да си отиват близки хора  Hug
Мечтите ти са многопластови и със сложен профил Grinning
Наследството не значи смърт на близък човек.
Новият ти проект ще се мултиплицира през пролетта Crazy
Ако ти идва отвътре, можеш да станеш популярна Mr. Green

...кога ще си купя мечтания замък и дали някой ден ще срещна мечтания мъж? Благодаря ти много  Grinning
Мечтаният мъж си го срещала неведнъж. Следващия път питай кога ще се забележите и ще се отдадете един на друг. Това и си пожелавай. Mr. Green
Замъкът те чака. Но ти не го искаш, признай си!

...моето сегашно семейство, да се завърнем в България и да заживеем там...до дълбока старост!   Heart Eyes Приблизителни дати като прогноза...?    Flutter [/b]
Ще живеете до дълбока старост. Това е ясно. Семейството ще запази желания от теб формат, но орисницата вижда още попълнения.
Когато решите да се завърнете там, където е сърцето ви, ще бъде красива, топла, златна есен. Hug

Аз си пожелавам хубава планинска къща с двор, където да играят децата ни, а с татко им да им се радваме.
Къща с двор ще имаш. На деца ще се радваш. Орисницата не вижда планината само Wink Вода вижда. Mr. Green

Ох, Клонке колко ми е нужна една орисница в този момент на пълно отчаяние ,че не успяваме вече десети месец да продадем един голям търговски обект,който ни вкара в страхотни разходи .
Другото ми желание пък вече десет години не се изпълва - да имаме собствене жилище.

Орисницата казва - голямото чудо не ще да ви напусне. Направете го малко. И то ще си иде. А вие ще си вземете парите.
Имате жилище. Това е важното. Поискай още едно, не се съсредоточавай върху "собствено".
Още едно жилище ще имате много скоро. Да речем в началото на лятото.

# 434
  • най-шареното място
Oриснице, бладодаря ти!

Честно казано, аз на планината се запънах - искам я , ама не е практично в много отношения. Преди малко се върнах от една мини планина с много едри дупки по пътя.

Пък водата не е лоша, ама нейсе.
Щом на децата ще се радваме в двора Simple Smile Хващам се сега да разработвам бизнеса, значи че после да ми е по-леко.

Ей че хубаво орисница да ти каже, че желанията ти ще се сбъднат Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт