Подсъзнанието може всичко 21 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 101 341
  • 732
  •   1
Отговори
# 405
Ето ме и мен днес   Hug Честит празник момичета и от мен.  Heart Eyes Heart Eyes Да ви се похваля... Бях си приготвила картинки изкарани на принтера, които мислих да изрежа и ритуално да си пусна в кутията ми на желания, която мислих да правя днес... Сред тези картинки имаше картинка  на пръстен, просто така исках да си купя и пръстен по натам... За моя много приятна изненада, днес за празника от мъжът ми , аз  получих пръстен  Party ... Немога да ви опиша колко съм щастлива Party Party Не съм очаквала и много приятно ме изненада  Heart Eyes

Клонка добре дошла  Hug
Простени да сте всички!

# 406
Лени, извинявам се, обещавам вече да гледам първата страница преди да питам каквото и да било! Embarassed По същия повод се извинявам и на Вивианна за ЛС - то  Blush
Простете ми! Grinning И на себе си простете! Peace
Исках да попитам във връзка с "посяването" на паричките, може ли да ги "посея" в джобче?  Embarassed Или трябва да ги "вижда " луната? Да не изхвърчат на вятъра от терасата? Laughing Че някой ще се зарадва! Mr. Green

# 407
  • Шотландия
ПрОсто да ти е! (така казваше баба ми) Моля за прошка всички, момичета!  Praynig Hug

# 408
Честит празник на любовта, момичета! Обичайте и бъдете обичани от сърце! Heart Eyes

КЛОНКА
, добре дошла в темата!  Hug   bouquet

Лени, както винаги за приказното оформление   bouquet и за всичко ...   Hug

На всички
 smile3525

Господ да прощава, простен да си!  Praynig Hug

Наздраве,  да се обичаме  и да си прощаваме!   bouquet

ПРОШКА!               bouquet                ПРОШКА!               bouquet             ПРОШКА!              bouquet        

Последна редакция: нд, 14 фев 2010, 16:10 от ЧервеноВинце

# 409
Честит Празник момичета! Простете ми и нека да  е простено на всички! Много любов и сбъдване на желанията! Heart Eyes

# 410
Днес е вълшебен ден! И всички вие носите вълшебство в душите си! Благодария ви, че сте каквито сте! Моля за прошка Вселената,прости ми всяка негативна мисъл или емоция, с която съм ти навредила през изминалата година! Моля за прошка и всички вас, които ще ме прочетете или няма да ме прочетете Simple Smile Нека на всички ви баде простено и душите ви да полетят от лекота и да се извисят до Божественото ,което носим у нас! Бъдете чисти и окрилени от щастие души, защото го заслужавате! Обичам ви Heart Eyes
http://www.youtube.com/watch?v=c9XeVogVBXY

# 411
Простете ми!

# 412
  • София
Я, някое другарче да си поиска нещо, че да му го пожелая в този ден.
Като му се случи, ще си поискам и аз нещо в замяна. Така, де Mr. Green
Само да кажа, че съм една същинска орисница, не се шегувам. Crazy

# 413

Пожелай ми най-после да съм намерила пътя...и да го вярвам до лудост... Praynig

# 414
Пожелавам си нова собствена къща! Crazy Mr. Green

# 415
  • София-в сърцата на моите деца
Пожелавам си   много здраве и пътуване до Мексико/ в приятна компания Hug/

# 416
  • София
Маргало, направо ме затрудняваш. Твоето е твърде философско, мила. Разбирам ти желанието, но не ми е по силите да ти го доставя. Mr. Green

Имаш я!
18 май устройва ли те за парти по откриването?

Пожелавам си   много здраве и пътуване до Мексико/ в приятна компания Hug/
Здравето го забравете като пожелание. Ние всички сме здрави.
Пътуването до Мексико го пропускам, защото ще ти се прииска да идеш на друго място.
Приятната компания я имаш!!!

# 417
 Hug Всички сте поканени на партито на 18 - ти!
http://icho.sektata.org/files/2009/05/g.jpg

# 418
  • София-в сърцата на моите деца
[
Имаш я!
18 май устройва ли те за парти по откриването?

Пожелавам си   много здраве и пътуване до Мексико/ в приятна компания Hug/
.
Пътуването до Мексико го пропускам, защото ще ти се прииска да идеш на друго място.
Приятната компания я имаш!!!
[/quote]
А-а-а-а , не така ! Значи на едни им казваш датата, а на други ..не!  Mr. GreenА, аз бях вече на други места, но ми се прииска и  Мексико! Да знаеш ,че  ще отида!!!После ще ви разказвам! Laughing

# 419
  • София
А-а-а-а , не така ! Значи на едни им казваш датата, а на други ..не!  Mr. GreenА, аз бях вече на други места, но ми се прииска и  Мексико! Да знаеш ,че  ще отида!!!После ще ви разказвам! Laughing
Аз ти подсигурих приятната компания. Стори ми се, че тя е по-важната в поръчката. Вътрешно усещам, че тя ще те дръпне към друго място.
Мексико не ти се губи.
Твоята дата е нейде през април.

Общи условия

Активация на акаунт