Подсъзнанието може всичко 21 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 101 311
  • 732
  •   1
Отговори
# 390
Здравейте! Чета Ви непрекъснато и с удоволствие! На днешния ден - прошки ще се опитам да искам прошка от всекиго и да дам на всекиго прошка! Намирам се в задъдена улица в живота си! Знам много техники, но те не са моите техники! Помолих тук преди доста време за помощ, но откликна само Дани Аврамова- Благо- Даря ти Дани! Ти повдигна духа ми! Е, живота ми е в задънена улица- напред върви само кариерата ми - Благодаря на Всевишния за това! Но искам добра промяна във всяка сфера от Живота си! Моля Помогнете ми! Благо- Даря Ви! Радвам се, че Ви има и Ви мчета с удоволствие! 

# 391
  • София
mimimomo - Аз съм насреща да поговорим и да ти кажа аз какво знам и какви техники практикувам... Пиши ми на лични ако искаш веднага ще ти пиша  Hug

# 392
  • Шотландия
Здравейте! Чета Ви непрекъснато и с удоволствие! На днешния ден - прошки ще се опитам да искам прошка от всекиго и да дам на всекиго прошка! Намирам се в задъдена улица в живота си! Знам много техники, но те не са моите техники! Помолих тук преди доста време за помощ, но откликна само Дани Аврамова- Благо- Даря ти Дани! Ти повдигна духа ми! Е, живота ми е в задънена улица- напред върви само кариерата ми - Благодаря на Всевишния за това! Но искам добра промяна във всяка сфера от Живота си! Моля Помогнете ми! Благо- Даря Ви! Радвам се, че Ви има и Ви мчета с удоволствие! 

mimimomo, може би ще получиш повече отговори, ако кажеш какво точно искаш да промениш в живота си - и какво си опитвала досега.  Hug

# 393
  • Universe
махнах едната снимка, оставих другата, но сега не се появява никой..  Confused
Ох, това е много сладко! Crazy
Мъжкият модел от снимката, която си оставила, явно е гей Mr. Green
Затова така.

smile3532 Това направо ме хвърли в лудешки смях. Така не съм се хилила от доста време, със сълзи  hahaha А, на сериозно, Бяла Шапчице, послушай сърцето и интуицията си Peace, вече ти дадохме достатъчно противоречиви мнения  ooooh!
Специално за теб  КОТКАТА НА ЕДИН ГУРУ

И, понеже сме на любовна вълна, а аз от скоро се занимавам с ТЕС, по случай Свети Валентин Ви подарявам

Тапинг за любовта

Наздравица и за празнуващите Трифон Зарезан!  Винце,  Wink честит имен ден  newsm24

vivianna, изчакай да мине времето на Луната без курс  Peace "3. Не трябва да вземате отговорни, "съдбоносни" решения: като правило, те се базират на неверни предпоставки и едва ли ще донесат желаните резултати, ако въобще донесат; 6. Ако Ви предстои някакво важно мероприятие, по-добре го запланувайте за времето час и половина преди Луната да встъпи в тази опасна фаза." ОТ ТУК

mimimomo, може би ще получиш повече отговори, ако кажеш какво точно искаш да промениш в живота си - и какво си опитвала досега.  Hug

mimimomo, изпращам ти любов и светлина  Two Hearts txtloves newsm10, но наистина това, което си написала е много общо  Thinking Ако проблемите са много и от различно естество /видях ти предните постове/ - почни от една сфера, най-леката за реставрация или за строеж, сподели върху какво ще работиш и съм сигурна, че ще получиш много предложения от тук Hug Ако си работила върху всички проблеми едновременно, сменяйки техниките, се е получило разпиляване на енергията и невключване на механизмите.
Имаме момичета, познаващи ТЕС, ароматерапията, капките на Бах, пращащи Рейки, май и ГНМ newsm78, може и на ЛС да получиш много отговори  Simple Smile /сигурна съм, че вече имаш няколко  People Angel /

Към  техниката за изчистване от минали травмиращи  събития  добавям  Почистване на чакрите с ТЕС /не се плашете, че не сте запознати достатъчно, или никак с ТЕС, просто направете показаното упражнение  Hug Както пише Норбеков, не е нужно да знаете кой, през коя година е открил и какво гласи закона за гравитацията, още по-малко формулата му, за да видите нагледно как действа. Какво от това, че сте забравили материала по физика за 8 клас, чашата счупи ли се Joy/

Лени, исках да попитам, при този тапинг, това "потупване" задължително ли е ? Embarassed И каква точно е целта му? Мен утвържденията много ми харесват, но потупването ме изнервя  Sad Може аз нещо да не съм наред..

За тапинга и почистването на чакрите чрез ТЕС
 Peace
От темата за ТЕС - Приеми, че "Причина за Всички Негативни Емоции е Дисбаланс на Енергийните Потоци в Тялото".
Тя премахва умствените, емоционалните и физическите пречки за правилното протичане на енергията на клетъчно ниво, което позволява организма да възстанови състоянието си на Енергиен Баланс, да се самолекува и да действа на Оптимално Ниво.

Това се постига, чрез стимулиране на специфични точки на лицето и тялото с пръстите на ръцете, докато си настроен мисловно и емоционално на проблема, който желаеш да елиминираш.

Нещо като едновременна медитация, самохипноза и "направи си сам" акупресура!

Най-страшно и най-невъзможно е да простя без съмнения на себе си. Оттам искам да тръгна.

КЛОНКА, започни първо с   Обичам себе си , след това прошката е много по-лесна  Heart Eyes
Имаше една описана техника някъде, че за да можем да простим на някого /респективно на себе си/, на който, въпреки опитите, не успяваме по друг начин, да си го представим като малко бебе. Кой би обвинил едно безпомощно бебе в нещо и кой не би му простил?!? Гушнете го, поговорете му нежно, благодарете му, че е в дошло в живота Ви, за да Ви научи на нещо, изпратете го по неговия път с любов и му простете  всичко! Не забравяйте и Вие да му поискате прошка!

fingerscrossed darena, Atalanta, mimimomo, Писка Лиска    babydust7

Nightwish, Hug можеш да не слагаш  снимката на съпруга/приятеля в картата, но ако искаш сложи божур, патици мандаринки, халки, целувки, прегръдка, сплетени ръце/тела, пожелание за златна сватба, и някакви прилагателни, които описват това, което желаеш - "верен", любвеобвилен", "щедър", "отговорен" и каквото искаш в любовен план  Peace Най-добре е да поговориш с Висшия Аз на този човек /тогава не е намеса в живота му/ - има го на първа страница . Почти всички тук споделят, че има много бързи резултати. Peace

Вела, помислих вече, че житният режим ти е взел душата  Heart Eyes

ray  Hug

Искам прошка от всички, които съм засегнала по някакъв начин, тук в темата! Praynig

П.П. Една статия за Феноменът на ПОВТОРЕНИЕТО

Последна редакция: нд, 14 фев 2010, 15:34 от lenny_pld

# 394
Добро утро момичета!

По нашия край казваме- "ПРОСТО !ПРОСТИ!"-  и целуваме ръка. И аз искам прошка от всички вас Praynig

Честит Свети Валентин на влюбените! txtloves Heart newsm76

Честит Трифон Зарезан! Кой не обича хубавото вино. Бях ви писала, преди време какво значи in vino veritas- Според Лазарев-  виното  има свойството да запаметява и съдържа информация за хората , които го правят- затова само хубави хора , които са в добри отношения могат да правят хубаво вино. И тази е истината, която се съдържа във виното.

пожелавам на всички, които се намират в задънена улица - да издънят улицата или да намерят Брод , за да излязат на светло.

Пожелавам на всички Любов, защото с любовта се намира изход за всичко. Защото Любовта, Щастието и Свободата са едно и също нещо.Любовта е  свободата да бъдеш с тези, които искаш ,  и щастието да бъдеш обичан.

Разприказвах се. Тръгвам. До скоро. Hug Hug Hug

# 395
Добро утро и Честит Празничен Ден Simple Smile
Обичайте и бъдете обичани!

# 396
Лени, много ти благодаря! Ще опитам! Защото да си призная връзката ми не е такава, каквато ми се иска... Не знам какво и кога точно се промени, но много се отдалечихме един от друг, чак сама се изненадвам, като чета например преди седем години колко влюбена съм била в него  Embarassed Иска ми се да се погледнем по различен начин, не като хора , които " си знаят и кътните зъби"... Сякаш вече не сме си интересни, а и нямаме време един за друг, почти не оставаме насаме.. С една дума, нямаме някакви сериозни проблеми, но не е и като преди 8 години  Laughing Сигурно искам прекалено много Tired
Аз от трите празника ще отдам предпочитание на Прошката, честито на всички празнуващи, какъвто и повод да са си избрали!  Hug

Лени, исках да попитам, при този тапинг, това "потупване" задължително ли е ? Embarassed И каква точно е целта му? Мен утвържденията много ми харесват, но потупването ме изнервя  Sad Може аз нещо да не съм наред..

# 397
  • София-в сърцата на моите деца
Простено да ви е! Простете и на мене! newsm51

# 398
Лени, много благодаря за съвета ти, ще го последвам.   bouquet  Hug
Днес към 15 ч започвам с картата, 10 пожелания, посяването на паричките и тн. Много се вълнувам, е, не ми е за пръв път, но днес имам специфично усещане за хармония и радост, може би съм по-добре осведомена от преди. С вас е много лесно и приятно. Целувам ви!

# 399
Момичета и тайно четящи момчета Wink Простено ! Прости!  отеца в нашата църквичка използва точно тези думи

хей и да не забравите да сварите яйчице или халвичка, пък може и двете и да си направите ритуалчето "хамкане" "амкане" незная как е правилно  Laughing

darena , кураж и успех , за добро е  Hug Heart Eyes

# 400
Честит празник на всички

Господ да прощава, простен да си!

Здравейте момичета от доста време не съм влизала в темичката доста нещица сте написала сега ще чета да наваксам пропуснатото.
 Аз също искам прошка от вас  Praynig

Прегръщам ви силно и много целувки Hug  love001

# 401
Честит празник на всички празнуващи и не празнуващи  bouquetЖелая ви всичко най-най хубаво,много усмивки и много любов newsm51

# 402
  • София
Благодаря за персоналните отговори на всички. Много мило!!!

Ей тук, понеже не се сещам къде би било по-удачно, искам да помоля някои хора, които никога няма да го видят, но не това е важното, които съм забравила, за които не се сещам, които не искам да чувам или виждам и всички, към които няма да се обърна персонално, но душата ми все пак ги е докосвала - да ми простят.

Някак си усещам, че днешният ден е много специален за мен.
Нещо ще се преобърне в живота ми. Усещам, че се съпротивлявам, от друга страна се съпротивлявам на тази съпротива.
Не зная дали да остана отстрани и да изгледам случващото се като на кино, после просто да изляза от салона или да участвам активно. Колебая се, че никога не съм можела да формулирам желанията и намеренията си дотолкова точно, че после да съм доволна от резултата. Освен това имам склонност да се вкопчвам в някаква реалност и да отказвам да я променя, макар да осъзнавам, че ми е нужно нещо друго.

Днес ще се пробвам да прощавам.
Пък да видим какво ще последва.

Само да споделя, че съм молила в живота си за няколко неща и те някак си се случваха така, както съм ги искала, но после се оказваше, че всъщност не съм искала така да бъде. И затова, моят съвет към тези, които си правят карти/аз лично никога не съм правила такова чудо/, е да бъдат много прецизни към това, което искат и да не "предполагат" какво "заслужават", а да си пишат желанията, дори те да са направо дръзки. И...не хленчете, не бъдете в самосъжалително състояние, просто искайте делово. Не арогантно, но като че ли сте си свършили работата и си чакате заплатата. Полага ви се. В моя живот най-невъзможното се случи именно по този начин - казах:аз направих това и това, искам сега това и това за себе си. И стана. Mr. Green

# 403
  • Universe

За тапинга и почистването на чакрите чрез ТЕС
 Peace
От темата за ТЕС - Приеми, че "Причина за Всички Негативни Емоции е Дисбаланс на Енергийните Потоци в Тялото".
Тя премахва умствените, емоционалните и физическите пречки за правилното протичане на енергията на клетъчно ниво, което позволява организма да възстанови състоянието си на Енергиен Баланс, да се самолекува и да действа на Оптимално Ниво.

Това се постига, чрез стимулиране на специфични точки на лицето и тялото с пръстите на ръцете, докато си настроен мисловно и емоционално на проблема, който желаеш да елиминираш.

Нещо като едновременна медитация, самохипноза и "направи си сам" акупресура!

Ще си редактирам и горния пост, за да няма много питанки  Wink

Praynig Господ да прощава, простени да сте!

# 404
възхищавам се на всеки, който може да прости истински... исках да простя на днешния ден и да поискам прошка... не мога... и се замислих, че всъщност не мога и на себе си да простя много неща... чувството за вина тотално ме е завладяло... за всяко нещо, по всеки повод...   

днес по-късно ще си направя новолунски списък с желания  Peace

Общи условия

Активация на акаунт