Подсъзнанието може всичко 21 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 101 402
  • 732
  •   1
Отговори
# 465
От все сърце желая сбъднати мечти на всички ни момичета.  Hug

# 466
  • София
КЛОНКА - Давай сега с твоите желания... тежък и изморителен бе деня ти......  аз съм си приготвила вълшебната пръчица....   Heart Eyes
Аз още го формулирам, че да няма после "въх, ай, к'ва я мислих, к'ва стана..." Crazy
Ако щеш ми вярвай, много ми е сложно, щото ми е важно...и лекинко се съпротивлявам на всеки вариант.

В ден като днешния и аз бих искала да ми се поизясни с какво да се захвана, за да постигна:
Скоро някой ще се свърже с теб. Случайно уж, но с ясно предложение. Поне три от опциите, които си задала, ще се осъществят в рамките на 2-3 месеца. С някои вариации.

# 467
  • най-шареното място
арт мама -  Hug Пожелавам ти скорошно голямо производство!

КЛОНКА - Давай сега с твоите желания... тежък и изморителен бе деня ти......  аз съм си приготвила вълшебната пръчица....   Heart Eyes

Мерси, Lilian_V!
КЛОНКА, отдъхни си, ще бърша сополи Simple Smile, ти мисли - един час остава.
А на Lilian_V, даже и е красива пръчицата. Пък ние без пръчици и звездички, ще погаме с пожелания за сбъдване Wink

# 468
  • София
Клонка - моят мъж и той се включи с желанията... от отдеве ми се цупи, че не пиша за него... Simple Smile

Той си пожелава да се реализира в работата си и да успее в бизнеса.

# 469
  • София
Клонка - моят мъж и той се включи с желанията... от отдеве ми се цупи, че не пиша за него... Simple Smile
Твоят мъж го виждам да чертае нещо.
Ако не е буквално, значи чертае план за бъдеща или настояща дейност, която ще се развие.
И на двама ви се полага името ви да има потенциал да се появи публично Mr. Green

Мъжът ти ще свали 2кг. #Crazy
След 2 месеца човек без коса ще се окаже много важен за дейността му. След лятото ще му се случи нещо, което той никога не е очаквал, че ще постигне. След това ще изрече думи, които не е вярвал, че ще изрече някога. Нещо от рода:"Ех, даже не бих и мечтал за това..." Когато ги изрича, ще е облечен твърде елегантно. Mr. Green

# 470
  • София
След 2 месеца човек без коса ще се окаже много важен за дейността му. След лятото ще му се случи нещо, което той никога не е очаквал, че ще постигне. След това ще изрече думи, които не е вярвал, че ще изрече някога. Нещо от рода:"Ех, даже не бих и мечтал за това..." Когато ги изрича, ще е облечен твърде елегантно. Mr. Green

АУУУУУУУ ДАЙ БОЖЕ!

# 471
Здравей Клонке Ористнице добра Simple Smile Нека и твойте желания минат в реалността! Благодаря ти за отговора и нека следващият път като срещна мечтания мъж взаимно да се забележим, разпознаем и оценим, да се отдадем един на друг във всичко и до безкрайността... А замъкът го искам от дете и като го имам си добре дошла на гости! целувки и нека,което ви е на сарцето да се сбадне в живота!

# 472
Аз с едно малко скромно предложение  Blush КЛОНКА, защо не отвориш отделна тема за предсказания? Flutter Така ще те тормозим целогодишно  Flutter Crazy
Артмама,отдавна ме влече към теб  с неистова сила ( другото момиче е Пинкито,такава безпрекословна обич изпитвам и към Червено Винце и Лени, просто като слънце на хоризонта,хубаво ми е,като се появите и това е,никой друг да не се чувства обиден,много хора се крият,четат и не пишат,няма страшно,отворете сърцата си,никой няма да ви се присмее,тук се подкрепяме),обичам творческите хора и отдавна забелязах присъствието ти във форума,открояваш се и си ми сред любимците,регистрирана съм в сайта ти,твоите пачуърк неща са вдъхновяващи и цялата си вдъхновяваща...И ти играеш с цветовете като мен...Понякога сме се засичали и в плетаческата тема...Искам да ти благодаря,че обърна внимание на въпросите ми и ми даде насоката да търся...Може би някоя чакра отговаря на този цвят...Предполагам, че отговорите сами ще дойдат,ако търся достатъчно упорито,имам си речник на символите,значение на цветовете,събрала съм достойна колекция от духовни книги на всякакви  езици,само липсва време да чета  Embarassed Интересно ми беше вие какво мислите?Какви са вашите асоциации?

# 473
В ден като днешния и аз бих искала да ми се поизясни с какво да се захвана, за да постигна:
повече време за децата и любимия, пътешествия по целия свят ... да участвам в благотворителни проекти и да помагам на тези, които са в нужда ... собствен и достатъчно голям дом ... "щастие на всички даром! и нека никой не бъде пренебрегнат!"
Кога ли е най-удачният момент ...  Thinking
Дори да не намеря днес отговора, това са нещата, към които ме тласна днешния ден и знам, че ще ги постигна ... скоро!  Hug

smile3501  202uu Много добре казано!Присъединявам се! Peace
извинете за двата поста един след друг Embarassed

# 474
  • София
Момичета!!!
Сътворих си листа!
Не е карта. Не е оформено като желание, а съм изредила там разни неща.

Значи, пожеланието ще да е нещо от сорта"написаното с червено на листа, да е ИСТИНА в реалния живот. Тук-и-сега! Да Е!!!"

# 475
  • София
Пожелавам от все сърце написаното с червено в листа на КЛОНКА , да е ИСТИНА в реалния живот тук и сега. Да е ! Амин!

babydust7

Всички бъдете благословени с живота, любовта и себе си!

# 476
  • най-шареното място
КЛОНКА, да е! Wink

Nightwish, благодаря за милите мисли и думи! Засрами ме...
Но си права, тук има невяроятни дами! Ако има господа, да ме извинят, че не съм запомнила! Много е хубаво да си в една прекрасна тема с тях. Благодаря ви!

ПС Червено - базова чакра
Зелено - сърдечна чакра.
Синьо - чакра на гърлото /тюркоазът е тук според мен/

# 477
Пожелавам от сърце както Клонка щедро ни дарява със сбаднати предсказаниа така щедро и да получава от Вселената и нека написаното с червено на листа й, да е ИСТИНА в реалния й живот. Тук-и-сега! Да Е!!!

# 478
  • София
Аз с едно малко скромно предложение  Blush КЛОНКА, защо не отвориш отделна тема за предсказания?
Е, не, аз не съм пророчица целогодишно.
Днес положих доброволен, извънреден труд и си казах защо Mr. Green

Всички хубави неща в живота ни се дават ей така, като на игра. Но играта трябва да е забавна за всички. Никога не бива да се вземаме твърде насериозно, защото в крайна сметка, подаръци се правят най-вече на децата, именно защото ни забавляват в своята невинна игривост и никога не са досадно сериозни в исканията си.

Благодаря на всички за подкрепата.
Зная, че Е!!!

# 479
  • София
Nightwish - Преди години имаше една котка на улицата и винаги я намирах върху моята кола...не на другите... само на моята... една позната каза, че ме пази... по това време много ме привличаха котки и мен... непрекъснато ги забелязвах.... Няколко месеца по късно, когато беряхме гроздето при моята баба, едно коте на дни едва ходещо от глад се появи... всички го гонеха... аз отсекох... това коте е мое... взех го, нахраних го и се грижех за него... не знам какъв е смисъла на това... но определено имаше...  пътувах по 120 км да го видя и гледах за него като на дете, което съм оставила при баба... тогава още нямах детенце...  Според мен това коте ми помогна с нещо в живота... малко по-късно бях бременна .....

Котката е наистина уникално същество.

Неслучайно египтяните, а и други народи са я обожествявали. Нейната аура няма изходна форма или ако има, това няма решаващо значение за енергийния й статус. Естествено тя чувства кога стопанинът й се сърди и тези негативни емоции увисват върху аурата й, както при всички живи същества. Но достатъчно е звярът да се претърколи един - два пъти и цялата мръсотия се стича от него, както при пране на дрехи.

Всяко живо същество, растение или животно притежава АУРА или енергийно поле. Тя се разполага извън пределите на физическото тяло, понякога доста надалеч, (англичаните казват до 7 фута). Именно аурата приема първа ударите на външната среда. Хората, притежаващи “второ” зрение, виждат върху аурата следите от чуждите негативни емоции като кални петна. По-късно, ако те наистина не се почистят, могат да предизвикат неразположение, дори заболяване.

В природата всичко е закономерно и котката сякаш нарочно е създадена, за да помага на човека да се избави от излишните негативни емоции. Така че, колкото и да се карате на котката си, от това тя няма да пострада никак.
 В общуването си с човека това животно изглежда има особена “свръхзадача”, не да го пази, както кучето, а да хармонизира неговата енергетика, да подрежда жизненото му пространство. Естествено котките не осъзнават тези свои функции. Затова не от доброта котките се гушат в скута ви, когато страдате от депресия или някой ви е нагрубил и е развалил настроението ви. Правят го от обикновен егоизъм, от инстинкт за самосъхранение и грижа за продължаване на рода си.

По- добре от останалите котките чувстват енергетичните потоци на обкръжаващата ги среда, изпитват дискомфорт и при най-малкия дисбаланс се опитват да оправят положението. Домашните котки приемат и се привързват към дома, а обитателите му ( или други животни като куче или папагал), като източници на храна и в пряк, и в преносен (енергетичен ) смисъл. Когато стопаните се карат или боледуват, тя изтегля от тях цялата негативна енергия и после се освобождава от нея с лекота. Да не забравяме, че за котките се говори, че имат девет живота. Източник: http://feq.blog.bg/zabavlenie/2008/02/16/zashto-kotkite-lekuvat.164172

Общи условия

Активация на акаунт