Подсъзнанието може всичко 21 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 101 296
  • 732
  •   1
Отговори
# 600
Момичета извинявам се за оффа...

Моля момичето, което вчера  ми беше писала на ЛС, за продажба на къщата, да ми пише отново ЛС Praynig   Знам, че чете тук... Като си чистех, пощата без да искам съм изтрила и нейното ЛС...а не запомних ника!!! Embarassed  За това не мога да и отговоря обратно ...  Извинявам се!  Rolling Eyes

Последна редакция: ср, 17 фев 2010, 12:44 от ЧервеноВинце

# 601
  • В друго измерение
Мили момичета   bouquet

Виждам раздвижване в темичката и се радвам  Heart Eyes Много интересни неща обсъждате...
Страхотно сте подхванали за това как става при всяка визуализацията...аз се виждам отстрани...някак така си виждам и перфектното, здраво тяло..иначе не знам как да видя тялото си, ако искам да сваля килца, например, през моите очи трябва все пред огледало да стоя  newsm78
Иначе си имам усещанията и май ми е по-приятно да се гледам отстрани, но да чувствам, че това съвършенство от физическо и духовно съм аз  newsm08
Но в този ред на мисли, отдавна се каня да ви питам - това може би основно към тези от вас, които се виждат отстрани - виждате ли си лицата?  newsm78 Аз много се мъчих, мъчих, не успявам, трудно ми е много, не мога и не мога да си видя лицето и се чудя това дали пречи на визуализацията  ooooh! Как мислите?

Много прекрасен ден ви желая  Hug  bouquet

# 602
  • Костинброд
Аз също не си виждам лицето, дори и на другите също, по- скоро само силуетите.

# 603
Не, не си виждам лицето, само отделни негови части, да речем, върху които "работя" в момента... Пак казвам, най - вече работя върху излъчването, енергията, не толкова върху материализацията, материализацията идва като последствие от енергията, следователно се работи на емоционално ниво...Визуализираш , че се чувстваш, че си , а не че изглеждаш...

# 604
Аз визуализирам, като си представям дадена ситуация която ме вълнува, по начина по който бих се почувставала. Изпитвам истински емоции на рабост,любов, тъга.. Опитвам се да направя самата визуализация много по явна, създвам в съсзнанието си ситуации и действия които бих направила, ако това се случвам... Дори съм се хващала от радост да отроня сълза  Laughing

# 605
......
Иначе си имам усещанията и май ми е по-приятно да се гледам отстрани, но да чувствам, че това съвършенство от физическо и духовно съм аз  newsm08
Но в този ред на мисли, отдавна се каня да ви питам - това може би основно към тези от вас, които се виждат отстрани - виждате ли си лицата?  newsm78 Аз много се мъчих, мъчих, не успявам, трудно ми е много, не мога и не мога да си видя лицето и се чудя това дали пречи на визуализацията  ooooh! Как мислите?

Heartbeat,  , здравей Hug При мен почти винаги така протича визуализацията. Peace  Виждам себе си в цял ръст. А за лицето, не не го виждам съвсем ясно...в смисъл не си виждам чертите на лицето много ясно, но усещам и знам, че това  е моето друго АЗ. Също, когато се чудя за нещо , как да стане ... визуализирам ситуация, като  виждам отстрани себе си, как извършвам действието . Всичко е като във филм и е  игра на въображението...но е много реално усещане!  Rolling Eyes После се чувствам  спокойна, защото предварително  съм "програмирала" ситуацията...,  не знам как да го обясня... ooooh!

# 606

Аз много се мъчих, мъчих, не успявам, трудно ми е много, не мога и не мога да си видя лицето и се чудя това дали пречи на визуализацията  ooooh! Как мислите?

Явно не пречи и янво не е грешно, като гледам и при другите се случва така, не виждат лицата си, така че не се мъчи да го видиш. Laughing  Важното е, че знаеш, че това е твоето друго" АЗ".  Hug  

Всеки прави така,  както усеща, а дали вижда себе си отстрани или не, мисля, че не е толкова фатално и от голямо значение , така че да не се шашкаме... Hug   Важното е , че има емоции и че се  усеща и преживява видяното...което всъщност е същността  творческия процес- да  вкарваме емоции във всичко това, а не само да сме странични наблюдатели!  Peace

Последна редакция: ср, 17 фев 2010, 13:16 от ЧервеноВинце

# 607
  • нейде там, където ....
ЧервеноВинце, само за восъка да ти кажа - не го хвърляй, след като вече си го дъвкала. Като свърши питата, сложи восъка в купа с кипяща вода - да се разтопи. Оставяш го да изстине настрани. Отгоре е чистия восък, от долу може да има някакви примеси, но ясно си личи кое какво е. Горната част можеш да използваш в кремове, за свещи и т. н. - за това, което си прецениш, че ще е най-добре.

# 608
ЧервеноВинце, само за восъка да ти кажа - не го хвърляй, след като вече си го дъвкала. Като свърши питата, сложи восъка в купа с кипяща вода - да се разтопи. Оставяш го да изстине настрани. Отгоре е чистия восък, от долу може да има някакви примеси, но ясно си личи кое какво е. Горната част можеш да използваш в кремове, за свещи и т. н. - за това, което си прецениш, че ще е най-добре.

jd, благодаря ти!   Това не се бях сетила...супер идея!  Flutter Така и ще направя!  Hug

# 609
  • В друго измерение
Благодаря ви, милички  Hug Hug

Червено винце Hug

За момент си помислих, че може нещо да се бъркам, но пък се чувствам прекрасно, усещам емоциите, значи всичко е наред...  Heart Eyes

# 610
  • Пловдив
Привет Жижи,
за отслабване са тази
http://brainwavelab.blogspot.com/search/label/Adelgazar
пише че са за отслабване и подмладяване. обещавам довечера да преведа каквото има. лек ден!

Благодаря много,с преводача се справих,мисля довечера да опитам както е препоръчано 1ч.преди лягане с празен стомах и слушалки.

Последна редакция: ср, 17 фев 2010, 15:41 от Жижи

# 611
Аз днес си получих поредното  послание от  Вселената/ от T.U.T. ония сайт на Майкъл Д, дето го бях постнала/  то  дойде, като че в  отговор и потвърждение  на това , за което пишем  за визуализцията!  ooooh!    Направо съм изумена...от съвпадението!   Thinking  #Crazy  Много четсо, посланията са направо втрещяващи, защото е нещо, на което търся отговор и посланието  ти го дава ...точно този отговор Rolling Eyes  

Ето го...

You're right, Miglena; too much self-discipline will discourage your playful, wandering imagination. It'll snuff out the flames of inspiration and creativity. And it'll weigh you down with routines and logic. It simply isn't "spiritual."

Tallyho,
    The Universe

Права си, Миглена; твърде много самодисциплина ще обезкуражи твоето  игриво, скитащо въображение. Ще угаси  пламъците на вдъхновението и творчеството. И това ще те тегли  надолу към/с  шаблоннното/ обичайното  и логичното/  в смисъл, че логиката и правенето на рутинни неща, не водят до развиване на въображението и на творческия процес, а го правят скучен и еднообразен/   Това  просто/ съвсем  не е "духовно ."

Tallyho,
    Вселената

Момичета,  извинявам се, за превода... вътрешно го разбирам чудесно, но ми е трудно да сложа точните думи за да го обясня и напиша точно  по смисъл  Embarassed   но  извода който си правя в случая е,  че не бива да се мъчим да правим нещо, и не бива да се притесняваме дали е правилно, след като сме  вдъхновени от това, което правим, защото тогава подсъзнателно  творим...  Hug  

Последна редакция: ср, 17 фев 2010, 15:40 от ЧервеноВинце

# 612
  • Пловдив
Здравейте момичета  Hug

Не се включвам много, но се въртя наоколо ...

Имам едно конкретно питане. Как се справяте с огромното чувство на гняв срещу несправедливостите, малодушието, невежеството ... Май съм писала по темата, но всеки път захвана ли се сериозно с някоя обществена кауза (сега ГМО-то) и просто започвам в един момент да кипя от негативни чувства и да беснея на поразия ...Знам, че не трябва, знам че каквото има да става и без моите "борбици" ще става .... но за неща, като ГМО, насилието (особено над деца, току що четох ужасна статия за едно тормозено детенце) и т.н. глобални несправедливости, не мога да мисля спокойно, нито да простя, нито нищо .... Tired Само допринасям за покачване на агресията в световен мащаб, а ако някой близък не е с мен и се опитва да ме успокоява, тогава може и той да си отнесе боя ooooh! Нито техники мога да се кротна да правя, нито нищо ... Трябват ми някакви много сериозни доводи против този бяс  Thinking
Четох тук за трошенето на чиниите, та коя е глобалната "чиния", която може да се потроши, когато става дума за не личен гняв Simple Smile
Вече са ти отговорили,но тъй като и аз виждам себе си преди време в написаното,не мога да се въздържа да не се включа.Аз разбрах за себе си,че е вярно,че колкото повече се борим против едно нещо,толкова повече сили му даваме.Затова майка Тереза е казвала:"Аз не съм против войната,аз съм за мира"(перифразирам свободно).Не можем да променим целия свят,но можем да променим света около себе си.Затова и аз вече не се боря с мръсотията по улиците примерно,а се боря за чистота и започвам от входа,в който живея,а не от целия град.Мисля,че е страхотно,че има много хора като теб,които не остават безразлични,но може би трябва по друг начин да насочваш енергията си за да не си вредиш на самата себе си.

Последна редакция: ср, 17 фев 2010, 15:57 от Жижи

# 613
Жижи, колко хубаво си го казала!  Hug  Истината е,  че когато се борим срещу злото, подсъзнателно фокусираме върху две неща: борба и зло. Две думи, в които има съпротива. И поради фокуса точно   там, става така, че процеса още повече се засилва,...тоест още повече борба и още повече зло..Майка Тереза наистина  прекрасно  го е казала, че няма да участва в борба против войните, но би участвала  в кауза, която е за мира. 

Ahim_sa, страхотно  е това, което си поела, явно си работник на Светлината и  имаш огромно сърце!  Heart Eyes Прекрасно щеше да е всички хора да мислят така и да имат твоята енергия за промяна  и да насочват енергията си към доброто, а не към злото ! Rolling Eyes

А за  Майка Тереза...  bouquet Heart Eyes

Ето няколко от нейните мъдрости!

„Най-хубавият ден — днешният.
  Най-голямата спънка — страхът.
  Най-лесното нещо — да се заблудиш.
  Най-голямата заблуда - че друг е виновен за неуспеха ти.
  Най-трудното нещо - да постигнеш мечтите си.
  Най-непостижимото - да угодиш на всеки.
  Най-глупавото нещо - оправданието.
  Най-голямата грешка - да паднеш духом.
  Най-голямото поражение - да се предадеш без бой.
  Коренът на всички злини - егоизмът.
  Най-хубавото развлечение - работата.
  Най-полезното нещо - опитът.
  Най-безполезното нещо - мързелът.
  Най-лошото поражение - отчаянието.
  Най-необходимото - домашното огнище.
  Най-верните приятели - родителите.
  Най-големите дарители - учителите.
  Най-добрите учители - децата.
  Най-големият ти враг - ти самият.
  Най-лошият съветник - гневът.
  Най-коварните чувства - омразата и завистта.
  Най-голямото щастие - да си полезен на другите.
  Най-големият успех - да изкорениш недостатъците си.
  Най-неприятният недостатък - лошото настроение.
  Най-краткият път - правилният.
  Най-дългият път - да се водиш по чужд акъл.
  Най-красивият подарък - прошката.
  Най-добрата защита - усмивката.
  Най-приятното усещане - вътрешният мир.
  Най-голямото удоволствие - изпълненият дълг.
  Най-голямото разочарование - предателството.
  Никой не може да ти отнеме: образованието, опита и спомените.
  Най- важното нещо, което носиш със себе си - умът.
  Единствената реалност - любовта.
  Най-мощната сила на света - вярата.
  Най-стимулиращият дар - надеждата.“

== Седемте тайни на Майка Тереза ==

1. Ние мислим, че любовта е чувство, но тя е действие!
2. Ние мислим, че на сърцето не може да се заповядва, но можем да го научим да обичаме!
3. Ние мислим, че любовта може да се заслужи, но за нея е достоен всеки!
4. Ние мислим, че противоположността на любовта е ненавистта, но всъщност това е страхът!
5. Ние приемаме любовта като вид безумие, но в крайна сметка тя е особена интуитивна разумност!
6. Ние мислим, че изразът "светлината на любовта" е просто метафора, но любовта наистина осветява всичко околно!
7. Ние мислим, че любовта е нещо интимно, но тя е пълна откритост!

Приятен ден!   bouquet

# 614
Привет момичета,

днес ме осени идеята да осиновя животинче от Зоопарка  Crazy на такава вълна съм напоследък. Ето линк към слънцата чакащи някой да ги осинови http://zoosofia.com/index.php?categoryid=3&p17_sectionid=2 , скоро бях там и си тръгнах леко огорчена от тъжното излъчване на тези красавци. Повечето от тях са осиновени но явно само "финансово".  Липсва  им любов, доста осезаемо при това. Ако има желаещи, можем да го направим като организация "подсъзнанието може всичко 21" Wink В етап на проучване съм и не съм сигурна в достоверността на информацията от сайта

Общи условия

Активация на акаунт