ПЛЕВЕН - 128

• 26 822
  • 745
  •   1
Отговори
# 645
Да, Бенсън, така като описваш ситуацията, съм я гледала само на филм. БМ си избира семейство, после става и си заминава, а от време на време разглежда снимки. Не си спомням филма обаче, но беше едно към едно с това, което разказа.
И аз като Деси бих чувствала, най-вероятно. Дано са им железни законите на американците. Моето мислене си е по-скоро на база на това къде живея  Simple Smile

"Моите мили съседи" съм ги гледала по нощите, когато ги даваха в безсрамно късен час. Смешен е много  Grinning

# 646
Филмът е "Джуно" или поне аз с него асоциирах разказа на Бенсън. Не мисля, че сме толкова задръстени българите. Все пак вече говорим за приемни семейства и тук, което си е форма на това. БМ ще рече "бременната майка" ли?

Между другото като ви чета супер сте изкарали, но е някак егоистично от ваша страна да го разказвате, че и в детайли.  Twisted Evil

Джина ти къде видя българско кино бе жена? За последните 20 години я има 5 филма, за които се е чуло.

Според някакъв календар Пламена има имен ден и на 6 февруари и на 20 декември. Е тва е да си с връзки, аз нямам ни един по източноправославния календар. А не редактирам се, сега намерих от друг източник колко именни дни има Пламена - Има имен ден на 8 ноември; 2 януари; 20 декември; 6 февруари; 17 юли.  #Crazy

# 647
Номадка, БМ - биологична майка, БР - биологични родители  Wink

А аз дълго време се чудех какво е БНД, използват го много в "Родители отглеждащи сами децата си", а то било бащата на детето  Grinning

Последна редакция: нд, 07 фев 2010, 11:16 от Дикси

# 648
Номадка,като е направин една среща увас,двор голям,само Фтал да осигури гребла и мотики Peace
Дикси,не ми го побира акъла що стана така,но и стомаха си ме мъчи въпреки 2та ранитидина newsm78
Изобщо не ми се излиза,само чакам да обядваме и да лягаме да спим,а понеже ми е гадно Хриси е много кисел днес Crossing Arms

# 649
Здравейте и от мен, като гледам хубаво сте си изкарали на срещата, ама защо не виждам снимки. ))))

бенсън, това е чудесно според мен и аз съм много повече ЗА подобни отношения и осиновяване, отколкото другото, както е при нас. Захвърлила си някаква жена детето, после идват и го осиновяват....а детето на даден етап има хиляди въпроси, коя му е биологичната майка, защо го е оставила и т.н. и т.н. Докато при едно отворено осиновяване, то все пак се среща с тази жена и т.н., а и тя в крайна сметка се е постарала за неговото бъдеще и за това да има дом, който да речем не може, или не желая да му осигури.

Ние изчезваме след малко на кафенце, че трябва и подарък за едно бебе да купуваме. )

# 650
Номадка,като е направин една среща увас,двор голям,само Фтал да осигури гребла и мотики  Peace
Laughing Laughing Laughing Косе нали се сещаш, че ви завидях щото сте копали! Twisted Evil

Дикси мерси за разгадаването. Винаги са ми били слабост абревиатурите. Mr. Green

# 651
  • Плевен

Според някакъв календар Пламена има имен ден и на 6 февруари и на 20 декември. Е тва е да си с връзки, аз нямам ни един по източноправославния календар. А не редактирам се, сега намерих от друг източник колко именни дни има Пламена - Има имен ден на 8 ноември; 2 януари; 20 декември; 6 февруари; 17 юли.  #Crazy

Значи може само да ми завиждате за толкова много именни дни. Mr. Green Сега ще си ги запиша и Лъчо да внимава ако ме пропусне с подаръче. Laughing
И ние ще ходим да пързаляме децата.Идеята за Скобелевия парк не е лоша.Може да се замъкнем до там. Дикси,той Митака беше с баба си в Мол-а. Детският магазина разбира се беше посетен. Wink.Точно до него седяхме. Михаела се хвана там за голямата мечка,няма тръгване. ooooh!

# 652
Ами Пламси, там бяха, да. Сега отиваме да си го вземем и бегом към Скобелевия.

Снощи като отварям вратата на таксито, така се халосах под окото с ръба на вратата, че сега ми е подуто и леко синьо.
Още снощи като се прибрах, обяснявам на Емо (който много добре се беше справил с двамата си гости и Калин, приспали го, пили биричка...  Wink) как се нараних, а той ми казва :"Стига си увъртала, ами кажи кой те би?"  Joy

# 653
Добро утро и от мен!  Mr. Green
Моите мъже  Heart Eyes ме оставиха да се наспя, че вчера дори не се усетих колко късно е станало. Гледам другите са разказали вече, но си изкарахме супер. Разказвам на мъжа ми, че сме затворили боулинга, а той каза, че като не съм се прибрала до 12, така си и помисли - че или сме на боулинг или на дискотека. Деси беше супер с коремчето на пистата.
Деси, Косе, Дикси, дано се оправите бързо.
Снимките ще пусна утре, защото на моя комп нещо не успявам да свържа фотоапарата.

# 654
benson, наистина е страхотно това с отвореното осиновяване  Peace A за рекламата за Алиса в страната на чудесата, да нямаш предвид новия филм Alice от миналата година? Страхотен е, но мъжът не е Джони Деп, а млад момък, който малко прилича на него. Филма е супер, аз го гледах поне 3 пъти досега. Много обичам такива фантасмагории  Grinning

Добре сте изкарали на срещата гледам! Този път 8 водки, другия път - бутилка, както се казва  Grinning Flutter

# 655
Давайте снимки, дее!
Дикси, то от 8-те водки да е било, май Simple Smile
Моите мъже бяха на пързалка, после подстригахме Божидар , баща му,де , аз само бях бавачка, че го боляла косатааа, че му щипелоо, искал бисквити с кал (какао било това)  Crazy

# 656
benson, наистина е страхотно това с отвореното осиновяване  Peace A за рекламата за Алиса в страната на чудесата, да нямаш предвид новия филм Alice от миналата година? Страхотен е, но мъжът не е Джони Деп, а млад момък, който малко прилича на него. Филма е супер, аз го гледах поне 3 пъти досега. Много обичам такива фантасмагории  Grinning

Добре сте изкарали на срещата гледам! Този път 8 водки, другия път - бутилка, както се казва  Grinning Flutter
Има и с Джони Деп, и е от тая година. Laughing - http://filmite.com/index.html?movie=1562&lang=bg
Пусни линк моля те към твоя филм. И ние си падаме. Peace

# 657
  • Плевен
Като гледам колко весело си изкарвате,чак и на мен ми се иска да дойда  Whistling ама не познавам още никой а не мога да се похваля нито с бебче нито с мъж... Честито на именничката от вчера,която не познавам и спокойна неделя

# 658
  • София
Споко,хавайско дупе,те на тези срещи не говорят ни за деца,ни за мъже,поне не за собственните си. Laughing

# 659
Тъкмо се прибрахме, на вън си е студено....а за улиците, които са непочистени няма да говоря...само са нахвърляли луга и толкова...

havaiskoto_dupe, я кажи нещо повече за себе си, че търсиш квартира разбрахме. )) Ама като гледам по снимката много малка ми се струваш. )))

Общи условия

Активация на акаунт