ПЛЕВЕН - 128

• 26 794
  • 745
  •   1
Отговори
# 735
Дикси,нямах предвид това. Не се обиждай сега като си лекар Simple Smile Имах предвид,че двама лекари ако седнат да си говорят за медицина отстрани другите ще ги гледат като идиоти,каквито сигурно и сме Simple Smile
Но интелигентни хора няма да тръгнат да се дърлят като махленски клюкарки ,а тогава няма да има и шоу,няма да има и гледаемост и на ББ ще им отиде проекта по дяволите.
За съжаление както каза и фтал 70 процента от населението са поне средно интелигентни,да не кажа нещо по-лошо,така че за тях(нас) е интересно да има скандал,а не наука.
Валенце,браво.Не мъчи детето повече,като ти казват че няма нищо притеснително.
Голям зор,докато публикува човек нещо  Rolling Eyes
Рая,стискам палци. Къде ще гледате ?

# 736
Исках да кажа, че си в огромна грешка за това, че двама лекари (например) или 10 такива, извън работно време си говорят за медицина.
Или поетите и писателите четат по цял ден книга. Те умеят да водят разговори.
И няма лошо да си читанка. Лошото е когато това буди присмех в околните. Които обикновено се натискат да ходят в ББ.

# 737
  • Плевен
Аз пък имам питанка към тези, които играят на думи - В МЕТРО видях игра подобна на Скрабъл, по-евтина беше. НЯкой да знае каква е разликата между двата варианта?

# 738
Дикси,не съм го казала с присмех.Точно това имах предвид и аз като казах,че умни и интелигентни хора първо няма да влязат там и второ,ако влязат няма да издържат,ако са обкръжени с простаци.
И съм сигурна,че могат да водят много по -смислени разговори ,и че хумора им е много по-изтънчен,толкова,че много хора не биха го разбрали. И точно затова сценаристите на шоуто няма да вкарат такива хора вътре. Защото тези,които ще гледат предаването,масата не са от каймака образовани и интелигентни хора, предаването се цели в масовото население.
Сега ако пак съм обидила някой няма да е учудя,но пък най-малко съм искала да засегна теб или хората с образование и интереси.

# 739
Но защо наричаш образованите хора изтънчени, възвишени, аристократични, каймак...?
А самата дума читанка е подигравателна.
А мен изобщо не можеш да ме обидиш с това, защото съм съвсем обикновен човек Grinning

Валка, това Румикуб с букви ли е? Не знам как се играе на нея. Имаме само Румикуб с цифри. И тя е доста забавна.
http://sarahdeming.typepad.com/.a/6a00d8341c58ca53ef0120a5c7f316970c-800wi
http://www.eontoys.com/Products_Brand_Rumikub_Product_RUMMIKUB

Май имаме нужда от нова тема  Wink

Последна редакция: пн, 08 фев 2010, 13:58 от Дикси

# 740
  • Плевен
Djina  ще гледам на ул.Хемус до историческия ,което ми е много близо и до парка и до работа....и до Кауфланд.Дано да е хубаво  Praynig

valka аз като я гледах тази игра мисля ,че е същата ,но не съм играла никога така,че не мога да ти кажа със сигурност.Просто мнение.

# 741
Хммм, Джина, странно мнение имаш за образованите хора....или по-точно интелигентните, защото двете понякога, че дори често може да са взаимноизключващи се. )))
Един интелигентен човек може да води разговор по много теми....дори и говорейки за професията си, може да я направи изключително интересна и т.н. И с това съответно може да бъде много по-интересен за публиката....
Докато един ограничен човек, освен да блесне с простотията си, някой махленски скандал, беден речник и претенции....не виждам с какво толкова може да е интересен.
Няма как да ме заинтригува нещо подобно, че да седна да го гледам всяка вечер.
То е достатъчно да излезеш на улицата или да работиш на място с повечко персонал....същите неща можеш да си ги гледаш и на живо.

Валенце, хубаво е че всичко е наред с Бубка. ))))

# 742
Мен нещо сънната болест ме е хванала.По което и време на деня да легна ще заспя.Добре че с малката спим.Много обичам да спя.Рая успех с търсенето на квартира.Дано намериш подходящата за вас и да ви хареса най-важното.

# 743
Айс, да не те е хванало друго нещо  Laughing На мен така ми се спеше и двата пъти  Mr. Green

Мира е права. Поправям се - не говоря за образовани, а за интелигентни хора. Но това също включва четене и пак четене. Иначе от къде таз интелигентност?  Laughing

Валка, намерих упътването на играта, но не е като Скрабъла. Въпреки това ми се струва забавна.
Ето тук можеш да отвориш pdf файла и д прочетеш правилата - http://www.eontoys.com/Products_Brand_Rumikub_Product_RummikubWord

# 744
  • Плевен
Благодаря ти айс Simple Smile

# 745

Общи условия

Активация на акаунт