ПЛЕВЕН - 128

• 26 795
  • 745
  •   1
Отговори
# 705
Тина, аз все се канех да те питам, но сега се сетих като спомена пак работата. ) Ти можеш ли да си взимаш директно от там патки? тоест да си ги купуваш имам предвид?. ) Че ми се искаше да взема за Калина, а така поне ще знам, че е прясно и има контрол. ))

За американските филми, има и много хубави и стойностни. Не означава, че всичко е боза, само защото е американско.
Харесвам много френско и испанско кино, имат страхотни филми.

# 706
Абе, зима като зима.
И къде по-тежки зими имахме наскоро. Януари  2008   помните   ли? Ей това тогава си беше приключение  Laughing
Помня как не. Ако си бях счупила ръката тогава на 2 януари, а не на първи, щях да си остана затрупана в преспите и Бойко нямаше да може да ме докара в Плевен да ме сглобят...Помня, че тогава изпаднахме в адски трудна ситуация с този сняг, моята ръка и Аня която все още учеше в София...
Джина, действително на тема кино гледам да не натрапвам на никого мнение, щото изборът ни на филми с фталл и различен от масовката. И аз като Тесс мисля, че френското кино е най-протяжно, но пък напоследък наблюдавам едни много добри кооперации между няколко държави, включая и американски филми с английски и френски актьори, които изпъкват с качества. Определено много се дразня от американските сюжетни линии на прекален партиотизъм и самовнушение за величественост, дори в детски филми от Дисни продукцията. Имат ресурс в пари, ние не, но актьори поне въдим. За съжаление в тая мизерия печелещите субсидия в бг се оказват разни вързкари пак и така...
Ще излизам и аз след малко за хляб, ще ви кажа до какво сме се доближили. Grinning Laughing Grinning

# 707
На срещата и на мен ми беше много приятно. И на боулинга ми хареса много. А колегата от съседната писта освен че мяташе топката все едно иска да я вкара в кош, опипваше топките все едно си избира диня. Макар че , точно аз не трябва да му се смея много, защото в началото май и аз я мятах по подобен начин. Но поне последната игра горе-долу схванах нещата и минах 100 точки Simple Smile
Филми не мога да гледам от известно време. Ми нямам нерви. Последния който съм гледала е Беднякът милионер, а беше доста отдавна. Сега гледам за приспиване сериалчетата по Фокс, на които вече им знам репликите.
След малко ще се обличаме да ходим за кухнята. Натали изобщо не е фен на снега. Вчера с батко и щяхме да я водим в Кайлъка, тя голяма мрънкане му удари и не иска да се вози в шейната. А сега като вали и сняг ще е още по-зле.

# 708
Мира, мога  Peace

# 709
Валенце, стискам палци и аз.  Hug
Дикси, като гледам снимките, се сещам за един репортаж по телевизията. Един дядо каза: Преди години на това му викахме зима, пък сега го наричат бедствие .........  Crazy

# 710
Номадка ,аз не казвам,че американското кино е върха на индустрията и не се опитвам да убедя никого,че техните филми са дъ бест. Просто изтъкнах желанието им да държат на своето,да отстояват заслугите си,да наблягат на доброто ,а не на лошото .Дразнещи са,да,с патриотизма си,но ние сме дразнещи с песимизма си. И това го знае всеки.И колкото по-малко вярваме в себе си,толкова по-малко ще просперираме. Тезата ми беше,че в техните филми се отразява голяма част от реалността в Америка,а не че киното им е перфектно  Peace
И е нормално 90 % от филмите им да са боз,както и нашите,просто те имат много повече Simple Smile
И аз искам да гледам Светът е голям,казвайте от къде да го теглим?
Аз най-много обичам да гледам сериали от рода на Изгубени,Анатомията на Грей,Отчаяни съпруги и разни подобни.

# 711
И аз искам да го гледам този български филм Peace
Люсил,кажи как се казваше филма,който спомена на срещата,че ми се ще да го гледам,ама не се сещам за името newsm78 И от къде си го дръпнала Peace
От неделя кихам и кашлям като луда Whistling А щерката одеве поля прахосмукачката с шишето си за вода,веднага я изключих и ще чакам Христо да се прибере,че да го "изненадам" Mr. Green Blush

# 712
Джина това за отразяване на действителността не бих могла да се изкажа щото не съм живяла там, а и в отделните щати си като в отделна държава, щом имат разлика в законите за раждане и смъртно наказание. Вкус другар няма, казват.  Simple Smile Струва ми се обаче, че в тая посока пренебрегнахме жестоко азиатското кино. Ти щом си падаш повече по комедии, те предупреждавам, че корейци, китайци, японци са просто майстори на драмата. Гледането на такъв филм е особено преживяване. Аз лично съм фен, понеже харесвам филмът да ме вкарва в размисли по детайли. Ким Ки Дук е невероятен в правенето на това. Peace

# 713
Дикси, ние го гледахме "Светът е голям.."
По принцип трябват субтитри, защото от време на време говорят на немски, част от действието се развива в Германия.
В момента говоря с Марто по скайп да се сети от къде сме го теглили и ще се допълня после, според него от Замунда, от там всичко теглим.
Беше с много добро качество, Шерлок Холмс също беше с много добро от Замунда, този, който е 2ГБ и нещо като размер.
Снощи гледах Джули  и Джулия и не се впечатлих особено. Напълно съм съгласна за клишетата и калъпите, за които говорите, толкова са предсказуеми повечето от американските филми, че се чудиш дали не те мислят за тъп като ги правят. Дори сюжета на Аватар е супер изтъркан и пълен с клишета.
Аз чакам да излязат субтитрите на един с Моника Белучи и Софи Марсо, Не се обръщай назад се превежда май, има го само  с английски субтитри.

Дикси, пробвай от тук, субтитрите май са вътре..но не съм сигурна.

http://DMCA-removal-from-Google/browse.php?search=%D1%E2%E5%F2%F … =1&searchrs=0

# 714
Номадка, и аз не съм била в Америка,и мисля че няма да отида,но знае ли човек Simple Smile  Поне за това с осиновяването съм го гледала ,че така става,както Бенсън е обяснила .
За бозите и снимането по калъп съм съгласна,но нали се сещате,че търсенето определя предлагането.Всички сме съгласни,че и поп фолка е в голямата си част пошла музика,но пък е и най- печеливша,така че всяко нещо си има причина и следствие Simple Smile
Аз също обичам филми,които да ме грабнат и една седмица да не мога да спя и да мисля над това,което съм видяла,но са рядкост,без значение американски,френски или китайски.
Дай някой филм на този Ким...,макар да не съм сигурна,че ще мога да го изгледам.Не обичм много китайски,японски,индийско и прочее кино,защото обичайте,нравите,изобщо целия им бит ми е много чужд  Rolling Eyes

# 715
Sилви, много хубав аватар имаш  Flutter

Кефя се на рекламата на ББрадър и по-точно "Глей ' к'во нещо  е живота-веднъж да се разведеш и да ти потрябва жената"  Laughing

# 716
  • Плевен
оХ Като каза ББрадър и се сетих ,че и тоя сезон ще е поредната голяма глупост....дано поне ако има дечица да не се разстроят много там.. Tired

# 717
Деси мерси за линка, изисква регистрация свалянето ама ние сме професионалисти в това. Peace Heart Eyes
Джина кореец е споменатия. Ето тук пише малко повече за него, а отстрани са споменати всичките му филми до 2006. От Замунда съм сваляла този със сигурност - http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=35655&hit=1 но не съм гледала всичките. Ето още два, но за единия няма сийд - http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=142039&hit=1 и http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=35438&hit=1
Забравих да ви кажа за ходенето за хляб- голямо премеждие. На едно място щях да потъна до кръста, ако не беше един заобиколен път по който бе минала кола. Снегоринът обаче е запечатал външните изходи на всички. Ще ви покажа после снимки.

# 718
Аз съм голям фен на Биг Брадър форматът, приемам го като социален и психологически експеримент, харесва ми да наблюдавам реакциите на хората, коментарите на зрителите, на психолозите и водещите, абе всичко ми  е интересно, дори 24 часовият канал. Нещо като зоологическа градина за хора. Изобщо не се впечатлявам от сеирджийската гледна точка и клюкарщината, не виждам пък за децата, които ще са вътре какво лошо ще им стане, ще разнообразят средата,а като пораснат ще имат кадри за един период от живота си.

# 719
  • Плевен
Да точно това имах в предвид и аз, всичко е интересно от тази гледна точка ама повечето тук го превръщат в сеир и това не ми харесва.А за децата може би повече мен ме е страх какво ще видя,защото веднъж гледах размяна на съпруги БГ вариант и едно от децата наби оператора...... а беше на 12 години  Tired

Общи условия

Активация на акаунт