ПЛЕВЕН - 128

• 26 798
  • 745
  •   1
Отговори
# 690
Не приключение, ами лудост направо   Crazy   Колегите казаха, че почти не е чистено.

# 691
  • Плевен
Най гадното е ,имам една колежка от Ловеч,която казва че положението става много зле като минеш табелката за Плевен и навлезеш в града.........преди това /вкл.и в Ловеч- на това се натъртва/ е чисто  newsm78 newsm78

# 692
Tинa ти къде работиш.Ако е някъде надалече ясно че няма как да стигнеш в този сняг.

# 693
Добро утро и от мен...
На вън си е наистина ужас, грам не е чистено. То по нашата улица никога не чистят де, но все пак.
Мъжа ми в 8ч трябваше да дойдат да го вземат за работа.....момчето е от Д.Митрополия и още не може да си разрине колата и да тръгне. Хич не ми се нрави идеята да ходят в този сняг, ама ще видим...((

# 694
Работя в едно село до Ловеч, на 48км от нас   Crazy
Дупе   Laughing    не разбрах, къде е чисто?

# 695
  • Плевен
И моят пътува..ама за добро или лошо днес е в Плевен, ако изобщо успее да си изкара буса....че като знам какво е по пътищата лошо ми става  ooooh!
Тина - ами колежката казва ,че в Ловеч е по чисто от Плевен...  newsm78

# 696
Стига бе, ние от Славяново дойдохме, а вие от място не можете да се оправите! Срамота!

Валенце палци всякакви ще стискаме да ти е всичко благополучно.

Като казахте снежни човеци - 1, 2, 3, 4...

# 697
И нашия комшия  работи в Ловеч и каза,че е стигнал едва до Брестовец и се е върнал,че по-нататък е непроходимо.
Рая,колежката ти може и да е права - само като гледам какъв им е пътя от там,където почва Ловешка община си правя изводите  Rolling Eyes
Абе аз голямо търсене си търся последния пост,и като знамче съм писала,а не го виждам,пет пъти се връщах да препрочитам,а то нещо не е публикуван,пустия ни интернет  #Cussing outНо все пак прочетох това,което ме интересуваше - за осиновяването в САЩ.Ето ,номадка,отново потвърждение,че в американските филми не всичко е измислица Simple Smile Това съм го гледала в доста филми и бенсън потвърждава,че и в живота е така Simple Smile А за българските филми ,колкото и да са малко ,са си все отчайващи Simple Smile Също както и руските.Че дори и от преди години,когато имаше много,пак осмиваха начина на живот на българина и отразяваха действителността- зрелия социализъм Simple Smile
Да ви кажа,че вчера разбрах,че в хотел Сторгозия общината е дала място за настаняване на деца след детска градина,като излязат от Детелина да преминат там и да не се разпиляват в други домове. Не знам колко по-добре ще е това,защото най-добре е да се постарят да останат в приемно семейство,но за съжаление това не е разпространен метод на отглеждане на деца без родители Sad Но поне дано са в по-добра среда. Познавам директора на това заведение и каза,че от 6 април децата ще бъдат там и можем да отидем да ги видим.Ще са 12 . Като разбера повече ще пиша пак.
Валенце,за ТЕЛК-а ли става въпрос? Всичко ще е наред,вярвам  Peace

# 698
От филмите на САЩ голямата част са плява. Стойностните филми са Европейски. Руснаците имат страхотни попадения. А за българските филми - може би преди години от многото излизаха по 1-2 стойностни. Както при Боливуд Simple Smile Скоро обаче не си спомням да съм гледал някакъв свестен (по моите разбирания)

# 699
Абе, зима като зима.
И къде по-тежки зими имахме наскоро. Януари  2008   помните   ли? Ей това тогава си беше приключение  Laughing

Валенце, стискам палци  Hug

Бенсън, а на вас предполагам също ви предоставят пълна информация за БМ?

# 700
Валенце, ще стискаме палци  Hug

Американските просто 90% са вадени от един калъп. Но поне могат да се гледат за развлечение. Докато за себе си например знам, че не бих могла да изгледам френски филм. Пробвала съм, невъзможно ми е. Напоследък случайно гледах няколко израелски филма и ми харесаха.

Ние трябваше да пътуваме до Пловдив, но се отказахаме. Щеше да бъде по 5-6 часа само в едната посока сигурно.

# 701
Харесват ми днес водещите на Денят е прекрасен, малко стайлинг тип Сексът и градът.

Номадка, гледаш ли по На кафе за Никола Вапцаров?

Сега ще ви изчета и ще се допълвам. До градината  и обратно ходих, станах на снежен човек, ама пък супер разходка си направих, голяма красота е.

# 702
  • Плевен
Като гледам нещата със снеговалежа вървят към ситуацията от януари 2008г.
С колежките излизаме през 10 мин да метем снега пред офиса, охраната се включва също. Все едно не сме чистили сняг преди това. Толкова бързо затрупва. Не ми се мисли колко сняг ще има довечера. ooooh!
По пътищата снегорините трябва да минават през 10 мин, за да овладеят ситуацията, а това няма как да се случи на практика. Thinking

# 703
А "Светът е голям и спасение дебне отвсякъде" ако ми кажете от къде мога да го дръпна ще съм ви благодарна  Hug
Намерих го дублиран. Няма БГ субтитри.
А ми се иска да си е в оригинал.

Няма да навали кой знае колко още. Дават го да дойде един циклон утре, който ще оправи работата в полза на кишата. Бляк  Sick

# 704
  • Плевен
А ТЕ ИЗОБЩО ИЗЛИЗАТ ЛИ ?

Общи условия

Активация на акаунт