ПЛЕВЕН - 128

• 26 806
  • 745
  •   1
Отговори
# 675
Еее, супер сте си изкарали снощи! Така ме е яд, че не можах да дойда!  Crossing Arms

Дикси, много забавно е било, чак ми се прииска да хвана един найлон и да тичам натам. Mr. Green Утре може и да пробвам каква е тръпката.

Нели, пропуснала съм да честитя на рожденичката-да ви е жива и здрава и все така чаровна! Hug

Дани е при свекърва ми днес, аз се належах. Ама и това писва  Laughing

# 676
Оф,зявидях ви с тия пързалянки.Хрисито неще да седне в шейната и туй то. Crossing Arms
Рая,имаме по-малка съфорумка от теб.А начините за запознаване са 2-или на срещи с нас,или на разходки с нас Peace
Дес, Hug
Номадка,имах предвид,че имате мяато да ни съберете Peace.Ще се уточняваме на Лични,че и бира имаме да пием Heart Eyes

# 677
  • Плевен
Ами аз съм навита стига да съм свободна... Rolling Eyes

# 678
Дещо, Дикси, всъщност не съм толкова спокойна колкото изглеждам Simple Smile. Имам си моите страхове, а и самият процес/4акане ужасно изтощава емоционално. Ние имаме невероятна подкрепа от семейство и приятели, един от зетовете ми за дълго работеше в Осиновителна Агенция и ни дава безценни съвети за нашата ситуация.

Законите наистина са им железни, както се дава време на майката да промени решението си, във всеки щат е разли4но. Например, ние осиновихме в Луизиана(там се роди детето) и според техния закон БМ имаше 5 дни да реши дали иска детето обратно и ние не можехме да я спрем, въпреки, 4е детето беше с нас. След тези 5 дни се отказва официално от родителските права. В някои щати срока е 3 дни, в други като Маса4узец, при официалното осиноваване, което е 6 месеца след настаняването на детето с нас, се пита отново БМ дали е съгласна и трябва да подпише нов документ, 4е се отказва.

Тук не се гледа на кой знае какво геройство, 4е си запазил детето си, когато става за емоционално нестабилен 4овек,  липса на психологи4на готовност да си родител, сериозни финансови проблеми, т.е. 4е ще се живее изцяло на помощи от държавата и т.н. Много 4есто тези деца израстват на улицата без надзор, малтретирани и в един момент се отнемат така или ина4е от родителите. Дават определен период от време родителите да потърсят професионална помощ и да влезат в правия път, ако не го направят им се отнемат правата децата отива в приемна грижа и могат да бъдат осиновени(нашата БМ е такъв слу4ай).

Има много пове4е уважение към жени, които искат да дадат най-доброто на детето си, искат стабилност и преценяват, 4е не са готови да са майки и дават децата си за осиновяване.Не става на въпрос, 4е не ги искат тези деца, но оставят собствените си егоисти4ни 4увства на заден план и мислят, кое е по-добрият вариант за детето им. Трудно е за разбиране, знам Simple Smile

Аз го приемам като баланс на природата, докато има с-ва, които не мога да имат биологи4ни деца, ще има и деца за осиновяване. Разликата е как съответна държава се грижи за тези деца и дали законите са в името на детето или в не4ий интерес.

ди-п, веднъж като е приклю4ило осиновяването, детето по закон е наше, БР нямат право да искат промяна, нямат никакви права над детето.
Сурогатството се практикува(не съм убедена дали във вси4ки щати), но е безумно скъпо от рода на $ 50 хиляди +.

Пак се отплеснах, извинявам се...

Дикси, мерси за подробния от4ет за срещата. Страхотно сте си изкарали!
 За4ервил бузани Митко, ама доволен изглежда Simple Smile

# 679
Моята Стела тази вечер скача от дивана.Ходи ходи и после като я държа и скача.Това го тренира доста пъти.Хапна си една порция ориз със лъжичка и сега след малко ще си пие млякото и предполагам ще и се доспи.И аз не я возя Стели на шейна.Нали си има количка.Като стане по-голяма ще и вземем.Ходим на разходка за ръчичка.Даже и я приспах вече-дано да спи цяла нощ.Форума много много ми харесва и голяма част от времето прекарвам тук освен заниманията с малката които са ежедневие.Лека и спокойна нощ на всички ще се насочвам към леглото че знам ли фъстъчка какви може да ги измисли-да не викам дявола Twisted EvilМитака е голям сладур.Личи си по снимките че сте си прекарали чудесно в Скобелевия парк и детето е доволно от пързалянето със шейна.

Последна редакция: пн, 08 фев 2010, 07:31 от ice_

# 680
Много сладък Митака Simple Smile

# 681
Какъв сняг има навън и продължава да вали.Зимна приказка е навън.Но децата се радват на зимата.Могат да си правят снежни човеци Nature Snowman и да се пързалят заедно с родителите или пък сами като са по големи.Могат да се замерят със снежни топки.Могат да си правят отпечатъци в снега.Интересно е за тях и се забавляват.Който ходи на работа да му мисли как ще стигне....Но повечето не ходим на работа.Валенце и аз ще ти стискам палци всичко да мине добре Naughty Hug

Последна редакция: пн, 08 фев 2010, 08:50 от ice_

# 682
  • Плевен
Благородно ви завиждам  Whistling

# 683
  • София
Да ви помоля да постискате малко палци,а? Heart EyesЩе водя Бубка на един преглед и съм мноооого притеснена.

# 684
  • Плевен
Стискам много и на краката  Hug

# 685
Валенце   fingerscrossed  fingerscrossed  fingerscrossed    Hug  
Аз се отказах да ходя днес на работа, и Никола не заведох на градина.

# 686
Добро утро Hug
Валенце,и аз ще стискам Peace Hug

# 687
Валенце,  Hug
Тина, то твоето верно си е за приключение, ако тръгнеш на работа Simple Smile

# 688
Валенце, дано новините са добри!  Flowers Four Leaf Clover
Навън е малък ад. Просто не излизайте без нужда. По едно време и аз се замислих да не водя митака на училище, но се добрахме все пак. Шофьора на таксито каза, че снегорините изобщо не са чистили рано сутринта, но сега вече тръгнаха.

# 689
  • Плевен
Мда аз като тръгнах на работа и една машина нямаше....ужас провалиха ми се плановете изцяло,и на фитнес няма да ходя ,и на оглед за квартира....моя приятел даже пеша тръгнал на работа че колата не могла да излезе.. ooooh! Да не стане да си осъмнем на работа
 atwork

Общи условия

Активация на акаунт