ПЛЕВЕН - 128

• 26 805
  • 745
  •   1
Отговори
# 720
Нашенският ББ не ми харесва....пълна простотия и почти нищо общо няма с форматите по другите държави. Наистина ми е интересно как пък все простаци, елементарни и ограничени хора избират и т.н., как не се намериха няколко свестни хора за тези сценаристи, които да сложат там.
Та на всички хубаво да им стане ясно що за простотия цари в БГ и какъв е народа като цяло. Е, няма лошо де, да се видят хората отстрани....но и не мисля, че цялата ни държава е само с подобни "издънки" и "отрепки" пълна.

# 721
Деси, благодаря! Сега ще пробвам  Peace
Хареса ли ви? Май не, иначе щеше да кажеш  Laughing

Биг Брадър ми е скучен. Гледах с интерес само първите два сезона, от тогава не го следя.
Искам да гледам "България търси талант", защото усещам, че ще ми е смешно и забавно. А и Хилда Казясян ми е слабост.
Чакам с нетърпение и "Форт Бояр".

Дикси, като гледам снимките, се сещам за един репортаж по телевизията. Един дядо каза: Преди години на това му викахме зима, пък сега го наричат бедствие .........  Crazy
Точно така си е. На мен и повече сняг ми се иска да има. Затова не искам онзи циклон да минава скоро  Laughing

# 722
  • Плевен
Искам да гледам "България търси талант", защото усещам, че ще ми е смешно и забавно. А и Хилда Казясян ми е слабост.
Чакам с нетърпение и "Форт Бояр".

и аз и аз  Hug

# 723
Светът е голям ...

Дупе, децата са наш огледален образ. Добър ти е ника  Laughing

Народа като цяло Мира си и ти Wink Не се прави на непричьом. А ББ залага не на енциклопедичните знания, а на сеира. Винаги съм бил далече от мисълта, че в чужбина акото им не мирише и че са чели класиците в оригинал. Айде народа бил виновен  hahaha

# 724
ftall, е добре де, но не можеш да ми кажеш, че цялата държава е пълна само с подобни екземпляри, каквито вкарват в ББ. То на другите страни ще им е достатъчно само това да гледат и да си направят сметка колко струваме.

# 725
Цялата държва, Мира, е пълна с такива екземпляри. За жалост.

# 726
Мира, доколкото съм слушал и чел в ББ влизат определен тип характери. Това е формат за цял свят. Там продава скандала. Не си мисли, че чуждите брадъри са по-различни. Като се замислиш ще си спомниш, че има някакъв етно елемент, някакъв расист, някакъв сексуално неориентиран, някакъв паралия и тн. А винаги съм бил убеден, пък и не само аз, че от всяка група 70% посредствени. Посредствените обаче не разбират, че са посредствени.

# 727
Да, така е, по-скоро се търсят типове и характери, отколкото личност като цяло. Но точно в това търсене "на дребно" се стига до подобни гротескни образи, които ни се представят. )
Абе няма значение, хората се забавляват, коментира се по половин година после...
Аз гледах 1ви и 2ри сезон, след това ми стана безинтересно.

# 728
Ами то ако вкарат някакви читанки и учени дето по цял ден говорят за висша мателатика или медицина или там каквато и да е наука,ако вкарат поети и писатели,хора,които по цял ден четат книга ,възвишени и аристократични,то какво ще му гледат хората Simple Smile Затова се подбират точно определени субекти,които се предполага,че ще влязат в конфликт един с друг. А и колкото и да се правим на ощипани,точно това сме ние и като народ,и като индивиди. И няма значение в България или в Китай,хората са си хора,с нашите си дребни страсти,интриги,клюки и т.н. и никой не е избягал от това,освен някой отшелник.
Аз обичам да го гледам ББ,понякога са скучни,но все пак си ги гледам ако имам време.

# 729
Фтал,избщо не се бях сетила да го търся там.Благодаря ти Peace
Силви, с Деси изграхте просто перфектно като за първи път Peace  bouquet.А ДИкси ми обра точките.Само чака Нади да си замине и се развихри Laughing Mr. Green BlushМоя регултат от последната игра не е за споменаване,както и опитите ми да се "попързалям" след топката hahaha

# 730
  • София
Благодаря ви,явно много силно сте стискали палци!
Джина,не е за ТЕЛК,той тепърва предстои. Rolling EyesВодих Бубка на коремна ехография.Нали често повръща без особенна причина.Според педиатърката няма нужда от някакви изследвания,но аз не омга така,след като последния един месец повръна три пъти.Та,реших да започнем от най...леките изследвания.Бубка е много проблемна стане ли въпрос за лекари и това откакто на 6 години и биха едни реваксинации,дотогава обожаваше да ходи на лекар.Обаче сега...майко мила,бедна ви е фантазията.От два дни и говоря как ще и видят коремчето,ще я гаделичкат по него,ще я гледат на едно телевизорче...даже и показно и правихме с татко и.Обаче като отидохме ,тя уж весела засмяна,и само що я накараха да легне и като започна да пищи.И е станала силна маймунката,а и не исках да става насила.Бях си приготвила един шоколад Laughing,само и го развях пред очите и готово.Даже взе,че и хареса.Огледаха я обстойно,караха я да пие вода,пак я гледаха,прецениха че няма нищо притеснително.Използваха ,та и огледаха и бъбреци,и всичко.Та,всъщност си нямаме диагноза,имала нервен стомах.Посъветваха ме да я карам да яде бавно,да не преяжда и т.н.Питах дали да я водя на разни други гастро прегледи с онази каша,казаха че няма смисъл и нужда,само ще затормозя детето.Засега се отказвам от по-нататъшни изследвания,дано не се налагат.

# 731
Ей, тъкмо мислях кога ще се завърнеш с добрите новини.  Радвам се, че всичко е наред   Hug

# 732
Джина, интелигентните хора не са скучни. Напротив доста по-забавни са от простаците.

Валенце, чудесни новини. Айде, сипи си сега едно малко  Wink

# 733
Е браво Вале минали сте с едно ходене.  Peace Децата са си шмекери, може да не стане номера, но по принцип се пробват. Grinning
Джина те тия дето се занимават с математика не говорят много, седят си кротко в ъгъла и си решават задачи.  Laughing Grinning Laughing Естествено, че индивидите са личности, субекти както ги нарече. Даже бих казала че предимно като цяло, щото наполовина личност вече би следвало да го търсим в моргата или поне в някой криминален филм, но не и в ББ. У дома сме много запалени по това предаване. Всяка индивидуалност има своето предимство пък бил той простак или пък гей.

# 734
  • Плевен
Валенце браво,добре че му няма нищо на детето. yesyes
Сега ако довечера ми стискате и на мен палци няма да се учудя ако си харесам квартирата,че в най-големия сняг на оглед ще ходя   cold

Общи условия

Активация на акаунт