СЕПТЕМВРИ' 09 TEMA 13

• 21 505
  • 731
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Здравейте мацки!
Брех, бех пак станало интересно...
ЧРД на Янита...много здраве и послушно бебче...за да имаш време за форума  Simple Smile Wink
Днеска бяхме при новата педка....минахме за  20  минути...направо си е рахат  така...доволно съм засега... би третия пентаксим...ала- бала, жената е за кърменето, късното захранване, така че явно ще си допаднем...за протокола 6 400 кг, 60 см.
За киселото мляко, то е ясно кои мами подкрепям...за кърменето също... Simple Smile  Mr. Green Това с тръгването на кърмата винаги ме е разсмивало...има си мед.причини, поради които наистина не тръгва кърмата, но този % на жени е сравнително малък. Заставам зад Гингерина, арлина и т.н.
Пепеляшке каква новачка си...и аз те помня от кърмаческия...
Добре дошли и на другите мами...ново полънение...по-голямо разнообразие...  bouquet
Анита...ще се глобяваме ако не пишеш поне веднъж седмично
Весита...като кърмеща блондинка, засега нямам проблеми с цвета...обаче приятелката ми стана като тиква...явно си е до хормони... newsm78

# 76
ЧРД Янита   bouquet !!!  Жива Здрава и Мнооого Щастлива !

Добре дошли на новите мами  Hug!  

На мъжа ми баба му искаше да "запой" малкия с вино преди 40-сет, ама незнам за какво се прави така.Ама ние й не дадохме   Rolling Eyes

ууппс  5 нови отговора

# 77
Запис на 6-та страница и се връщам да чета.

# 78
Янита, честит рожден ден мила!! Много здраве и послушно бебе. Бу, тая история с ракиения компрес звучи страшно направо...  ooooh! горките деца, едно време как са оцелявали...

# 79
  • София; Дружбето
Малко извън темата - вашите бебета давят ли се с лиги newsm78 Габи постоянно кашля, а гърдите му са чисти. Аз вече истерясвам, а не смея по студа да го разкарвам до педката

# 80
  • До хладилника, който обичам
Ръкавичка не се дави - само гледа кой да докопа и си бърше лигите в него. Ако ме хване мен (най-често), ми захапва я брадата, я пръста и се отича по тях.
Чат-пат се закашля, явно като е забравила да преглътне, но рядко.

# 81
 Запис за сега!  bouquet

# 82
  • Karlovo
Янита честит рожден ден  Hug .
tsveta и Ицо се дави понякога когато съм го оставила да лежи в кошарата.Иначе на люлката е леко вдигнат .

# 83
  • София
Малко извън темата - вашите бебета давят ли се с лиги newsm78 Габи постоянно кашля, а гърдите му са чисти. Аз вече истерясвам, а не смея по студа да го разкарвам до педката

И на Марти често му се случва, а като го вдигна веднага се проточва една дъълга лига от устата му. Mr. Green

# 84
  • София
tsveta понякога се дави...и кашля..ама обикновено си гълта лигите или плюе навънка Mr. Green сменявам лигавници на поразия...

# 85
И Еличка много се плюнчи. Дави се от собствената си слюнка, но не защото е толкова много, а просто защото по незнайно какъв начин е попаднала в устата й...   Crazy Голямо давене пада!

# 86
feliz   колажа на първа страница го прави Валката, ама вече няколко пъти го преправя и незнам, мойта мома я няма там. Ако искаш пиши и ЛС да те класира някаде.
Ще ви добавя. Няма проблем . Чакам Янита да даде повече подробности за мерки, теглилки и т.н  Цвети Алекс се дави дори и на сън в лиги. Забравя да преглътне и почва едно давене одно чудо, а като се хили най- много се дави  ooooh!

# 87
Здравейте! Hug
Трудно ми е да ви чета навреме newsm78!
За лигите - Валери преди се давеше, вече не.
А аз нямам вече кръст! #Crazy

# 88
Здравейте! Hug
Трудно ми е да ви чета навреме newsm78!
За лигите - Валери преди се давеше, вече не.
А аз нямам вече кръст! #Crazy

hahaha hahaha hahaha и аз, и аз

# 89
Така хубаво хапваме плодовите пюренца, чак ми е кеф  Laughing
Отваря широко уста и чака. Вече почти не се цапаме.
А на зеленчуците се цупи, ама аз съм упорита...Все пак втори ден безвкусен картоф. Е, похвалих се.
А лигавенето при нас е откато стана на три месеца. На всеки час нов лигавник.
Ще слагам ракийката и салатката, наздраве!

Общи условия

Активация на акаунт